Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ آره ... مگه میشه یادم بره؟ خیلی لطف کردی... باعث میشد چند ساعت بشینم یه متنی رو حفظ کنم، آخرش هم درست نمی تونستم حرف بزنم ... الآن بهتر شده ... امیدوار کنندست ... خوشحالم که پیشرفت کردی با بچه های دیگه هم همون برنامه رو بزارید 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ پزتو یادته تابستون با هم انگلیسی حرف می زدیم؟؟یادش بخیر ..... غصه نخور تابستون بیا با من حرف بزن مهنازی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ خوشحالم که پیشرفت کردی با بچه های دیگه هم همون برنامه رو بزارید مرسی ... اگر بچه ها پایه باشن و مسنجرم درست شه ، حتماً ادامه خواهیم داد ... :flowerysmile: غصه نخور تابستون بیا با من حرف بزن مهنازی به قول یه عزیزی ... برو تو صف 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ سخنرانی Al gore رو توی اون تاپیک برای دانلود گذاشتم... در صورتی که امکانش رو دارید حتما گوش بدید... اینطوری باید زبان یاد بگیرید با گوش داد به این نوع سخنرانی ها... به انتخاب کلمات و مکث ها توجه کنید... ببینید جملات چطوری و با چه دستوری بیان شدند... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ غصه نخور تابستون بیا با من حرف بزن مهنازی من الانم پایم اگر کسی پایه باشه منم هستم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یاران چه غریبانه رفتند از این خانه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یــــــــــاران یـــــــــاران ... تا پـــــــــــــای جان ... با هـــــــــــم آغاز ... با هـــــــم پایان... بیاین... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ منم دوس دارم انگلیش بحرفم یکی منو دریابه:دی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ منم دوس دارم انگلیش بحرفمیکی منو دریابه:دی ok jump here hurry up http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=51045&page=48:ws3: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ یــــــــــاران یـــــــــاران ... تا پـــــــــــــای جان ... با هـــــــــــم آغاز ... با هـــــــم پایان... بیاین... i love you did u know ? 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم های Extra را نگاه کنید. یک زمانی کانال gem هم نشون میداد. از مبتدی تا پیشرفته است. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم های Extra را نگاه کنید. یک زمانی کانال gem هم نشون میداد. از مبتدی تا پیشرفته است. ya i know it but ,now i am in dormitory and have no receiver here :pichak29: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ i love youdid u know ? hi ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ yai know it but ,now i am in dormitory and have no receiver here :pichak29: you can buy it's dvd. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ you can buy it's dvd. really? ok i do it thanks 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ really? Ok i do it thanks ور کن یو دو ؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ور کن یو دو ؟ first , i search internet then if i can't find on the net , should go out for shopping 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ first , i search internet then if i can't find on the net , should go out for shopping i bought it a few months ago from internet ... لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ first , i search internet then if i can't find on the net , should go out for shopping i bought it a few months ago from internet ... if i want the other movies . and dont want to receive it at my home I dont khnow what to do:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اوا...تاپیک خارجی شد؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا اسپیکینگ شحص مورد نظر خوب شد یا نه؟ ما پارسال چند تا ار بچه های همین جا با هم تو مسنجر قرار می ذاشتیم..انگلیسی می حرفیدیم...خوب بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده