samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من!!!من چی خوووردممم..هیشی نخوووردممم من الان هوس خون کردممم...یکی بیاد جووولو تا خونشووو نوش جان کنیممممم...ببینم کی زوت تر میاد...سهادت نسیب کی میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :ws54::cryingf::give_present::hi::ws27: :ws27::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ جووونمم بهتر شدی؟؟:icon_pf (34): بازم سمانه جوون خودم داوتلب شت اهصنط....... حالا کیه داری لح ش میکنی...آخی این که شقایق....لی فک کنم خیلی خوش مزه باشه .....عجب تو خوش سلیخه ایااا لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط pari daryayi خب ... خب... بذار لیست حاضر غایب رو بخونم ببینم کی جیم شده؟! خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh خودم دیگه(viola odorota) Valentina pesare irani goddess_s samaneh66 zahra22 Atishpare_Shahi arash86. (مصوب اصلی تاسیس اینجا) ؟ (مجانین عزیزی که اضافه شدن این لیست رو کپی کنن اسشمون رو بذارن ته لیست) اما برنامه درمانی خب با توجه حجم غیر قابل پیش بینی دوستان از دست رفته چند تا بخش گذاشتیم که همه رو در بخش مخصوصه خودشون قرار بدیم بلکه شاید فرجی شد و .... اما بخش ها: بخش جواب شده ها بخش کیس های حاد بخش روان شاد ها بخش خود شیفته ها بخش دگر شیفته ها (عشاق) ادیبان از دست رفته استعدادهای زیادی شکفته زیادی بیش فعال ها مجنون نما ها عشق اسپم ها (90% این تاپیک) لطفا بخش مناسب خود را نیز انتخاب و در لیست بگذارید تا من لیست اصلی رو ویرایش کنم و دست به کار درمان شویم خب اینم جدیدترین لیست ..... نفر بعدی بیاد واسه ثبت نام ... :girl_in_dreams: تعداد باید بیشتر از اینا باشه ... مطمئنم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh خودم دیگه(viola odorota) Valentina pesare irani goddess_s samaneh66 (خانم دكتر داراي برد تخصصي مغز و اعصاب ) zahra22 Atishpare_Shahi arash86. (مصوب اصلی تاسیس اینجا) ؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ سبزی خورشتی خریدی میخام قهوه درس کنم......دلم ماکرونی میخاتتتت شناخت درستی از غذاها نداری .... باید یه دوره آموزشی برات بزارم فعلا برو تو اتاقت الان میام ... بابا چرا داروی من اثر عکس داشت حالم و بدتر کرد:w74::imoksmiley: چون داروهاتو با داروهای سمانه اشتباه گرفتی عزیزم ... منتظر باش الان میام من توهم زدم همش احساس میکنم یکی دنبالمه:w127: کیه کیه کیییییییییییه ه ه ه کیه:45645: :scared9: توهم نیست داداش، یکی داره صدات میکنه واقعا .... داره میگه پاشو برو سر درس و مشقت من!!!من چی خوووردممم..هیشی نخوووردممم من الان هوس خون کردممم...یکی بیاد جووولو تا خونشووو نوش جان کنیممممم...ببینم کی زوت تر میاد...سهادت نسیب کی میشه!!! باز تو داروهاتو نخوردی بچه؟ مگه قرار نشد ببرنت تو اتاقت و ببندنت به تخت ؟ اینجا چیکار میکنی ؟:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خانم دكتر هستم در خدمتتون ............. داراي برد تخصصي از المان و نيورك متخصص بيماريهاي روان پريشي و آشفتگيهاي دروني 10سال سابقه كار در تيمارستان نوانديشان 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ نه باو....ژوزفین بود که خودم دمپاییمو میدادم بهش!:smiley (18):نخیرم...نمیشه...موقع وارد آوردن ضربه بنداش میزنه سرو صورتمو زخمی میکنه....:w74: خوب یه تیکه چوب بنداز زیر پات لق نزنی.... امین من هوس مو کشیدن کردم میای موهای هم و نوبتی بکشیم:w963: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ خب ... خب...بذار لیست حاضر غایب رو بخونم ببینم کی جیم شده؟! خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh ؟ باشه من آماده ام عکس میگیرم میذارم تو همین تاپیک همه ببینن شماره 15 رو کی رزرو کرده ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ من که مو نمونده باسم...ولی تو اگر موهات می خاره بیار بکشم برات....برای رشد پیاز مو هم خیلی مفیده!تو 2 جلسه تضمینی میشه کپ من! نوموخوام تو میخوای کچلم کنی دنبال یکی میگردم مو داشته باشه بکشیم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ افسانه بیا موهای هم و بکشیم 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ شناخت درستی از غذاها نداری .... باید یه دوره آموزشی برات بزارم فعلا برو تو اتاقت الان میام ... چون داروهاتو با داروهای سمانه اشتباه گرفتی عزیزم ... منتظر باش الان میام توهم نیست داداش، یکی داره صدات میکنه واقعا .... داره میگه پاشو برو سر درس و مشقت باز تو داروهاتو نخوردی بچه؟ مگه قرار نشد ببرنت تو اتاقت و ببندنت به تخت ؟ اینجا چیکار میکنی ؟:brodkavelarg: خانم دكتر هستم در خدمتتون .............داراي برد تخصصي از المان و نيورك متخصص بيماريهاي روان پريشي و آشفتگيهاي دروني 10سال سابقه كار در تيمارستان نوانديشان افسانه بیا موهای هم و بکشیم :ws28::ws28: کسی هست بیات با من صوبونه بخوله؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ واسه من جای خالی ندارین آخری رو بدین به من من ازین دیوونه مظلومام بیشتر خود درگیری دارم تا دگرآزاری منم بزارین تو لیست وگرنه گریه میکنم:w821: 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ هی گفتم شبا که می خوای بخوابی در کمد بغل تختتو ببند...صبا پا میشی ... یا الله....آخ! عب نداره....برو سمت دیوال....اونجا سرتو خلاف اون جهتی که درد میکنه محکم بکوب به دیوال...دقت کن این شکلی: ژ مثل اينكه امين تو توي اين كارا تجربت بالاست ها................. ولي سر درد من از جاي ديگست لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ واسه من جای خالی ندارینآخری رو بدین به من من ازین دیوونه مظلومام بیشتر خود درگیری دارم تا دگرآزاری منم بزارین تو لیست وگرنه گریه میکنم:w821: به به يه ديونه ديگه پيدا شد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: کسی هست بیات با من صوبونه بخوله؟ صبحونه خوردی بیا بزنیم تو ملاج هم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده