CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آقا بادت مشکل داره. باید یه چند روزی اینجا بخوابی باهات ور بریم. رادیادت هم سوراخه، آب میاد ازش. باشه فقط زیاد ورنری ...... خطرناکه .. رادیاتم اگه نشد یه چوب پنبه بچپون توش ... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :1238::ws43::w963::mornincoffee: :pot: :w165: :ws54::w330::w330::smiley (18)::smiley (18)::smiley (18)::w14: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باشه فقط زیاد ورنری ...... خطرناکه .. رادیاتم اگه نشد یه چوب پنبه بچپون توش ... باید دیاگت کنم. تازه ***** هم میخواد جعبه روغنت. بادت هم که فاسد شده باید عوض بشه.چوب پنبه جواب نمیده. باید تنه ی درخت بکنیم تو رادیاتت. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باید دیاگت کنم. تازه ***** هم میخواد جعبه روغنت. بادت هم که فاسد شده باید عوض بشه.چوب پنبه جواب نمیده. باید تنه ی درخت بکنیم تو رادیاتت. نمیخواد دست بزنی بابا .............. میبرم نمایندگی .. ماشین قبلی ام تنه درخت کرده بودی که جر خورده بود ؟.... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شما دوتا خوبین الان!!؟؟؟ خب بستنيشونو گذاشتن بالاي درخت دلشون واسش تنگ شده... خوبن ديگه بيچاره ها 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خب بستنيشونو گذاشتن بالاي درخت دلشون واسش تنگ شده... خوبن ديگه بيچاره ها مطمئنی!!؟؟ ولی یخورده دقت کن دارن راجع به یه چی دیجه صحبت میکنناااااااااااااااا طفلکیاااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مطمئنی!!؟؟ولی یخورده دقت کن دارن راجع به یه چی دیجه صحبت میکنناااااااااااااااا طفلکیاااااااااااا عروسكاشونو گربه خورده؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیخواد دست بزنی بابا .............. میبرم نمایندگی .. ماشین قبلی ام تنه درخت کرده بودی که جر خورده بود ؟.... تا حالا قارچ خوردی؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا قارچ خوردی؟ از روز اول یه دونه داشتم ............ 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اینایی که اسماشون رو میگم کپی کارت ملی ندارن لطفا به مدیر تالارشون مراجعه کنن در صورت عدم تکمیل پرونده مجبورن برگردن خونه هاشون 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا قارچ خوردی؟ این دیگه چیه؟ جزء حبوباته؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان گل عزیز خودم ... بیاین اینجا ... بلکه تیری باشد در تاریکی 50 امتیاز بگیرید ، و حالتان خوب شد ... مسابقه تشخیص هویت شماره شانزده 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ فرانه جان ... شما هم فرم رو پر کن گلم ... خوب میشی ... آخه فرمش خوشمزه بود خوردم نميشه يكي ديگه بم بديد؟:6404::62izy85::62izy85: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیخواد دست بزنی بابا .............. میبرم نمایندگی .. ماشین قبلی ام تنه درخت کرده بودی که جر خورده بود ؟.... نمایندگی برا چیته ؟! بیار من خودم رنگ نخورده ازت برمیدارم اینایی که اسماشون رو میگم کپی کارت ملی ندارن لطفا به مدیر تالارشون مراجعه کنن در صورت عدم تکمیل پرونده مجبورن برگردن خونه هاشون اسم من چرا تو لیسته الانمن که اصلشو دادم تازه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آخه فرمش خوشمزه بود خوردم نميشه يكي ديگه بم بديد؟:6404::62izy85::62izy85: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: پرییییییی ... بیماری فرانه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یه بچه ای دیدم وقتی داشت بیرون از شیکم مامانش گفت یا علی! :icon_pf (34):قابله هم گفت : علی یارت! 4 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: پرییییییی ... بیماری فرانه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اي شيطون " ز " اسمم خوشمزه بود خورديش؟:persiana__hahaha: نوشه جونت فقط كاش بمنم ميدادي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده