Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ 25 اردیبهشت نمایشگاه که تعطیل میشه، بسیج شیم بریم تمیزش کنیم 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ 25 اردیبهشت نمایشگاه که تعطیل میشه، بسیج شیم بریم تمیزش کنیم باشه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من هم قول داده ام که در نمایشگاه برای اولین بار ظهور کنم !!!!! اما تا اونموقع معلوم نیست چی پیش بیاد،من خودم شنبه تا سه شنبه کلاس دارم،اگر تعطیل باشه،احتمال زیاد میام. 13 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ حالا شنبه ساعت چند میتونید بیایید ؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ 25 اردیبهشت نمایشگاه که تعطیل میشه، بسیج شیم بریم تمیزش کنیم :smiley (18)::smiley (18): من هم قول داده ام که در نمایشگاه برای اولین بار ظهور کنم !!!!! اما تا اونموقع معلوم نیست چی پیش بیاد،من خودم شنبه تا سه شنبه کلاس دارم،اگر تعطیل باشه،احتمال زیاد میام. شنبه تعطیله باوووووو پیچوندن نداره که تعطیله رسمیه نمیدونم کی افتاده مرده اون روز حالا شنبه ساعت چند میتونید بیایید ؟ من از همون 11 هستم چون صب را میفتم ساعت 6 تا برسم همون 11 میشه 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من سه شنبه اگه باشه نمیتونم بیام .... شنبه که گفتی خیلی شلوغ نیست امین؟بیچاره میشیم! ولی خب اگه دوستان باشن منم میتونم بیام 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من سه شنبه اگه باشه نمیتونم بیام ....شنبه که گفتی خیلی شلوغ نیست امین؟بیچاره میشیم! ولی خب اگه دوستان باشن منم میتونم بیام من بخیه روزا کلا کلاس دارم فقط شنبه و پنجشنبه میتونم بیام که پنجشنبه جزء روزای آخرش میشه و بترکون درضمن من گفتم من اون روز میام اجباری نیست که باوووووو ولی ببینمتون کلی خوشحال میشم:smiley (18): 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خوب یه روز بزارین که ما که راه دوریم هم بیایم دیگه............. شنبه تعطیلی رسمیه خوبه تازه اونا که شهر دور هستن شب راه بیوفتن که صبح برسن... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خوب یه روز بزارین که ما که راه دوریم هم بیایم دیگه............. اسمش نمایشگاه کتاب تهرانه،نه نمایشگه کتاب شهرستان،که شما از شهرهای دیگه میخواهید بیایید..... 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خب...كي بريم نمايشگاهو جمع كنيم بريم؟؟ مقصد كجاس؟؟ هر وقت تو بگي :icon_pf (17): مقصد شهر محسن اينا:4chsmu1: کاش میشد بیام ودرجمع شما حاضر بشم چرا نميشه؟ من احتمالا شنبه نیام بهتر:4chsmu1: 25 اردیبهشت نمایشگاه که تعطیل میشه، بسیج شیم بریم تمیزش کنیم 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اسمش نمایشگاه کتاب تهرانه،نه نمایشگه کتاب شهرستان،که شما از شهرهای دیگه میخواهید بیایید..... من اینقد دوست دارم بیام همه دانشگاه ها الان شروع میکنن به اردو گذاشتن .تمام دانشجو ها میان با هم دیگه. من 4 ساله دارم التماس دانشگاه میکنم ما را هم بیاره نمیاره میگه نمیخواد. ولی اکثرا بچه ها گروهی میان شما خبر ندارید از بچه ها شهرستان بپرس ........... فکر نکنم کسی باشه که نیاد از شهرهای دیگه مخصوصا دانشجوها 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من اینقد دوست دارم بیام همه دانشگاه ها الان شروع میکنن به اردو گذاشتن .تمام دانشجو ها میان با هم دیگه.من 4 ساله دارم التماس دانشگاه میکنم ما را هم بیاره نمیاره میگه نمیخواد. ولی اکثرا بچه ها گروهی میان شما خبر ندارید از بچه ها شهرستان بپرس ........... فکر نکنم کسی باشه که نیاد از شهرهای دیگه مخصوصا دانشجوها اره هر سال خیلیا از شهرستان میان ...نمایشگاه پارسال یکی از بچه ها از بوشهر اومده بود! 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم بیام و به شکل ناشناس در جمع بسیار دل انگیز و شور انگیز و ملکوتی دوستان عزیز حاضر بشم و از برکت وجود شما فیض ببرم... ولی خوب هنوز مطمئن نیستم تاریخش کی هست... 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم بیام و به شکل ناشناس در جمع بسیار دل انگیز و شور انگیز و ملکوتی دوستان عزیز حاضر بشم و از برکت وجود شما فیض ببرم... ولی خوب هنوز مطمئن نیستم تاریخش کی هست... چرا ناشناس آخه!!!!!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم بیام و به شکل ناشناس در جمع بسیار دل انگیز و شور انگیز و ملکوتی دوستان عزیز حاضر بشم و از برکت وجود شما فیض ببرم... ولی خوب هنوز مطمئن نیستم تاریخش کی هست... وای؟ من شناساییت میکنم به همه نشونت میدم:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه همتون گیر افتادین هر جور بیای شناسایی میشی وقت دارین تا اون روز توبه کنین دیگه من از الان دارم بهتون میگم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم بیام و به شکل ناشناس در جمع بسیار دل انگیز و شور انگیز و ملکوتی دوستان عزیز حاضر بشم و از برکت وجود شما فیض ببرم... ولی خوب هنوز مطمئن نیستم تاریخش کی هست... اگر میخواهی میتوانی سرباز گمنام ما باشی..... راستی پارچه و..... برای تبرک یادتون نره،من نزدیک شما که نمیام (به خاطر مسائل امنیتی) از همون بالای مصلی براتون دست تکان میدم،پارچه ها را بندازین یک تبرکی میدم و بهتون پس میدم. 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی اضافه شد به تاپیک 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی اضافه شد به تاپیک خوب شد که شد. :167: چرا قیافتو همچین میکنی حالا؟ 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نظرسنجی اضافه شد به تاپیک :smiley (18): پیشنهاده من بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده