setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خوب جفتش یکیه مامانی دیگه:icon_pf (34):خب بعدشم اگر نمیره باید ازش مراقبت کنی بیکاری برای خودت دنبال درد سر میگردی مهم اينه كه خونه نشين بشه همش جلو چشم باشه:w821: نره چش چروني ی جفتم گلم تو مسیر واسه من بخر!فک کنم بخوام همراهیت کنم! آخه دستاي تو گندش اندازه دستات دست كش ندارن بايد بديم برات بدوزن 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ مهم اينه كه خونه نشين بشه همش جلو چشم باشه:w821: نره چش چروني آخه دستاي تو گندش اندازه دستات دست كش ندارن بايد بديم برات بدوزن شما نیس خودت دسات گندس فک میکنی همه مثه خیدتن! عروس هی بت میگم ی شب دهوتمون کن بیشتر باهم آشناشیم! بذا آدمای مدل دیگه ظریف مریفم بینی خو! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ شما نیس خودت دسات گندس فک میکنی همه مثه خیدتن!عروس هی بت میگم ی شب دهوتمون کن بیشتر باهم آشناشیم! بذا آدمای مدل دیگه ظریف مریفم بینی خو! خو فك كردم دسات مث دساي داداشته من كه يه اين ظريفيو مانكني اييييييش 3 لینک به دیدگاه
kadous 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ببخشید کسی میدونه محل نمایشگاه کجاست؟ به روال گذشته در مصلی برگذار میشه یا نمایشگاه بین المللی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلامببخشید کسی میدونه محل نمایشگاه کجاست؟ به روال گذشته در مصلی برگذار میشه یا نمایشگاه بین المللی؟ احتمالا تو قم برگزار میشه امسال..... چون هر سال کتاب هایی که حرفی برای گفتن دارند کمتر میشه و جاشو میده به کتاب های مذهبی. 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ چی شد بالاخره ؟ لطفا یکی نتیجه نهاییو بگه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ احتمالا تو قم برگزار میشه امسال..... چون هر سال کتاب هایی که حرفی برای گفتن دارند کمتر میشه و جاشو میده به کتاب های مذهبی. بسیار بسیار عالی میشه کلی فیض میبریم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ روزش كه معلوم شد :4chsmu1: شنبه 17 هم حالا يه نظر سنجي واسه ساعت بزارين:ws2: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یکی آمار بگیره ببینیم کیا میان! من میگم اگر جمعه ظهر باشه بهتره...بالاخره باهاس شنبه شب برگردیم سر درسو مقشو کلاسامون!:smiley (18): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یکی آمار بگیره ببینیم کیا میان!من میگم اگر جمعه ظهر باشه بهتره...بالاخره باهاس شنبه شب برگردیم سر درسو مقشو کلاسامون!:smiley (18): 1شنبه برو سر درسو مقشو كتاب لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اطلاعیه رو آخر هفته میزنیم احتمال زیاد شنبه صبح بشه. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ممطئنید شنبه تعطیل نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ منم احتمال قوی بیام(الان در پوست خودتون نمیگنجید نه؟) ولی شاید شنبه نتونم بیام:دی 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ 1شنبه برو سر درسو مقشو كتاب شنبه شب در میایم که 1شنبه صبح سر درسو مقشمون باشیم.... اطلاعیه رو آخر هفته میزنیم احتمال زیاد شنبه صبح بشه. شنبه ظهر میشه.... چیه؟ نکنه اینم هیئت رئیسه تصمیم میگیرن؟! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ این گولاخ نیاد...من عمراً بیام....باید یه کوهی چیزی باشه که من پشتش قایم شم یا نه؟!:smiley (18): امييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين :w888: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: کلم! چغندر پرروووووووووووووووو :w00: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش بگذره ولی عکس یادتون نره لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس توام مث ما نمیتونی بیای.... این کجاش خنده داره دعوتم نکردند نمیایم جای که بدون دعوت باشه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این کجاش خنده دارهدعوتم نکردند نمیایم جای که بدون دعوت باشه بنده به عنوان یکی از اعضای محترم انجمن و یکی از بازدید کنندگان گرانقدر نمایشگاه و یک انسان ارزشمند شخصا از شما دعوت میکنم منو ی بستنی مهمون کنی!!!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیایم جای که بدون دعوت باشه حتی wc هم نمیری بی دعوت؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده