setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ستی جون من که به این خوبیم!بیین چشام چه ملوسه! یادت نیس سوتیه تابلوتو به هیشکی نگفتم!:persiana__hat: :4chsmu1: ميدوني خيلي دوست دارم؟ به هيشكي نگيا:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منم هستممممممممممم در ضمن برای اینکه هرکی منو زیارت کنه باید ژتون تهیه کنه تا من خودم رو نشون بدم دی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام منم هستمممممممممممدر ضمن برای اینکه هرکی منو زیارت کنه باید ژتون تهیه کنه تا من خودم رو نشون بدم دی تهیه ژتون برای تماشا افتخار نیستا مثلا برای تماشای شتر مرغ تو باغ وحش باید ژتون بگیریم....شتر مرغه باید افتخار کنه؟ 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تهیه ژتون برای تماشا افتخار نیستا مثلا برای تماشای شتر مرغ تو باغ وحش باید ژتون بگیریم....شتر مرغه باید افتخار کنه؟ کوفت 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرکت برای عموم ،آزاد و رایگان است .:4chsmu1: اینقدر نگید دعوت نشدیم تاپیک زده یعنی واسه همست....نمیخواست بیاید تاپیک نمیزد حالا عصبانی نشو تو مثل اینکه اول همه دعوت شدیا 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :4chsmu1: ميدوني خيلي دوست دارم؟ به هيشكي نگيا:banel_smiley_52: ی وختایی که نظرات میخونم به این فک میکنم ی تاپیک جدا وواسه این سوتیت بزنمم! :Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ی وختایی که نظرات میخونم به این فک میکنم ی تاپیک جدا وواسه این سوتیت بزنمم!:Laie_28: به من بگو عمه جونم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ی وختایی که نظرات میخونم به این فک میکنم ی تاپیک جدا وواسه این سوتیت بزنمم!:Laie_28: :banel_smiley_52: به مهرداد ميگم اون عينك طلا رو واست بخره به من بگو عمه جونم :4chsmu1: زشته بچه جان يه سوتي لغويه بي تلبيت دادم عمه ات آبرو نذاشته واسم:w821: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 17 ام روز بدیه........عوضش کنید:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا عصبانی نشوتو مثل اینکه اول همه دعوت شدیا من نمیام اصلا خودم 17 ام روز بدیه........عوضش کنید:4chsmu1: چشم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 17 ام روز بدیه........عوضش کنید:4chsmu1: موافقم سه شنبه ش کنیم بهتره 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موافقمسه شنبه ش کنیم بهتره سه شنبه ها من شهرستانم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سه شنبه ها من شهرستانم چهارشنبه هم خوبه... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا به نظرتون کجاش بهتره؟ 3 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که متاسفانه دستم خیلی خالیه و اومدنم کنسل شد.... به هر حال امیدوارم به شما حسابی خوش بگذره... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا به نظرتون کجاش بهتره؟ ايستگاه متروي بهشتي:4chsmu1: اونجا راحتر همديگرو پيدا ميكنيم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايستگاه متروي بهشتي:4chsmu1: اونجا راحتر همديگرو پيدا ميكنيم 20 نفر تو ایستگاه؟ چند شنبه شد بالاخره؟ طبق نظرسنجی شنبه 17 ام 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 20 نفر تو ایستگاه؟ طبق نظرسنجی شنبه 17 ام 22 نفر چ اشجالي داره؟ كسي گم نميشه راحتر هم جمع ميشيم لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پارسال یادتونه ثبت نام میکردیم و تو نمایشگاه کارت های بانک صادرات خرید کتاب رو میگرفتیم؟ مثلا 20 تومن ثبت نام میکردیم و یه کارت 40 تومنی میدادن و میتونستیم تا 40 تومن خرید کنیم. کسی اطلاع داره امسال هم از این خبرا هست یا نه؟ اگه هست کی ثبت نام میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده