ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ قفونت برم نياي خودم ميكشمت مگه آلمينم مياد؟ تو راه آلمينو مهتاد نكني:167: آفجی جون ...حالا نمیشه در موردش منطقی تر صحبت کنیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ به همین خیال باااااااوووووووووووشش روز قاشق زنی به من و افجیم کوفتم نداد! شام و ناهار بده به شما ؟! یا ناهار میده یا همه به پروفش دعوتین به صرف دود و دود :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ به همین خیال باااااااوووووووووووشش روز قاشق زنی به من و افجیم کوفتم نداد! شام و ناهار بده به شما ؟! هرچي محمد ادمينان خسيسه مهدي ادمينيان دستو دل باز:4chsmu1: ما كه يه خودكار گرفتيم:2525s: (خودكار تو هم همچنان تو كيفم مونده:girl_blush2:) :smiley (18): باهم میریم پارک وی دود میکنیمشایدم رفتیم شوش کاسبی را انداختیم:smiley (18): ميخواي سيگاريتاتو تو جيف آلمين قايم كني؟ بيچاره آلمين 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ نمایشگاه کتاب فضای باز داره موزه نیس که ..... بعدم بده از هر فرصتی برای آرامش روحی استفاده کنیم بری تو در نمیای که باباکی حال داره بیاد تو شبستان دوباره ما هم به احتمال زیاد خواهیم آمد...........شنبه 17 اردیبهشت خوب میباشد....... اریو شارژ یادت نره :2rqfst4: باوووووشه خواستم بیام خفل میدم :smiley (18): یک شمپته کته کله:smiley (18):202 امین 202 میاد؟ سهیل چرا نمیاد :smiley (18): من کلا افتخار نمیدمبا آرمین دوتایی میریم دود میکنیم:smiley (18): ارمین چی کار داری:w00: :smiley (18): باهم میریم پارک وی دود میکنیمشایدم رفتیم شوش کاسبی را انداختیم:smiley (18): من تا بحال پارک وی نرفتم شوشم یبار رفتم بازار چینیشاونم بلد نیستم دوباره برم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ هرچي محمد ادمينايا خسيسه مهدي ادمينيان دستو دل باز:4chsmu1: ما كه يه خودكار گرفتيم:2525s: (خودكار تو هم همچنان تو كيفم مونده:girl_blush2:) بالا کشیدی خودکارمو ؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بالا کشیدی خودکارمو ؟ به منشه خودت يادت رفته بود بده من برم باهاش امتحان بدم ني شه جوهرش تموم ميشه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ روز اخر نمایشگاه بریم اشانتیون بگیریمبعدشم بریم انتشارات ققنوس خرید کنیم سالنامه بده بهمون این و هستم ..... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ کسی یادش هست اسم انتشارات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران چی بود ؟ اسم انتشارات ارتش رو هم یادم نیست... کسی میدونه ؟ کمک... 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ روز اخر نمایشگاه بریم اشانتیون بگیریمبعدشم بریم انتشارات ققنوس خرید کنیم سالنامه بده بهمون :gnugghender: باهشه بريم پارسال 2بار رفتم فقط يه خط كش اشناتيون گرفتن:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ کسی یادش هست اسم انتشارات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران چی بود ؟اسم انتشارات ارتش رو هم یادم نیست... کسی میدونه ؟ کمک... ارتش فک کنم آجا باشه ولی سپاه و نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ارتش فک کنم آجا باشه ولی سپاه و نمیدونم نه اون نیست... یعنی نبود... اون که میشه ارتش جمهوری اسلامی ایران... این یه چیز دیگه بیده... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ارتش فک کنم آجا باشه ولی سپاه و نمیدونم آجا يا ناجا؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سرچيدم ارتش اجا هست انتشارات ارتش جمهوري اسلامي ايران (نشر آجا) براي نخستين بار در نمايشگاه بين المللي كتاب تبريز شركت مي كند. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ نه اون نیست... یعنی نبود... اون که میشه ارتش جمهوری اسلامی ایران... این یه چیز دیگه بیده... نشر آجا من شنیده بودم نمیدونم دیگه! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آجا يا ناجا؟ ناجا انتظامیه سرچيدمارتش اجا هست شصتت درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ کسی یادش هست اسم انتشارات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران چی بود ؟اسم انتشارات ارتش رو هم یادم نیست... کسی میدونه ؟ کمک... یا انتشارات بصیرت بود،یا انتشارات ساندیـس. 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ نریم خرید کنیم ازشونا :4chsmu1: كتاباشون مگه بدرد دخترا ميخوره؟ بيا بريم غرفه اطفال براي برادر زادم كتاب بخرم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آجا يا ناجا؟ ناجا نیروی انتظامی بیده... نریم خرید کنیم ازشونا چراااااااااااااا ؟ خیلی خوبه که... من هر بار میرم اولین جایی که میرم اینجا بیده : اول انتشارات سپاه... بعد ارتش بعدشم حفظ ارزش های دفاع مقدس... بعدشم میرم بخش کتاب های خارجکی که کتاب های نشر کفار رو بخرم که کافر تر بشم... وافن... هر روز کافر تر از دیروز... یا انتشارات بصیرت بود،یا انتشارات ساندیس. :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ نشر آجا من شنیده بودم نمیدونم دیگه! مرسی... گشتم... اینا یه دونه سایت ندارند... واقعا شرم آور بیده... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده