*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خانم درسا صحبت كن من از مركز امدم براي كنترل ديونه ها بنده متخصص مغز و اعصاب هستم تا دستور ندادم اينجا رو تخته كنند زود بگو ديونه رو از دور من جمع كنند:167: نه مثل اینکه وضع تو یکی از همه وخیم تره ... بزار ببینم از چه روشی میشه درستت کرد .... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه مثل اینکه وضع تو یکی از همه وخیم تره ... بزار ببینم از چه روشی میشه درستت کرد .... :jc_thinking: خانم اين چهره غمگيني كه شما داريد اين ديونه ها حالشون بدتر ميشه يه ارايشي چيزي به خودت برس موهات رو كوتان كن و رنگش كن اينقدر فسرده نباش من خودم اينجا رو درست ميكنم 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خب این مشکل اکثر آدمای این زمونه هست شما اصلا نگران نباش عزیزم ... :there:یه نکته ای که باید بدونی اینه که همه یه جورایی دوونه اند ... و چون این مشکل همگانیه مردم اکثرا نمیدونن که دچار این مشکلن و این براشون مثل یه عادته ... کسی که خارج از این عادت رفتار کنه رو دیوونه میپندارن ... در صورتی که بر عکسه ... و چون شما کثل بقیه رفتار کردین پس در نظر خاص دیوونه نیستین .. فقط کمی دچار توهم شدید .. که با چند روز بستری شدن حل میشه ... :girl_in_dreams: البته شرط نمیبندم با این آدمایی که اینجا بستری هستند حالتون بهتر بشه .. در کل انتخاب با خودتونه ... خب بستری شدن تو اینجا چه فایده ای میتونه واسه من داشته باشه ؟ فکر نمیکنم حالم بدتر از اینم بشه دیگه ! میترسم من تاثیر بد بذارم رو بیماراتون راستی من دیوونگیمو دوست دارم هااا ،نمیخوام برطرف بشه ، فقط میخوام اون قسمت گاهی چت حذف بشه و فقط الکی خوش باشم خانم درسا صحبت كن من از مركز امدم براي كنترل ديونه ها بنده متخصص مغز و اعصاب هستم تا دستور ندادم اينجا رو تخته كنند زود بگو ديونه رو از دور من جمع كنند:167: برو سمانه دور بر ندار ، میری تو اتاقت یا بگم :167: یبار دیگه از این ابشنگولیا بدی به بشه ها من میدونم با تو 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ محمد تو هم ديونه شدي ....... تو هنوز جون بودي .... خدا .... 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خانم اين چهره غمگيني كه شما داريد اين ديونه ها حالشون بدتر ميشه يه ارايشي چيزي به خودت برس موهات رو كوتان كن و رنگش كن اينقدر فسرده نباش من خودم اينجا رو درست ميكنم حالت خیلی بده ها ..... خب بستری شدن تو اینجا چه فایده ای میتونه واسه من داشته باشه ؟ فکر نمیکنم حالم بدتر از اینم بشه دیگه ! میترسم من تاثیر بد بذارم رو بیماراتون راستی من دیوونگیمو دوست دارم هااا ،نمیخوام برطرف بشه ، فقط میخوام اون قسمت گاهی چت حذف بشه و فقط الکی خوش باشم برو سمانه دور بر ندار ، میری تو اتاقت یا بگم :167: یبار دیگه از این ابشنگولیا بدی به بشه ها من میدونم با تو خیلی خب باشه ... گفتم که انتخاب با خودتونه ... شما هر وقت بیکار بودین یه سر بیاین اینجا .... خودبخود از حالت چت بودنتون کاسته میشه و کم کم یه الکی خوش اساسی خواهید شد ... :there: در مورد وضعیت این دختره ، خانوادشو میشناسی ؟ بگو حداقل یکی از بستگانش بیان اینجا ... اوضاعش یه کم زیادی خرابه .... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود ديونه ها رو جمع كن ..... 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ درود بر ابر مرد این سرای ... دیدی گفتم تلاشمو میکنم تا بعضیها حالشون بهتر بشه .... یکی از این بعضیها تو بودی .... حالا بگو مشکل اصلیت رو تا خودم همه مشکلات رو برملا نکردم البته ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خب باشه ... گفتم که انتخاب با خودتونه ... شما هر وقت بیکار بودین یه سر بیاین اینجا .... خودبخود از حالت چت بودنتون کاسته میشه و کم کم یه الکی خوش اساسی خواهید شد ... :there: در مورد وضعیت این دختره ، خانوادشو میشناسی ؟ بگو حداقل یکی از بستگانش بیان اینجا ... اوضاعش یه کم زیادی خرابه .... پس من لینکشو سیو میکنم هروز میام 10 بار سر میزنم اینجا ببینم درمانتون شجوری نتیجه میده اها راستی نمیتونین یه کاری کنین که من برم سر پروژه هام ؟ داره دیر میشه دیگه ! شرا میشناسم . یه خواهر خوبی داره خیلی از خودش عاقلتره الان میرم ببینم اگه هست ، بیاد یکم خواهرشو کنترل کنه مسعود ديونه ها رو جمع كن ..... باشه سمانه . فقط تو ارامشتو حفظ کن همه چی حل میشه راستی خوشحال باش قراره خواهرت بیاد ملاقاتت 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ درود بر ابر مرد این سرای ... دیدی گفتم تلاشمو میکنم تا بعضیها حالشون بهتر بشه .... یکی از این بعضیها تو بودی .... حالا بگو مشکل اصلیت رو تا خودم همه مشکلات رو برملا نکردم البته ... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ پس من لینکشو سیو میکنم هروز میام 10 بار سر میزنم اینجا ببینم درمانتون شجوری نتیجه میده اها راستی نمیتونین یه کاری کنین که من برم سر پروژه هام ؟ داره دیر میشه دیگه ! شرا میشناسم . یه خواهر خوبی داره خیلی از خودش عاقلتره الان میرم ببینم اگه هست ، بیاد یکم خواهرشو کنترل کنه میشه .. از اونجایی که ما کلا عادت داریم چوب بالا سرمون باشه باید تهدیدت کنم که بری سر درس و مشقت ..... تا 10 میشمارم اگه رفتی که چه بهتر اگه نرفتی میگم ممد اخراجت کنه .... :vahidrk: دست گلت درد نکنه ... داری میری سر رات یه سر به خواهر این بچه بزن و بهش بگو بیاد اینجا کارش دارم :girl_in_dreams: چرا اینجوری شدی ممد ؟ ببین تا او خواسته های منو ملی نکردی اوضاع و احوالات همینه .... حق انتخاب داری .... 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ پس من لینکشو سیو میکنم هروز میام 10 بار سر میزنم اینجا ببینم درمانتون شجوری نتیجه میده اها راستی نمیتونین یه کاری کنین که من برم سر پروژه هام ؟ داره دیر میشه دیگه ! شرا میشناسم . یه خواهر خوبی داره خیلی از خودش عاقلتره الان میرم ببینم اگه هست ، بیاد یکم خواهرشو کنترل کنه باشه سمانه . فقط تو ارامشتو حفظ کن همه چی حل میشه راستی خوشحال باش قراره خواهرت بیاد ملاقاتت تو از كجا خواهرمم رو ميشناسي ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو از كجا خواهرمم رو ميشناسي ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو مسائل شخصی دیگران دخالت نکن بشه جان :ws28: 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو مسائل شخصی دیگران دخالت نکن بشه جان :ws28: مسعود اماده باش همسرت ميخواد بياد ملاقاتت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مسعود ....... مسعود جون بودي .......حيف بودي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده