pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه چیزی می گم مگه نمایشگاه از 16 تا 26 ام نیست؟:w127: 14 و 15 رو چرا گذاشتین اونوخ؟ 4 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از 14 تا 24ام! :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پارسال یادتونه ثبت نام میکردیم و تو نمایشگاه کارت های بانک صادرات خرید کتاب رو میگرفتیم؟ مثلا 20 تومن ثبت نام میکردیم و یه کارت 40 تومنی میدادن و میتونستیم تا 40 تومن خرید کنیم.کسی اطلاع داره امسال هم از این خبرا هست یا نه؟ اگه هست کی ثبت نام میکنن؟ آره بود...تو دانشگاه ما كه ميدادن يعني! 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه جایی ساده قرار بزارین من جای زیادی رو بلد نیستم گم میشم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتم دانشگاه پرسيدم كي بن كتاب ميدين ميگن نميديم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 20 نفر تو ایستگاه؟ طبق نظرسنجی شنبه 17 ام محمد میشه جلوی درب ایستگاه جمع شد .. یه فضایی داره .. بسه . ..... .. یه پلارد هم زد به نرده ها (یه کاغد A4 :دی) البته باید هماهنگ کنی با برادرا .. مثل احسان نگیرن ببرنت ... عین اوندفعه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم منظورم در ايستگاه بود نه پايين:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محمد این قراره بزرگیه ... یه کاری کن بچه ها گیج نشن ... تموم که شد تاپیکو ببند .. تهش درشت بنویس .. روز + ساعت + محل قرار رو ... دمت گرم 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه اوه یادش بخیر پارسال کل انجمن رو اشکهای من گرفته بود چون نمیتونستم بیام نمایشگاه امسال روز قرار من از 8 صبح اونجام 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوه اوه یادش بخیر پارسال کل انجمن رو اشکهای من گرفته بود چون نمیتونستم بیام نمایشگاهامسال روز قرار من از 8 صبح اونجام ایووووووووووول....منم هستم میخوام با دوستام بیام از حالا دارم راضیشون میکنم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایووووووووووول....منم هستم میخوام با دوستام بیام از حالا دارم راضیشون میکنم :4chsmu1: ای جانم دوستات هم نیومدن تو بیا بیا خونه ما:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای جانمدوستات هم نیومدن تو بیا بیا خونه ما:aghosh: ای جااااااااان مرسی عزیزم اخه اگه با دوستام نیام با خونوادم میام :girl_in_dreams: مرسیییییییییی ممنون از دعوتت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه ميلاد بياد من نميام نــــــــــــــــــه تو رو خدا خواهش میکنم بیا...همه مشتاق دیدار تو هستند :pichak29: -----------------=---------------- من گفتم که نمیام 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نــــــــــــــــــهتو رو خدا خواهش میکنم بیا...همه مشتاق دیدار تو هستند :pichak29: -----------------=---------------- من گفتم که نمیام اخه چرا؟؟؟ بیا من اولین بارمه میام همتونو ببینم پس بیا دیگه! 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نــــــــــــــــــهتو رو خدا خواهش میکنم بیا...همه مشتاق دیدار تو هستند :pichak29: -----------------=---------------- من گفتم که نمیام سلام نكبت بعد چند ماه اومدم اينجوري استقبال ميكني ازم؟:ubhuekdv133q83a7yy7 من 18 ميام تهران.اما فكر نكنم فرصت نمايشگاه داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه چرا؟؟؟بیا من اولین بارمه میام همتونو ببینم پس بیا دیگه! حالا که اینقدر اصرار میکنی میام معلوم نی هیچی شبنمی سلام نكبت بعد چند ماه اومدم اينجوري استقبال ميكني ازم؟:ubhuekdv133q83a7yy7 من 18 ميام تهران.اما فكر نكنم فرصت نمايشگاه داشته باشم سلام:gnugghender: ببخشید دیگه شتری گاوی چیزی نداشتیم قربونی کنیم:4chsmu1: منم همینطور 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه چرا؟؟؟بیا من اولین بارمه میام همتونو ببینم پس بیا دیگه! نگران نباش شبنمي...دست خودش كه نيست! مياد 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه حالا روزش 18 ام باشه من روزای تعطیل فقط می تونم با خانواده همه کنار هم باشیم اونم نمیشه که نباشم یکشنبه عالیه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا که اینقدر اصرار میکنی میام معلوم نی هیچی شبنمی اِ...هر جور راحتی ولی خوشحال میشم ببینمت نگران نباش شبنمي...دست خودش كه نيست! مياد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده