samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ • سمعی ها: شمرده، رسا و بلند حرف می زنند. به گفتار افراد و تن صداهایشان توجه دارند. به تحسین، تقدیر، تشکر، اظهار علاقه گفتاری، گفتار شیرین و موسیقی علاقه بسیاری نشان میدهند. سرعت کار کردن سمعیها با سرعت خواندن شان مطابق است. آنها بیشتر به بازی های پر سر و صدا و کم تحرک علاقه دارند. • بصری ها: کسانی هستند که تمایل دارند جهان را به صورت تصاویر ادراک کنند. آنها دیده هایشان را به خوبی به حافظه می سپارند. نیروی تصور بصری در این افراد قوی است. به همین دلیل برای اینکه خود را با تصوراتشان هماهنگ سازند به طور معمول تند تند، بریده بریده و هیجانی صحبت می کنند. هنگام حرف زدن دستهایشان را تکان می دهند. در جزوه هایشان از رنگ های متفاوت، شکل و نقاشی بسیار استفاده می کنند. بصری ها در تهیه ی لباس هایشان هم به تنوع رنگ اهمیت می دهند. به هم ریختگی و آشفتگی افراد، آنها را بسیار اذیت می کند. • لمسی ها: رمانتیک ترین افراد روی زمین لمسی ها هستند. آنها معمولاً کندتر، آرام تر و احساسیتر از بقیه هستند. مسائل حسی را خوب به حافظه می سپارند و کلمات و تعبیراتشان با حس لامسه در ارتباط است. مثلاً می گویند: دست به کاری سخت زدهام یا کارم سنگین و فشرده است. آنها بدنی سست با فرمی خمیده دارند. • جنبشی ها: جنبشیها همیشه در حال تلاش و حرکتند. آنها به کارهای پرتحرک علاقه شدیدی دارند. 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من سمعی بصری ام ادامه مطلب گفته بود نميشه دو تا خصوصيت رو داشته باشي لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ • بصری ها: کسانی هستند که تمایل دارند جهان را به صورت تصاویر ادراک کنند. آنها دیده هایشان را به خوبی به حافظه می سپارند. نیروی تصور بصری در این افراد قوی است. به همین دلیل برای اینکه خود را با تصوراتشان هماهنگ سازند به طور معمول تند تند، بریده بریده و هیجانی صحبت می کنند. هنگام حرف زدن دستهایشان را تکان می دهند. در جزوه هایشان از رنگ های متفاوت، شکل و نقاشی بسیار استفاده می کنند. بصری ها در تهیه ی لباس هایشان هم به تنوع رنگ اهمیت می دهند. به هم ریختگی و آشفتگی افراد، آنها را بسیار اذیت می کند. • جنبشی ها: جنبشیها همیشه در حال تلاش و حرکتند. آنها به کارهای پرتحرک علاقه شدیدی دارند. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بصری هستم گاهیم سمعی هستم ...البته هم هخصوصیاتش به من نمیخوره ...ولی بعضیاش میخورد لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من عينا شخصيت دومي رو دارم شه جالب لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ادامه مطلب گفته بود نميشه دو تا خصوصيت رو داشته باشي خو نصف خصوصيات سمعي بهم ميخورد و نصف بصري! مال محمدمهدي هم دوتا بود اصنشم باشه...من فخط بصريم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من لمسی هستم ولی رمانتیک نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده