sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ هااا خو دوست دارم اخهیبار کتاب دزدیم از کتابخونه داییمالبته وقتی خوندمش بردم دادم همه کتابای من خونه داییمو خالمه :w00:نامردا اسمشونو اونجا نوشتن کلی توش خط کشیدن رو روان منن:w00:این دوستام کتاب هالیدی و برق منو گرفتن نمیگن پس بدن:w00:من دیگه نمیخوام به کسی کتاب بدم پس تو خانواده شما ارثیه اشکال نداره در این صورت 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ هه ارثی چیهکتابخونه داییم گندس هر کی اجازه دخول نداره بیچاره یبار اعتماد کرد حالا بیا چند تا کتاب قرض بده بمن ما یه عالمه کتاب داریم خوب بد کردی دیگه سوء استفاده کردی:w00: لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خو گفتم امانت بده بمن میگه بچه ای هنوز واسه خوندنش:w00:منم دزدیدم خو بعد بردم دادم که خوش بحالتون ما نداریم کاری نداره که یه کتابخونه درس کن بعد کم کم کتاب بخر بزار توش من تو رشته خودم کتاب زیاد دارم کتاب هم زیاد میخونم واسه اینه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تو رشته خودم که هی دانشگاهی میخرم منظورم دانشگاهی نیست کتابهایی که واسه مطالعه آزادن من خیلی دارم به هیشکی هم به امانت نمیدم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منظورم دانشگاهی نیستکتابهایی که واسه مطالعه آزادن من خیلی دارم به هیشکی هم به امانت نمیدم منو تو که این حرفا رو نداریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده