asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خب توضیحش سختهکلا یعنی در رو 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ به به چه جای باصفایی چه حالی میده تو بخش مراقبت های ویژه پیش دخترت بهت رسیدگی بشه اقا هلم نده من ازاینا نیستم اینا همشون شبیه منن 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ به بهچه جای باصفایی چه حالی میده تو بخش مراقبت های ویژه پیش دخترت بهت رسیدگی بشه اقا هلم نده من ازاینا نیستم اینا همشون شبیه منن آقا شما بهت میخوره تحصل کرده باشید برو جلو 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یکی زنگ بزنه 256 زنگ در ما هنو تق تق میکنه! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یکی زنگ بزنه 256زنگ در ما هنو تق تق میکنه! عزیزم قبلا که گفتند،پاتو برداررررررررررر:w00: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ شما خدمات آپاراتی ام دارین ؟ ... قربونت یه دست به باد مام بزن ... آقا بادت مشکل داره. باید یه چند روزی اینجا بخوابی باهات ور بریم. رادیادت هم سوراخه، آب میاد ازش. 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آقا بادت مشکل داره. باید یه چند روزی اینجا بخوابی باهات ور بریم. رادیادت هم سوراخه، آب میاد ازش. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من دیدم دایی و عمو بابام و همه فک و فامیلم اینجان گفتم حتما منم دیوونه ام دیگه باید بیام اینجا 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من دیدم دایی و عمو بابام و همه فک و فامیلم اینجانگفتم حتما منم دیوونه ام دیگه باید بیام اینجا دور از جون شما سالمی تو فامیل نیای بهتره 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ماموریت بعدی ... سلام سلام ... راستی آرپاک ... مسابقه زنگ موبایل چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ دور از جونشما سالمی تو فامیل نیای بهتره پس عموم چی میگه!!!؟؟ یعنی دروخ گفت بهم!!؟؟ ماموریت بعدی ... سلام سلام ... راستی آرپاک ... مسابقه زنگ موبایل چی شد؟ سلام سلام میدونی شیه آق مدیر باید بیاد تا اون تاپیک زده بشه که تشریف نمیارن 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پس عموم چی میگه!!!؟؟یعنی دروخ گفت بهم!!؟؟ سلام سلام میدونی شیه آق مدیر باید بیاد تا اون تاپیک زده بشه که تشریف نمیارن چی گفته بود بهت مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چی گفته بود بهت مگه؟ گفت تو هم باید بیای اینجا بعدشم گفت تو فکر میکنی که خوبی که این خودش نشان از دیوونه بودنت داره!! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ پس عموم چی میگه!!!؟؟یعنی دروخ گفت بهم!!؟؟ سلام سلام میدونی شیه آق مدیر باید بیاد تا اون تاپیک زده بشه که تشریف نمیارن آق مدیر ...؟ الآن میرم میارمش ... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ گفت تو هم باید بیای اینجابعدشم گفت تو فکر میکنی که خوبی که این خودش نشان از دیوونه بودنت داره!! عموجون خوب شد که اومدی. آقا این بچه ام درمون کنید. بفرستینش بخش نونهالان. 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آق مدیر ...؟ الآن میرم میارمش ... اگه تونستی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده