حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: تو بابای بچه های من نیستی؟! نمی دونم منم تازه رسیدم از اون خانم بپرسید شاید بدونن من باباشم یا مامانشم نکنه تو سزار چهارمی همونی که شوهرمو کشت 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: می گم خوب شد به دادتون رسیدم ها ... آخر عاقبتمون رو ببین به کجا کشیده ميشه خواهش كنم به منم شنا ياد بديد؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ Viola odorota گفته است: هیچی دیگه تا اونجایی کشید که پسره به دختره پیشنهاد ازدواج داد بعد پیام بازرگانی داد هنوز فیلم شروع نشده هی هی .... pari daryayi گفته است: بابایی اینم آخر عاقبت تاپیک های که می زنی گیر می کنی تو جزیره سرگردانی بابایی من اینجام بچه ها بیاید خانووم دکتر فیلم آورده برامووون 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ farzaneh.y گفته است: ميشه خواهش كنم به منم شنا ياد بديد؟ فعلا بیا الاکنگ bpcom گفته است: هی هی .... بچه ها بیاید خانووم دکتر فیلم آورده برامووون اینجا یه نفرتون کمه خودش بگه کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: فعلا بیا الاکنگ اینجا یه نفرتون کمه خودش بگه کیه؟ ببخشید اتیش دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ Viola odorota گفته است: من که حانی نیستم من زن پادشاه دوم فرانسه هستم زن منی دیگه! 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ نقل قول اینجا یه نفرتون کمه خودش بگه کیه؟ منم دیجه 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: فعلا بیا الاکنگ اینجا یه نفرتون کمه خودش بگه کیه؟ اخه اگه يادم ندي تو الاكلنگ غرق ميشم.... آييييييييييييي كمك كمكككككككك من شنا بلت نيستم... لولو نيست... 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: زن منی دیگه! اییییییییییی واییییییییی از اشناییتون خوشبختم پس کاهو و سیب زمینی و ژامبون مرغی که گفته بودم رو نخریدی الان خواستگارا می یان:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ Viola odorota گفته است: ببخشید اتیش دارید؟ بيا من لو لو ام بت آتيش ميدم....وووووووووووو من لولو ام....:smiley (18)::scared9: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ farzaneh.y گفته است: بيا من لو لو ام بت آتيش ميدم....وووووووووووو من لولو ام....:smiley (18)::scared9: وای خاکبه سرم خاموشش کن تا همه جا رو اتیش نزدی:w874: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ Viola odorota گفته است: وای خاکبه سرم خاموشش کن تا همه جا رو اتیش نزدی:w874: نيشههههههه اونوخ كسي ازم نيترسهههه 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ الان پلیس می یاد اتیشو خاموش میکنه اصلا نترسید هول نشید ببخشید شما شوهر منو ندیدی؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ Viola odorota گفته است: ببخشید اتیش دارید؟ باطریش تموم شد انداختم بیرون ... :JC_thinking: pari daryayi گفته است: زن منی دیگه! من گل و گلابشو آوردم ، نمیخواد بری بچینی و بیاری . همون دفعه اول بعله رو بگو 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ SH E I KH گفته است: :smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18): چند تا چند تا دود میکنی !!! یکیم بده من بزنم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ bpcom گفته است: چند تا چند تا دود میکنی !!! یکیم بده من بزنم منم میخوامممم 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین، ۱۳۹۰ بعله رو قبل از اینکه عاقد بپرسه گفتم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده