eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها گوگل واسه من فـیلتره !!! جایی هم ندیدم کسی بگه ! فقط واسه منه یا واسه همس !؟ الان دو روزه اینجوریه ........... منم اینجوری 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ صفحه اصلیش اصلا باز نمیشه اما صفحه پیشرفتش خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ صفحه اصلیش اصلا باز نمیشه اما صفحه پیشرفتش خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشکل از سرور نیست چون من با vpn بازش میکنم !!! خو بیکار بودن اینو فــیلتر کردن؟ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ برا من خوبه بدون استفاده از هیچ چیزی. 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تو گوگل بانک ملتو سرچ کردم ، باز نمیرکد ( ...) ، کف کردم :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم با باز کردنش مشکل دارم ولی حالت ***** شده نیست 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ vase man k kolan fili nis .... baze baze 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اين كه فيـلتر نيست!:JC_thinking: حالش كاملا خوبه...خيليم عادي باز ميشه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تا الان نه الان حالش خوبه بعدا رو نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم با باز کردنش مشکل دارم ولی حالت ***** شده نیست 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ببینید ...اینجوریه ...... خودش میپره اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم میزنه .... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ببینید ...اینجوریه ......خودش میپره اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد هم میزنه .... با vpn وصلي لابد! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ با vpn وصلي لابد! با vpn راحت میره ولی بدون اون نه ! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ از مخابرات خدمات میگیری؟ یکی دیگه هم که از مخابرات میگرفت میگفت فیلیه واس من سالمه ولی 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ از مخابرات خدمات میگیری؟یکی دیگه هم که از مخابرات میگرفت میگفت فیلیه واس من سالمه ولی نه از مخابرات نگرفتم خب فکر کنم سیستمم قات زده باشه ... قبلا با اولترا اینجوری شده بودم که باز نکنه و تنظیمات کانکشن رو بهم بریزه ولی با vpn ...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده