pesare irani 41805 ارسال شده در 19 تیر، 2011 اقا اینجا از پس نگه داری شما بر نمیاد شما کلا جوابتون کردن از همه لحاظ:w00: 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 19 تیر، 2011 اقا اینجا از پس نگه داری شما بر نمیاد شما کلا جوابتون کردن از همه لحاظ:w00: کچل 2
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 19 تیر، 2011 قرمزه مایل به سبزه شمارش فقط چشماشو دراوردی نپیچون به یکی قولشو دادم باشه نخود لوبياش واسه تو:ws37: 1
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 19 تیر، 2011 همسر عزيزم اسم من كو؟باز خورديش؟ خوب گشنته بگو ميرم غذا ميگيرم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 تیر، 2011 و ما نیز هستیم ولی دیر! توجه....: این تاپیک بنا به درخواست عده کثیری از دوستان که کمبود مکانی برای نگهداری از دوستانی که احتیاج به مراقبت خاصی! دارند احداث شده است لطفا در صورت آگاهی از وجود چنین دوستانی یا در صورتی که تمایل به تبدیل دشمنانتان به یک روان شاد ! را دارید کیس مورد نظر را معرفی کرده تا در اسرع وقت از او نگهداری شود لازم به ذکر است موارد اورژانس در اولویت است لذا خواهشنمدم نوبت را رعایت فرموده کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... لازم به ذکر است که اینجانب و همکاران هیچ گونه مسئولیتی در برابر عواقب شرکت در این تاپیک نپذیرفته . خود دانید 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2011 و ما نیز هستیم ولی دیر! ببین منو اینجا کردن مبسر خانم دکتر که نیست من اسمارو مینویسم شقایقم اوضاعش وخیم بود نیومده منم حالم خوب نبود تازه میخ کردم تو پریز برق آمپولمو زدن الان اومدم تو راهرو دارم راه میرم :confused: صحبت میکنم به لیست اضافت کنن خانم دکتر باید معاینت کنه ببینه روان شادی خجسته ای مورد اورژانسی یا زنجیری :w963: هیچکیییییییی دمپایی منو ندیده:w74: کیههههههههههههههههه کیههههههه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2011 ماموریت بعدی... تو بودی توهم ماموریت داشتی ؟ من راس راسکی مسئول اجرایی ماموریت غیر ممکن شماره 4 شدم 2
partow 25305 ارسال شده در 19 تیر، 2011 تو بودی توهم ماموریت داشتی ؟من راس راسکی مسئول اجرایی ماموریت غیر ممکن شماره 4 شدم من توهم نمیزنم باباژون... پری منو مامور مخصوص و مشاور اعظم کرده ... نیگااااااااااا حالا ماموریتت چی هست؟ کمک می خوای؟ 2
setiya 12665 ارسال شده در 19 تیر، 2011 چرا اسم من تو این لیست نیست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بجاش اوريو رو دوبار بستري كردن:4chsmu1: 1
partow 25305 ارسال شده در 19 تیر، 2011 کی منو صدا زدددددددد ؟ اینقدر داد و بیداد نکن این وقته شب ... ساعت یکه ... ملت خوابن ... اصلاً تو چرا بیداری؟ 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2011 من توهم نمیزنم باباژون... پری منو مامور مخصوص و مشاور اعظم کرده ... نیگااااااااااا حالا ماموریتت چی هست؟ کمک می خوای؟ ههههههههههه تو ماموریت خونینو انجام دادی؟ به کسی نگیاااااااااا رازهههههههههههه:w963: من مسئول انجام ماموریت غیر ممکن شماره 4 رم یه جورایی عامل نفوذیم میتونی کمک کنی؟:w963: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 تیر، 2011 ببین منو اینجا کردن مبسر خانم دکتر که نیست من اسمارو مینویسم شقایقم اوضاعش وخیم بود نیومده منم حالم خوب نبود تازه میخ کردم تو پریز برق آمپولمو زدن الان اومدم تو راهرو دارم راه میرم :confused: صحبت میکنم به لیست اضافت کنن خانم دکتر باید معاینت کنه ببینه روان شادی خجسته ای مورد اورژانسی یا زنجیری :w963: هیچکیییییییی دمپایی منو ندیده:w74: کیههههههههههههههههه کیههههههه :w58: خونسردی خودتو نگه دار عزیزم....باز آمپولتو نزدی؟؟؟:JC_thinking: من دکترم عزیزم
partow 25305 ارسال شده در 19 تیر، 2011 ههههههههههه تو ماموریت خونینو انجام دادی؟به کسی نگیاااااااااا رازهههههههههههه:w963: من مسئول انجام ماموریت غیر ممکن شماره 4 رم یه جورایی عامل نفوذیم میتونی کمک کنی؟:w963: هوم؟ هدف کجاست دقیقاً؟
bme.masood 5832 ارسال شده در 19 تیر، 2011 اینقدر داد و بیداد نکن این وقته شب ... ساعت یکه ... ملت خوابن ... اصلاً تو چرا بیداری؟ خو الان از مهمونی اومدیم اومدم داروهای قبل خابمو بگیرم یه میخم میکنم تو پریز که خوب خوابم ببره ، خرخر هم نکنم
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2011 :w58:خونسردی خودتو نگه دار عزیزم....باز آمپولتو نزدی؟؟؟:JC_thinking: من دکترم عزیزم دکتر دکتر جوننننننننننننن تو که خودت مریضی قربون شکلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اینجوری شدی دکتر جونننننننن ببین اینا دمپاییه منو ورداشتن :w821: من دمپاییمو میخوام ساعت 1 شب تو راهرو پام رو زمین میمونه سرده بگو اذیت نکنن:w821: دمپاییییییییییی منو کی ورداشته ؟:ws18: کیههههههههههههههههههههههههه 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 19 تیر، 2011 خانوم شما مال کدوم بخشی اومدی تو راهروی ما داد و بیداد میکنی ؟ دمپاییت اینجا نیست اگه دنبالشی :brodkavelarg: 1
ارسال های توصیه شده