sookut 13735 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2011 هااا خو دوست دارم اخهیبار کتاب دزدیم از کتابخونه داییمالبته وقتی خوندمش بردم دادم همه کتابای من خونه داییمو خالمه :w00:نامردا اسمشونو اونجا نوشتن کلی توش خط کشیدن رو روان منن:w00:این دوستام کتاب هالیدی و برق منو گرفتن نمیگن پس بدن:w00:من دیگه نمیخوام به کسی کتاب بدم پس تو خانواده شما ارثیه اشکال نداره در این صورت 1
sookut 13735 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2011 هه ارثی چیهکتابخونه داییم گندس هر کی اجازه دخول نداره بیچاره یبار اعتماد کرد حالا بیا چند تا کتاب قرض بده بمن ما یه عالمه کتاب داریم خوب بد کردی دیگه سوء استفاده کردی:w00:
sookut 13735 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2011 خو گفتم امانت بده بمن میگه بچه ای هنوز واسه خوندنش:w00:منم دزدیدم خو بعد بردم دادم که خوش بحالتون ما نداریم کاری نداره که یه کتابخونه درس کن بعد کم کم کتاب بخر بزار توش من تو رشته خودم کتاب زیاد دارم کتاب هم زیاد میخونم واسه اینه 1
sookut 13735 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2011 تو رشته خودم که هی دانشگاهی میخرم منظورم دانشگاهی نیست کتابهایی که واسه مطالعه آزادن من خیلی دارم به هیشکی هم به امانت نمیدم 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 تیر، 2011 منظورم دانشگاهی نیستکتابهایی که واسه مطالعه آزادن من خیلی دارم به هیشکی هم به امانت نمیدم منو تو که این حرفا رو نداریم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری