رفتن به مطلب
  • 0

بیاین کمک کنید و نظر بدید لطفا..........

shahdokht.parsa

سوال

با سلام خدمت همه بچه های گله نو اندیش

یک کمکی میخواستم از همتون

اگر شما یک حمام قدیمی و تاریخی داشته باشید و بخواهید بهش یه کاربری جدید بدهید اونو به چی تبدیل میکنید و چرا؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

ترجیحا قهوه خونه و موزه مردم شناسی نباشه یک چیز دیگه...........:ws46:

یا یه خونه تاریخی و باستانی خوشگل دارید نمی خواهید هم توش زندگی کنید و تصمیم دارید به مردم نشونش بدهید خب چه کاربری ای پیشنهاد میکنید بهش بدیم تا نه خونه خراب بشه و هم بازدید کننده پیدا کنه و حفظ آثار بشه...........

عزیزان منتظرم نظرتونو بدونم

ایده های خلاقانه تونو که میدونم دوست ندارید این آثار باارزش ما از بین بره بتونیم احیاءش کنیم:wubpink:

• Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ ها 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال کنندگان برتر این سوال

ارسال های توصیه شده

• 0

میتونید اول برای شروع کار نمایشگاه بزارین......

هم کار بقیه نشون داده میشه هم خونه شما......

ولی به شکل تاریخی درستش کنید و باسازی کنید اگه میشه به عنوان اتاق اجاره بدین به مسافرا.....

همینا به فکر رسید .

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 0

به نظرم یه خونه قدیمی میتونه به عنوان نمایشگاه هم استفاده بشه.نمایگشاه عکسهای قدیمی، اشیا قدیمی، نقاشیهای قدیمی و ....کلا موضوعاتی که با اون خونه سازگاری داشته باشن.اینجوری هم خود اون خونه مورد توجه و تو دید همه هست و هم از داخلش به یه استفاده عمومی می شه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 0
میتونید اول برای شروع کار نمایشگاه بزارین......

هم کار بقیه نشون داده میشه هم خونه شما......

ولی به شکل تاریخی درستش کنید و باسازی کنید اگه میشه به عنوان اتاق اجاره بدین به مسافرا.....

همینا به فکر رسید .

خب کدومش؟

حمام و چی؟

نمایشگاه چی مثلا؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

داخل پرانتز: در ادبیات تخصصی شهرسازی برای این کاری شما میگی استفاده از لغت کاربری اشتباهه. صحیح تر فعالیت هستش. کلماتی مانند قهوه خانه از جنس فعالیت و کلماتی مانند تجاری، اداری و ... از جنس کاربری است.

حمام چون دارای نورگیر های کمی هست. باید از فعالیتهای استفاده کنی که در اون سکونت دائم نباشه ولی سرزنده هم باشه و نوعی با فعالیت قبلیش که حمام بوده در ارتباط باشه.

به طور مثال میتونه بشه مرکز ماشاژدرمانی یا آب درمانی.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • 0
خب کدومش؟

حمام و چی؟

نمایشگاه چی مثلا؟

خوب نمایشگاه عکس، نقاشی ، مجسمه،....... باید بری دنبالش هستن کسایی که دنبال جا میگردن که فضای سنتی داشته باشه.

حمام بستگی داره به فضایی که داره !بزرگه ، کوچیکه، اونجا را هم جزو آثار باستانی درستش کنید.

بستگی داره به فضایی که داره!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
داخل پرانتز: در ادبیات تخصصی شهرسازی برای این کاری شما میگی استفاده از لغت کاربری اشتباهه. صحیح تر فعالیت هستش. کلماتی مانند قهوه خانه از جنس فعالیت و کلماتی مانند تجاری، اداری و ... از جنس کاربری است.

حمام چون دارای نورگیر های کمی هست. باید از فعالیتهای استفاده کنی که در اون سکونت دائم نباشه ولی سرزنده هم باشه و نوعی با فعالیت قبلیش که حمام بوده در ارتباط باشه.

اینکه می گین با فعالیت قبلیش در ارتباط باشه درسته اما من فکر میکنم یه استفاده ای مثل نمایشگاه ، عمومی تره و با توجه نوع نمایشگاهش مورد توجه اکثر مردم میتونه قرار بگیره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

ببخشید خوب به ما گفتن کاربری شرمنده

شماخوبید چی شد اون مجتمع مسکونیه؟؟؟؟

خب اینم چیز خوبیه ولی اگر نشه بعنوان فضای مرطوب ازش استفاده کرد چی؟

نظرتونم درباره خونه هم بدهید خوشحال میشم:wubpink:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
اینکه می گین با فعالیت قبلیش در ارتباط باشه درسته اما من فکر میکنم یه استفاده ای مثل نمایشگاه ، عمومی تره و با توجه نوع نمایشگاهش مورد توجه اکثر مردم میتونه قرار بگیره.

نمایشگاه و موزه معمولا دم دستی ترین اقدام برای این گونه موارد محسوب میشه.

اما همین فعالیتها به خاطر عدم استقبال احتمالی مردم ایرانی از نمایشگاه، به فرسودگی تدریجی این بناها کمک میکنه.

مگر اینکه نمایشگاهی که برگزار میشه نمایشگاه سرزنده و پرمخاطبی باشه.

اما من ترجیح میدم این حمام رو به مرکز ماساژدرمانی یا آب درمانی اختصاص بدم و نمایشگاه رو بذارم برای بناهای تاریخی دیگری با فعالیت متفاوت.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0
ببخشید خوب به ما گفتن کاربری شرمنده

شماخوبید چی شد اون مجتمع مسکونیه؟؟؟؟

خب اینم چیز خوبیه ولی اگر نشه بعنوان فضای مرطوب ازش استفاده کرد چی؟

نظرتونم درباره خونه هم بدهید خوشحال میشم:wubpink:

دقت کرده باشی یه چند وقتی نبودیم نت. :ws3:

در مورد خونه هم میشه تبدیل به خانه فرهنگش کرد. یا دانشکده یا حتی دفتر شهرداری!

بستگی به مساحت و نحوه ی توزیع قضاهای داخل و استقامت و تعداد طبقاتش داره!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
نمایشگاه و موزه معمولا دم دستی ترین اقدام برای این گونه موارد محسوب میشه.

اما همین فعالیتها به خاطر عدم استقبال احتمالی مردم ایرانی از نمایشگاه، به فرسودگی تدریجی این بناها کمک میکنه.

مگر اینکه نمایشگاهی که برگزار میشه نمایشگاه سرزنده و پرمخاطبی باشه.

اما من ترجیح میدم این حمام رو به مرکز ماساژدرمانی یا آب درمانی اختصاص بدم و نمایشگاه رو بذارم برای بناهای تاریخی دیگری با فعالیت متفاوت.:icon_gol:

در مورد حمام بله. یادم رفت اشاره کنم که پیشنهاد من برای خونه قدیمی بود که به نظرم نمایشگاه مناسب اومد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
در مورد حمام بله. یادم رفت اشاره کنم که پیشنهاد من برای خونه قدیمی بود که به نظرم نمایشگاه مناسب اومد.

چرا ما همش به فکر نمایشگاه هستیم

حالا چه نمایشگاهی باشه به نظرتون؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
با سلام خدمت همه بچه های گله نو اندیش

یک کمکی میخواستم از همتون

اگر شما یک حمام قدیمی و تاریخی داشته باشید و بخواهید بهش یه کاربری جدید بدهید اونو به چی تبدیل میکنید و چرا؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

ترجیحا قهوه خونه و موزه مردم شناسی نباشه یک چیز دیگه...........:ws46:

یا یه خونه تاریخی و باستانی خوشگل دارید نمی خواهید هم توش زندگی کنید و تصمیم دارید به مردم نشونش بدهید خب چه کاربری ای پیشنهاد میکنید بهش بدیم تا نه خونه خراب بشه و هم بازدید کننده پیدا کنه و حفظ آثار بشه...........

عزیزان منتظرم نظرتونو بدونم

ایده های خلاقانه تونو که میدونم دوست ندارید این آثار باارزش ما از بین بره بتونیم احیاءش کنیم:wubpink:

معمولا اینجور مکان هارو تو دنیا به موزه تبدیل میکنن

که البته تو ایران قهوه خونه چای خونه سنتی اینا هم میکنن که از نظر من توهین به اثر

پیشنهاد من اینه که به عنوان یه کاربری فرعی تو یه مجموعه برخورد کنی

مثلا ببینی در چه منطقه ای و همجاوریاش چیا هستن

یا حتی بطور مثال بتونی برای تقویت یک میدان شهری براش کاربری در نظر بگیری

در این صورت کاربری چند منظوره پیشنهاد میکنم

مثلا متناسب با روزهای سال کاربری بگیره

مثلا روز صنایع دستی بازار اثار منطقه بشه

یا یه تاریخی گالری بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
دقت کرده باشی یه چند وقتی نبودیم نت. :ws3:

در مورد خونه هم میشه تبدیل به خانه فرهنگش کرد. یا دانشکده یا حتی دفتر شهرداری!

بستگی به مساحت و نحوه ی توزیع قضاهای داخل و استقامت و تعداد طبقاتش داره!

آره همون وقتی که قرار بود باشی نبودی:167:

یک خونه در حال حاضر مرکز بنیاد هست و موزه

ولی یک فعالیت دیگه چی باشه بهتره

محله قدیمی یک طبقه با زیرزمین........

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
~M~O~J~ مهمان

به نظره من:

خونه بشه یه هتل یا متل کوچولو....:w16:

تو یزد من این تور خونه هارو دیدم...

.

حمام هم جز موزه و نمایشگاه چیزه دیگه به ذهنم نمیاد....:ws52:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...