RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چرا عزیز من...شما دچار توهم سالم بودن هستی....برو تو اون اطاق پشتی الان یکی از همکارا میاد ازت نمونه بر میداره.... ینی میگی من مریضم دکتر جون ؟ نهههههههههههههههه:ws18: چقد تحمل واقعیت سخته:w74: از مغزم نمونه برداری میکنید دکتر؟:w963: درد داره؟:w963: لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر ديونه داشته انجمن و ما بي خبر بوديم.................... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ از کجاست عموغلی....بگو خودم برات حلش میکنم!!نکنه کلاً سرت درد میکنه؟! بیا من همچی بکشم موهاتو که تو نیم ساعت بشی عین قمشه ای .... چرا عزیز من...شما دچار توهم سالم بودن هستی....برو تو اون اطاق پشتی الان یکی از همکارا میاد ازت نمونه بر میداره.... :ws28: واسه منم درست کن بشم قمشه ای فشن لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28:آخجون من میخ طویله میارم باشه پس بعد ظهر که همه خوابیدن یواش از اتاقت بیا بیرون منتظرت میمونم میختم بیار:w963: هیسسسسسسسسسسسسسسسس اسم عملیاتم میذاریم زلزال 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ اینو زود بگیرید ببرید که هفته پیش اوتامّاز اوتامّاز تو شوک درمانی فرار کرد....:w00: امین از تو بعیده تو اینجا چه میکنی؟ کم تکون بخووور الان آمپولتو میزنم آرووم شی:icon_pf (34): امپول چقدر ديونه داشته انجمن و ما بي خبر بوديم.................... اره میبینی 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ ميگن چهار تا ديونه از يه سوراخ ديواري به حياط نگاه ميكردن دكتر مياد همه رو ميزنه كنار و نگاه ميكنه بعدش ميگه از اين سوراخ كه چيزي ديده نميشه ديونه ها ميزنن زير خنده و ميگن دكتر ديونه رو نگاه كن ما 5 ساله نگاه ميكنيم نتونستيم چيزي ببينيم اين ميخواد تو يه ديقه ببينه محض اطلاع ديونه هاي انجمن لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ امین از تو بعیده تو اینجا چه میکنی؟ امپول اره میبینی درد نداره ....عزیزممم...بگووو چیز....تمومه.... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بعضیا چقذر ادعای سالم بودنشون میشه ایششششششششششش 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آره...مریضی اونم خفن....عادت میکنی... فعلاً میبندیمت به تخت...یه هفته همونجوی میمونی...بعد که قشنگ مخت شات دان کرد،باز میکنیم مختو و چیزای اضافیشو خالی میکنیم...انشاالله که فرجی حاصل میشه و تو 10 سال آینده درست میشی...:smiley (18): میبینی چقد این روزا کارمون سنگین شده؟ نمیدونم نرم افزار تدریس کنم یا به این دیوونه ها برسم؟!!:w00: اونو باید به دکتر شادی باز مراجعه کنی...من اینجا متخصص نرم افزارای دیوانگانم!:smiley (18): اون چیز بازموهام و خراب میکنه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ درد نداره ....عزیزممم...بگووو چیز....تمومه.... چیزززززززززز اخخ ترکیدم بعضیا چقذر ادعای سالم بودنشون میشه ایششششششششششش شقایق به قول شاعر دیونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره حرفشو قلبش یکیه دیونه شو کی به کیه به به........... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آقا یه بار سه تا دیوانه بودن دو تاشون رو تختشون بالا پائین میپریدن :62izy85:یکی نمیپرید همینجوری نشسته بود رئیس تیمارستا ن میاد میگه شماها چرا اینجوری میکنید ؟دو تایی که میپریدن میگن ما سیب زمینی هستیم داریم تو ماهیتابه سرخ میشیم رئیس تیمارستان فک میکنه اون که نشسته به سلامتی خوب شده میگه تو چرا نمیپری ؟میگه به من روغن نرسید چسبیدم کف ماهیتابه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ چیززززززززززاخخ ترکیدم شقایق به قول شاعر دیونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره حرفشو قلبش یکیه دیونه شو کی به کیه به به........... دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه من منظورم تو نبودیا تو که سر دسته مایی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بعضیا چقذر ادعای سالم بودنشون میشه ایششششششششششش تو که ادعات نمیشه روانی؟ چیززززززززززاخخ ترکیدم شقایق به قول شاعر دیونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره حرفشو قلبش یکیه دیونه شو کی به کیه به به........... آفرین عزیزمم...آفرین به داداشی گلمممم لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جون ناراحت کجا بود من اومدم یکی تشخیص بده من دیوانه شدم یا هنوز سالممیه دکتر نیست جوابمو بده:w963: من هستم عزيزم دردت رو بگو تا ميزان ديونگيت رو تعيين كنم اينجا 90به بالا بستري ميشن دكتر سمانه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونهمن منظورم تو نبودیا تو که سر دسته مایی:ws28: حاکم بزرگ میتی کومان احترام بگذارید 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من يه ديونه ميشناسم خيلي باحاله طوريكه منو ديونه خودش كرد و رفت بي انصاف :ws44: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من هستم عزيزم دردت رو بگو تا ميزان ديونگيت رو تعيين كنم اينجا 90به بالا بستري ميشن دكتر سمانه میدونی چیههههههههه دکتر مشکل من یکم پیچیدس بلههههههههههه بلهههههههههههههه من همش یکیرو میبینم بهم میگه برو تو سو لاخ برق میخ بکن ...بلهههههه بعضی موقه ها منو میبره وسط اتوبان میگه این وسط قر بده...بلههههههههه هی به من زور میگه تو سرم میزنه صدام میکنه بعد من هی میگمممممم کیهههههههههههههههههههه جوب نمیده لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من يه ديونه ميشناسم خيلي باحاله طوريكه منو ديونه خودش كرد و رفت بي انصاف :ws44: پدر عشق بسوزه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من يه ديونه ميشناسم خيلي باحاله طوريكه منو ديونه خودش كرد و رفت بي انصاف :ws44: من میدونم چته مجنون شدی پسرمممم :w821: تو باید تو بخش مجنونین ثبت نام کنی برو بیروووووووووووووووووووووون:w74: اینجا بخش دیوانه های زنجیریه لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ پدر عشق بسوزه كل وجودم سوخت ولي به پدر عشق آسيبي نرسيد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده