RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من اومده بودم 7-8 تا کیس پریش احوال معرفی کنم تصمیمم عوض شد بودجه کم میاریم با این اوصاف اوضاع کیشمیشیه:icon_pf (34):(کسی گله مند نشود مزاح کردیم) این چه وضعیه آقاااااااااااااااااااااااا:w00: استارتر کی بود من یادم رفت:w00: ااااااااااااااااااااااههههههههه:w00: من الان خودم به یه آرامبخش احتیاج دارم دچار خود آزاری شدم بچه ها سوژه یکی این وسط عزرائیل رو نوشته بود ازراعیل 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ژزفیییییین توییییی ؟؟؟ نه من کامرانشونم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بلههههههههبلهههههههه کیههههههه ؟ میگم مجتبی بیخیال زیدان شو بابا ، یه گل دیگه بذار ببینیم من زیدانو دوس دارم عفض نمیکنم... من اومده بودم 7-8 تا کیس پریش احوال معرفی کنم تصمیمم عوض شدبودجه کم میاریم با این اوصاف اوضاع کیشمیشیه:icon_pf (34):(کسی گله مند نشود مزاح کردیم) این چه وضعیه آقاااااااااااااااااااااااا:w00: استارتر کی بود من یادم رفت:w00: ااااااااااااااااااااااههههههههه:w00: من الان خودم به یه آرامبخش احتیاج دارم دچار خود آزاری شدم بچه ها سوژه یکی این وسط عزرائیل رو نوشته بود ازراعیل :4564::4564::4564: ارزایل کیه؟؟؟؟:4564: :4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :4564::4564::4564: ارزایل کیه؟؟؟؟:4564: :4564::4564: نمیدونم ولی بچه ها خریده بودن میگفتن چیز خوبیه تو فهمیدی به منم بگو به کسی نمیگم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من اومده بودم 7-8 تا کیس پریش احوال معرفی کنم تصمیمم عوض شدبودجه کم میاریم با این اوصاف اوضاع کیشمیشیه:icon_pf (34):(کسی گله مند نشود مزاح کردیم) این چه وضعیه آقاااااااااااااااااااااااا:w00: استارتر کی بود من یادم رفت:w00: ااااااااااااااااااااااههههههههه:w00: من الان خودم به یه آرامبخش احتیاج دارم دچار خود آزاری شدم بچه ها سوژه یکی این وسط عزرائیل رو نوشته بود ازراعیل کی نوشته بوده ازراعیل ؟ عجب املای داغونی داره طرف نه من کامرانشونم eeeeeee راس میگی ؟ ژزفیییین تویییییی ؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ کی نوشته بوده ازراعیل ؟ عجب املای داغونی داره طرف آره دچت گله معلم کلاچ اولش درد نچنه صفحه 51 پست سوم از شخص شخیصی بود مسعود نامی بود عزرائیلو نوشته بود ازراعیل 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ آره دچت گله معلم کلاچ اولش درد نچنهصفحه 51 پست سوم از شخص شخیصی بود مسعود نامی بود عزرائیلو نوشته بود ازراعیل نه اتفاخا من معلمشو میشناختم ، خیلی خوب بود . تازه این مسعوده شاگرد اولش هم بود ! اما بعضیا کلا سیستم فیدبک و حافظه واسشون تعریف نشده دیگه کلا 8 بیت حافظه داره این مسعوده ، اطلاعات جدید که میاد مجبوره قبلیا رو دیلت کنه 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ از این بهتر نمیشه من میخوام شنا کنم ، شه رنگی بخورم ؟ این قرصا واسه زیر آبی رفتن نیست ، فقط میتونی باهش بپری... یه ماده جدید از یه سری جلبک دریایی گرفتم ، هنوز عمل آوری نشدست میخوای امتحان کن ببین چی جواب میده 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ این قرصا واسه زیر آبی رفتن نیست ، فقط میتونی باهش بپری...یه ماده جدید از یه سری جلبک دریایی گرفتم ، هنوز عمل آوری نشدست میخوای امتحان کن ببین چی جواب میده من رفتم لباس قواصی ( یا غواصی ) پوشیدم . زودی بده ببینم کوسه ها چندتا دندون دارن 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ این قرصا واسه زیر آبی رفتن نیست ، فقط میتونی باهش بپری...یه ماده جدید از یه سری جلبک دریایی گرفتم ، هنوز عمل آوری نشدست میخوای امتحان کن ببین چی جواب میده ماده میدی 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ پری دریایی جان مسی لینک تاپیکو واسم گذاشتی :w821: فقط یک نفر منو از دست یک نفری نجات بده:w821: :imoksmiley: :w821: خدماتتون مشمول غیر کاربرها هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها مچکلم اینجاست که جزء کاربرا نیست 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :45645:مثل تموم عالم حال منم خرابه خرابه خرابه:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ :imoksmiley: عمه جان شما میومدی من خودم بستریت میکردم! میبستمت به تخت ایشالا خوب میشدی گلم! متاسفانه این مشکل ارثیه تو خانواده شما باباتم خودم درمانش کردم عمه!@ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ کسی اینجا دمپایی داره بهم قرض بده؟ من 2تا داشتم . یکیشو که پیشی برد ! اون یکیش هست اما صورتیه با گل سبزابی ، میخوای ؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ اون ممه رو لولو برد. کجا برد ؟ بند داره؟! اگه مشتری باشی یه کفش داغون دارم بنداشو میبندم رو دمپایی تو حالا هی بگو مسعود بده 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ کجا برد ؟ همون جایی برد که میسوزه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده