pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اقا اینجا از پس نگه داری شما بر نمیاد شما کلا جوابتون کردن از همه لحاظ:w00: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اقا اینجا از پس نگه داری شما بر نمیاد شما کلا جوابتون کردن از همه لحاظ:w00: کچل 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ قرمزه مایل به سبزه شمارش فقط چشماشو دراوردی نپیچون به یکی قولشو دادم باشه نخود لوبياش واسه تو:ws37: 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ همسر عزيزم اسم من كو؟باز خورديش؟ خوب گشنته بگو ميرم غذا ميگيرم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ و ما نیز هستیم ولی دیر! توجه....: این تاپیک بنا به درخواست عده کثیری از دوستان که کمبود مکانی برای نگهداری از دوستانی که احتیاج به مراقبت خاصی! دارند احداث شده است لطفا در صورت آگاهی از وجود چنین دوستانی یا در صورتی که تمایل به تبدیل دشمنانتان به یک روان شاد ! را دارید کیس مورد نظر را معرفی کرده تا در اسرع وقت از او نگهداری شود لازم به ذکر است موارد اورژانس در اولویت است لذا خواهشنمدم نوبت را رعایت فرموده کیس مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد: کاربری با روانی شاد کاربری که بالا خانه خانه خود را اجاره داده کاربری که بالاخانه را تعطیلات فرستاده کاربری که در خطر تهدید از دست دادن بالا خانه است کاربری که شما از دست او عاصی شده اید! کاربری که ویروس واگیر روان شادی دارد در صورت تمایل خودتان و سایر موارد.... لازم به ذکر است که اینجانب و همکاران هیچ گونه مسئولیتی در برابر عواقب شرکت در این تاپیک نپذیرفته . خود دانید 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ماموریت بعدی... من بخشم رو مشخص کردم : بخش روان شاد ها 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ و ما نیز هستیم ولی دیر! ببین منو اینجا کردن مبسر خانم دکتر که نیست من اسمارو مینویسم شقایقم اوضاعش وخیم بود نیومده منم حالم خوب نبود تازه میخ کردم تو پریز برق آمپولمو زدن الان اومدم تو راهرو دارم راه میرم :confused: صحبت میکنم به لیست اضافت کنن خانم دکتر باید معاینت کنه ببینه روان شادی خجسته ای مورد اورژانسی یا زنجیری :w963: هیچکیییییییی دمپایی منو ندیده:w74: کیههههههههههههههههه کیههههههه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ماموریت بعدی... تو بودی توهم ماموریت داشتی ؟ من راس راسکی مسئول اجرایی ماموریت غیر ممکن شماره 4 شدم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ تو بودی توهم ماموریت داشتی ؟من راس راسکی مسئول اجرایی ماموریت غیر ممکن شماره 4 شدم من توهم نمیزنم باباژون... پری منو مامور مخصوص و مشاور اعظم کرده ... نیگااااااااااا حالا ماموریتت چی هست؟ کمک می خوای؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چرا اسم من تو این لیست نیست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بجاش اوريو رو دوبار بستري كردن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ کی منو صدا زدددددددد ؟ اینقدر داد و بیداد نکن این وقته شب ... ساعت یکه ... ملت خوابن ... اصلاً تو چرا بیداری؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من توهم نمیزنم باباژون... پری منو مامور مخصوص و مشاور اعظم کرده ... نیگااااااااااا حالا ماموریتت چی هست؟ کمک می خوای؟ ههههههههههه تو ماموریت خونینو انجام دادی؟ به کسی نگیاااااااااا رازهههههههههههه:w963: من مسئول انجام ماموریت غیر ممکن شماره 4 رم یه جورایی عامل نفوذیم میتونی کمک کنی؟:w963: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ببین منو اینجا کردن مبسر خانم دکتر که نیست من اسمارو مینویسم شقایقم اوضاعش وخیم بود نیومده منم حالم خوب نبود تازه میخ کردم تو پریز برق آمپولمو زدن الان اومدم تو راهرو دارم راه میرم :confused: صحبت میکنم به لیست اضافت کنن خانم دکتر باید معاینت کنه ببینه روان شادی خجسته ای مورد اورژانسی یا زنجیری :w963: هیچکیییییییی دمپایی منو ندیده:w74: کیههههههههههههههههه کیههههههه :w58: خونسردی خودتو نگه دار عزیزم....باز آمپولتو نزدی؟؟؟:JC_thinking: من دکترم عزیزم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ههههههههههه تو ماموریت خونینو انجام دادی؟به کسی نگیاااااااااا رازهههههههههههه:w963: من مسئول انجام ماموریت غیر ممکن شماره 4 رم یه جورایی عامل نفوذیم میتونی کمک کنی؟:w963: هوم؟ هدف کجاست دقیقاً؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اینقدر داد و بیداد نکن این وقته شب ... ساعت یکه ... ملت خوابن ... اصلاً تو چرا بیداری؟ خو الان از مهمونی اومدیم اومدم داروهای قبل خابمو بگیرم یه میخم میکنم تو پریز که خوب خوابم ببره ، خرخر هم نکنم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :w58:خونسردی خودتو نگه دار عزیزم....باز آمپولتو نزدی؟؟؟:JC_thinking: من دکترم عزیزم دکتر دکتر جوننننننننننننن تو که خودت مریضی قربون شکلتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اینجوری شدی دکتر جونننننننن ببین اینا دمپاییه منو ورداشتن :w821: من دمپاییمو میخوام ساعت 1 شب تو راهرو پام رو زمین میمونه سرده بگو اذیت نکنن:w821: دمپاییییییییییی منو کی ورداشته ؟:ws18: کیههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم شما مال کدوم بخشی اومدی تو راهروی ما داد و بیداد میکنی ؟ دمپاییت اینجا نیست اگه دنبالشی :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده