Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام، هواپيمايي قطر به مناسبت برقرار شدن 100 امين مسير هوايي اش، يک قرعه کشي برگزار مي کنه که به 100 نفر (با يک نفر همراه) يک بليط رفت و برگشت رايگان به هريک از نقاطي که اين هواپيمايي پرواز داره اهدا مي شه. فقط کافيه که به لينک زير بريد و اي-ميل و اسمتون رو وارد کنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتيجه از طريق اي-ميل بعد از قرعه کشي خبر داده مي شود. 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ ما شانس نداریم بابا... اسممونم که دراد توپولف سوارمون میکنن سقوط میکنیم ... چه کاریه بابا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فقط قطر میبرن یا با هواپیمای قطر هر جا خواستیم میبرند؟ بریم قطر هم باید پول بریزیم تو جیب هتل های اعراب عزیز....... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فقط قطر میبرن یا با هواپیمای قطر هر جا خواستیم میبرند؟ بریم قطر هم باید پول بریزیم تو جیب هتل های اعراب عزیز....... نه مهندس. هر جا بخوای میبرن. حالا تو شرکت کن. اگه برنده شدی و خواستن ببرنت طرف عربها در عملی انقلابی روی سن و درحالی که دارن بلیط رو به عنوان انسان خوش شانس بهت میدن ، جلوی دوربین های تلویزیونی همونجا پاره کن و عربا رو رسوا کن. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ نه مهندس. هر جا بخوای میبرن. حالا تو شرکت کن. اگه برنده شدی و خواستن ببرنت طرف عربها در عملی انقلابی روی سن و درحالی که دارن بلیط رو به عنوان انسان خوش شانس بهت میدن ، جلوی دوربین های تلویزیونی همونجا پاره کن و عربا رو رسوا کن. اتفاقا من شانسم تو این جور چیزها خوبه......... برنده میشم و موقع دریافت بلیط،آهنگ خلیج فارس را روی سن میخونم...... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام، هواپيمايي قطر به مناسبت برقرار شدن 100 امين مسير هوايي اش، يک قرعه کشي برگزار مي کنه که به 100 نفر (با يک نفر همراه) يک بليط رفت و برگشت رايگان به هريک از نقاطي که اين هواپيمايي پرواز داره اهدا مي شه. فقط کافيه که به لينک زير بريد و اي-ميل و اسمتون رو وارد کنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتيجه از طريق اي-ميل بعد از قرعه کشي خبر داده مي شود. بسیار شیوه کثیفی هست اگه میخواید زیر گروه جذب کنید خیلی راحت بیاین اعلام کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام referrer=mmabedi@ymail.com لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بسیار شیوه کثیفی هستاگه میخواید زیر گروه جذب کنید خیلی راحت بیاین اعلام کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام referrer=mmabedi@ymail.com من این توهین شما رو نادیده میگیرم. این هم لینکی بود که خود سایت برای تبلیغ به من معرفی کرد. همانطور که دوستم نیز این لینک رو برای من فرستاده بود. خود شما هم بعد از ثبت نام ثبت نام لینکی مشابه لینک بالا بهتون معرفی میشه. ضمن اینکه این فقط یه لینک ساده اس. و همچین میگی زیرشاخه آدم ساد شرکت های هرمی می افته. در هر صورت اصلا برخورد مناسبی نبود. متاسفم براتون. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من ثبت نام نکردم از عربا کادو نگیرم بهتره :w589: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره قضیه جدیه یا شوخی؟ من نفهمیدم!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره قضیه جدیه یا شوخی؟ من نفهمیدم!!!!!!!!!! جدیه بابا! ببینید بعد از اینکه ثبت نام کردید سایت یه لینکی بهتون معرفی میکنه که به دوستاتون اطلاع بدید. بعد میگه به ازای هر تعدادی که از این لینک وارد میشن به شما امتیاز داده میشه. قضیه به همین سادگیه! که البته از نظر دوستمون شیوه ی کثیفیه. لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ جدیه بابا!ببینید بعد از اینکه ثبت نام کردید سایت یه لینکی بهتون معرفی میکنه که به دوستاتون اطلاع بدید. بعد میگه به ازای هر تعدادی که از این لینک وارد میشن به شما امتیاز داده میشه. قضیه به همین سادگیه! که البته از نظر دوستمون شیوه ی کثیفیه. ولی من فقط خودم ثبت نام کردم از این لینک استفاده نکردم و به کسی هم نفرستادم... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من این توهین شما رو نادیده میگیرم.این هم لینکی بود که خود سایت برای تبلیغ به من معرفی کرد. همانطور که دوستم نیز این لینک رو برای من فرستاده بود. خود شما هم بعد از ثبت نام ثبت نام لینکی مشابه لینک بالا بهتون معرفی میشه. ضمن اینکه این فقط یه لینک ساده اس. و همچین میگی زیرشاخه آدم ساد شرکت های هرمی می افته. در هر صورت اصلا برخورد مناسبی نبود. متاسفم براتون. خب این سایت مگه ببو گلابیه؟؟؟؟؟ شما بیا لینک اصلی سایت رو بده دوست شما هم شما رو زیر مجموعه خودش کرده این چیزی نیست جز سواستفاده میتونستی اولش بگی ماجرا اینه چرا این لینک رو ندادی؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میخوای زیر مجموعه جذب کنی رو راست بگو در هر صورت این سواستفاده هستش و کاری بس کثیفه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خب این سایت مگه ببو گلابیه؟؟؟؟؟شما بیا لینک اصلی سایت رو بده دوست شما هم شما رو زیر مجموعه خودش کرده این چیزی نیست جز سواستفاده میتونستی اولش بگی ماجرا اینه چرا این لینک رو ندادی؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میخوای زیر مجموعه جذب کنی رو راست بگو در هر صورت این سواستفاده هستش و کاری بس کثیفه من فقط لینکی که بهم معرفی کرده رو گذاشتم. این لینکی رو هم که گذاشتی رو جای اون لینک میذارم. اما اینو یاد بگیر که بین حرفایی که میزنی رو با ارزش واقعیتی که وجود داره تناسب داشته باشه. یه لینک مزخرف ارزش این برخورد رو نداشت. لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خب این سایت مگه ببو گلابیه؟؟؟؟؟شما بیا لینک اصلی سایت رو بده دوست شما هم شما رو زیر مجموعه خودش کرده این چیزی نیست جز سواستفاده میتونستی اولش بگی ماجرا اینه چرا این لینک رو ندادی؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میخوای زیر مجموعه جذب کنی رو راست بگو در هر صورت این سواستفاده هستش و کاری بس کثیفه يه كم آرومترم ميشه حرف زد امين... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده