رفتن به مطلب

وقتي سوار خر مردم شدي ، يك وري بنشين

sookut

ارسال های توصیه شده

اگه زمانش رو تعیین میکرد اون طرف هم بهش پس میداد

شاید با خودش فک کرده که یه سال گذشته و اون دیگه اینها رو نمیخواد واسه این این کارو کرده

اگرچه کارش اشتباه بوده ولی کار اسی هم اشتباه بوده زمان مشخص نکرده چون زمان کمی نیست...

خوب اگه اينجوري باشه ديگه به هيچكي نميشه اعتماد كرد فوقش به اسي مي گفت طي اين مدت ازش استفاده كردم يه تشكر ميكرد از اون طرف بخاطر اينكه خوب ازش مراقبت كرد اسي نيز ازش تشكر ميكرد مسئله به خوبي تمام ميشد .ولي مشكل من با ادعاي مالكيت چيزي كه مال خودش نيست مي باشد

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وقتي سوار خر مردم شدي ، يك وري بنشين

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

همه ما معمولا چيزهايي را از ديگران به امانت ميگيريم. مثلا كتابي را از كتابخانه امانت ميگيريم

آيا از امانت به خوبي مراقبت ميكنيم؟

صحيح و سالم آن را برميگردانيم؟

به موقع آن را تحويل مي دهيم؟

يه ضرب المثل فارسي ميگه:

وقتي سوار خر مردم شدي، يه وري بنشين

وقتي يه وري بشينيم، راحت تر ميتونيم از اون پايين بيايم

پس بايد امانتي رو زودتر به صاحبش تحويل بديم...

حالا شما بگين:

فكر ميكنين ادم امانتداري هستين؟؟؟

چه قدر از ماها به اين ضرب المثل عمل مي كنيم؟

اطرافيانتون چي؟

:ws37:

يه وري نشستن تو اين ضرب المثل دليل ديگه اي داشته :ws52:

راوي به خاطر ضايع بودن دليلش بوده كه امانتداريو اين چيزا رو به اين ضرب المثل نسبت داده :w16:

من الآن دليلشو براتون ميگم :ws2:

من فكر كنم به دليل آسيبهاي احتمالي كه ممكن بوده به اعضا و جوارح شما وارد بشه ، اين ضرب المثل بوجود اومده :ws3:

.

.

.

ولي از شوخي كه بگذريم مسأله امانت و امانتداري و مشكلات در پي آن ، فكر كنم قابل حل باشه

اگه سعي بشه به كمتر كسي امانت سپاري بشه ، و همچنين از كمتر كسي امانت داري قبول بشه ، مشكلات احتمالي آن نيز به حد اقل خواهند رسيد

اين مسأله كلا آنچنان مهم و حياتي به نظر نميرسه ، پس فكر ميكنم به دست وپنجه نرم كردن با مشكلات آن ، نمي ارزه

• Like 4
لینک به دیدگاه

انقد آدم بی مسئولیت دیدم ک حتی ی برگه کاغذم امانت نمیدم

خالم 5 سال پیش ی کتاب ازم گرفت ببره بخونه بیاره ( جدا از اینکه کل کتابای کتابخونشو از ما گرفته بخونه بعد صاحب شده :banel_smiley_4: ) پسرش اون هفته اومده میگه ی کتاب دارم میخونم خیلی عالیه خوندم میدم تو ام بخونمگفتم بده ببینمش

دیدم کتاب خودمه :banel_smiley_4: گفتم پیج اولش نوشته شیما انقلاب سره ظهر

گفت ااا کتابه تو بوده دادیش ب مامانم :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
عجب !!!!!

پس مثلا بنده خونه ام را بسپارم دست شما،بگم ممکنه برم مسافرت،شما تو این مدت مراقبش باشین،معلوم نیست کی بر میگردم.

شما حق داری خانه منو تصاحب کنه؟ :w00:

من که نگفتم کارش درست بوده:w00:

بعدشم خونه فرق میکنه

میگی خوب معلوم نیست از مسافرت کی برمیگردم یعنی لااقل مشخص میکنی که زیاد طول میکشه

بعدشم خیلیها هستن حتی خونتو هم تصاحب میکنن:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب اگه اينجوري باشه ديگه به هيچكي نميشه اعتماد كرد فوقش به اسي مي گفت طي اين مدت ازش استفاده كردم يه تشكر ميكرد از اون طرف بخاطر اينكه خوب ازش مراقبت كرد اسي نيز ازش تشكر ميكرد مسئله به خوبي تمام ميشد .ولي مشكل من با ادعاي مالكيت چيزي كه مال خودش نيست مي باشد

بله درسته

منم نمیگم کارش درست بوده

ولی میگم حداقل حدود مدت زمان رو باید مشخص میکرد:icon_gol:

يه وري نشستن تو اين ضرب المثل دليل ديگه اي داشته :ws52:

راوي به خاطر ضايع بودن دليلش بوده كه امانتداريو اين چيزا رو به اين ضرب المثل نسبت داده :w16:

من الآن دليلشو براتون ميگم :ws2:

من فكر كنم به دليل آسيبهاي احتمالي كه ممكن بوده به اعضا و جوارح شما وارد بشه ، اين ضرب المثل بوجود اومده :ws3:

.

.

.

ولي از شوخي كه بگذريم مسأله امانت و امانتداري و مشكلات در پي آن ، فكر كنم قابل حل باشه

اگه سعي بشه به كمتر كسي امانت سپاري بشه ، و همچنين از كمتر كسي امانت داري قبول بشه ، مشكلات احتمالي آن نيز به حد اقل خواهند رسيد

اين مسأله كلا آنچنان مهم و حياتي به نظر نميرسه ، پس فكر ميكنم به دست وپنجه نرم كردن با مشكلات آن ، نمي ارزه

ببخشین شما خیلی سطحی به این موضوع نگاه کردین

من نمیخوام تاپیک رو سیاسیش کنم ولی مملکت ما الان دست کسانی هست که اصلا امانتدار نیستن

اینم مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب مشکل اینکه از کجا بدونیم کسی امانتداره؟

باید یه جوری امتحانش کنیم

تازه به نظر من اینجور افراد خیلی کمن که بشه بهشون اعتماد کرد...

انقد آدم بی مسئولیت دیدم ک حتی ی برگه کاغذم امانت نمیدم

خالم 5 سال پیش ی کتاب ازم گرفت ببره بخونه بیاره ( جدا از اینکه کل کتابای کتابخونشو از ما گرفته بخونه بعد صاحب شده :banel_smiley_4: ) پسرش اون هفته اومده میگه ی کتاب دارم میخونم خیلی عالیه خوندم میدم تو ام بخونمگفتم بده ببینمش

دیدم کتاب خودمه :banel_smiley_4: گفتم پیج اولش نوشته شیما انقلاب سره ظهر

گفت ااا کتابه تو بوده دادیش ب مامانم :banel_smiley_4:

عجب:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تیرک دروازه کوچک فوتبال داشتم.

موقع اسباب کشی دادم به همسایمون گفتم نگه دار اینهارو،بعدا میام میگیرم.

بعد از یکسال که برگشتم گفتم تیرک هامو میدی،گفت نه !!!!!

گفتم چرا؟

گفت تو این مدت ازش نگهداری کردم و رنگش هم کردم !!!!!!

اسي جان خب رنگش كرده بوده

اصولا تو مملكت رنگين كماني ، هر كي يه رنگي بزنه ( به هر چيزي كه قابليت رنگ پذيري داره ) ميتونه روي اون احاطه داشته باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب مشکل اینکه از کجا بدونیم کسی امانتداره؟

باید یه جوری امتحانش کنیم

تازه به نظر من اینجور افراد خیلی کمن که بشه بهشون اعتماد کرد...

فكر ميكنم در نظر گرفتن بحراني ترين حالت در اين مورد ، راه گشاست

بحراني ترين اينه كه اصلا به كسي اعتماد نكنيم

• Like 2
لینک به دیدگاه
فكر ميكنم در نظر گرفتن بحراني ترين حالت در اين مورد ، راه گشاست

بحراني ترين اينه كه اصلا به كسي اعتماد نكنيم

ولی اگه نشه به هیچکس هیچکس اعتماد کرد زندگی میشه جهنم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی اگه نشه به هیچکس هسچکس اعتماد کرد زندگی میشه جهنم...

اين ميتونه ديد شروع شونده باشه

كلا ما ايروني ها به اين مسأله ( امانتو ميگم ) كلا عادت كرديم

بله ، حتي حرفهاي دل نيز به نظرم ميتونن امانت تلقي بشن ، اين كمترين امانت ملموسه ، ولي بسيار مهم و با ارزشه

مطمئنا آدم لايق خودشو براي اماننت داري ميطلبه

من فكر ميكنم آدم لايق ، خودش ، خودشو معرفي ميكنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم تمام سعیم اینه که چیزی از کسی قرض یا امانت نگیرم ولی وقتی هم بگیرم صحیح و سالم بهش برمیگردونم کلا وسایل خودم و دیگران نداره در هر صورت باید ازش درست استفاده بشه نه اینکه خراب بشه و نابود

سعی میکنم چیزی به کسی امانت ندم چون 99 درصد اطرافیانم اصلا امانت دار نیستند

یه بار یه کتاب دادم به یکی از دوستام دیگه بهم نمیدادش میگفت تو که لازم نداری میخوای چکار ولی بعد که بهم دادش جیگرم آتیش گرفت چند صفحه آخرش آش و لاش بود و نابود غیر از باقی صفحه هاش که خط خطی شده بود.:ws44:

از اون تاریخ به بعد به کسی چیزی امانت نمیدم پشت دستمو داغ کردم

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشین شما خیلی سطحی به این موضوع نگاه کردین

من نمیخوام تاپیک رو سیاسیش کنم ولی مملکت ما الان دست کسانی هست که اصلا امانتدار نیستن

اینم مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صحبت من سياسي نبود كه

از كجاش برداشت سياسي كردين؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين ميتونه ديد شروع شونده باشه

كلا ما ايروني ها به اين مسأله ( امانتو ميگم ) كلا عادت كرديم

بله ، حتي حرفهاي دل نيز به نظرم ميتونن امانت تلقي بشن ، اين كمترين امانت ملموسه ، ولي بسيار مهم و با ارزشه

مطمئنا آدم لايق خودشو براي اماننت داري ميطلبه

من فكر ميكنم آدم لايق ، خودش ، خودشو معرفي ميكنه

به نقطه خیلی خوبی اشاره کردین

رازدار ببودن هم امانتدار بودنه که خیلیهامون رعایت نمیکنیم

واقعا آدم میمونه حرف دلشو به کی بگه که بین خودشون بمونه و پشت سرش بهت نخنده...

من خيلي امانتدارم

خيلي هم روي وسايلم حساسم و به همه هم امانت نمي دم

:a030::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خودم تمام سعیم اینه که چیزی از کسی قرض یا امانت نگیرم ولی وقتی هم بگیرم صحیح و سالم بهش برمیگردونم کلا وسایل خودم و دیگران نداره در هر صورت باید ازش درست استفاده بشه نه اینکه خراب بشه و نابود

سعی میکنم چیزی به کسی امانت ندم چون 99 درصد اطرافیانم اصلا امانت دار نیستند

یه بار یه کتاب دادم به یکی از دوستام دیگه بهم نمیدادش میگفت تو که لازم نداری میخوای چکار ولی بعد که بهم دادش جیگرم آتیش گرفت چند صفحه آخرش آش و لاش بود و نابود غیر از باقی صفحه هاش که خط خطی شده بود.:ws44:

از اون تاریخ به بعد به کسی چیزی امانت نمیدم پشت دستمو داغ کردم

اینجور آدمها باعث میشن آدم به هیچکس وسایلشو نده

یعنی به کل جامعه ضرر میزنن:icon_pf (34):

صحبت من سياسي نبود كه

از كجاش برداشت سياسي كردين؟

نه نگفتم شما سیاسیش کردی

میگم امانتداری تو بخش وسیعش برمیگرده به امانتداری مسئولان کشور که اگه روش بحث کنیم که خیلی خوبه ولی تاپیک زود قفل میشه

خواستم بگم امانتداری بحث کمی نیست خیلی خیلی مهمه

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه نگفتم شما سیاسیش کردی

میگم امانتداری تو بخش وسیعش برمیگرده به امانتداری مسئولان کشور که اگه روش بحث کنیم که خیلی خوبه ولی تاپیک زود قفل میشه

خواستم بگم امانتداری بحث کمی نیست خیلی خیلی مهمه

اصولا به سمت و سوي سياسي رفتن مباحث علاقه وافري دارم

ولي حيفه ، اينطوري از نظرات بقيه بچه ها بي نصيب ميمونيم ، همين روند فكر ميكنم خوبه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصولا به سمت و سوي سياسي رفتن مباحث علاقه وافري دارم

ولي حيفه ، اينطوري از نظرات بقيه بچه ها بي نصيب ميمونيم ، همين روند فكر ميكنم خوبه

منم دوست دارم تو این زمینه بیشتر بحث و کنکاش کنم ولی خوب به قوانین سایت احترام میزارم و چیزی نمیگم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

کفش های قرمز

دخترک طبق معمول هر روز جلوی کفش فروشی ایستاد و به کفش های قرمز رنگ با حسرت نگاه کرد بعد به بسته های چسب زخمی که در دست داشت خیره شد و یاد حرف پدرش افتاد :اگر تا پایان ماه هر روز بتونی تمام چسب زخم هایت رابفروشی آخر ماه کفش های قرمز رو برات می خرم"دخترک با خود گفت:یعنی من باید دعا کنم که هر روز دست و پا یا صورت 100 نفر زخم بشه تا...و بعد شانه هایش را بالا انداخت و راه افتاد و گفت: نه اصلآ کفش نمی خوام

__________________l1y0t3hwtr1ap5xr01c.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

وسایل مورد نیاز در دوره آموزش سربازی

چه چيز همراه خود ببريم ؟

1- يك ساك كوچك

2- شامپو ، ليف و يك عدد صابون

3- يك بسته كيسه فريزر و تعدادي كيسه هاي بزرگ تر

4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )

5- يك بشقاب پلاستيكي ، ليوان بزرگ دسته دار پلاستيكي ( ابتدا در آن چايي بريزيد ببينيد دستتان را نمي سوزاند !) ، يك عدد چاقوي پلاستيكي هميشه در جيبتان باشد ، فلاسك هاي كوچك دستي هم اگر بخواهيد به ديگران بدهيد برايتان چايي بيارند بسيار مناسب است .

6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .

7- 2 متر كش پهن و نواري براي گت كردن شلوار ، بستن به در يقلوي و كاربرد هاي ديگر

8- سوزن و نخ

9- 2 عدد قفل : يكي اندازه متوسط براي بستن در كمد ( اگر گيرتان آمد !) يكي قفل خيلي كوچك جهت قفل كردن زيپ ساك ( ساك نظامي دو زيپ دارد كه كنار هم هستند و اين قفل بايد از سوراخ زيپ ها رد شود )

10- مجله جدول ، كتاب شعر ، كتاب كت و كلفت نبريد كه حوصله خواندن نخواهيد داشت / دفتر خاطرات ( صفحه اول مي نويسيد امروز صبح ساعت سه و نيم بيدار شدم ، رفتم نماز خوندم ، صبحانه خوردم و ...و ساعت 10 خوابيدم . سپس 59 صفحه بعد را ايضا مي زنيد !! )

11- در باز كن

12- نمك و نمكدان

13- يك شيشه آبليمو به همراه يك شيشه شكر و مقداري خاك شير .

14- مقدار زيادي شيشه ها و قوطي هاي كوچولو كه در آن مواد مورد نيازتان را بريزيد و به راحتي در جيبتان حمل كنيد . مثلا همين آبليمو را در شيشه كوچكي بريزيد به غذاخوري ببريد چون اگر شيشه پر بزرگ ببريد دوستان الطفات مي كنند و نهايتا يك شيشه خالي مي ماند .

15- داروهاي مورد نيازتان و داروهاي تقويتي شامل : 3 بسته قرص جوشان كه خيلي حياتي است ، قرص روغن ماهي ، شربت ضد سرفه اكسپكتورانت ، تعدادي قرص سرماخوردگي ، استامينوفن ( قايم كنيد ) ، بروفن ( قايم كنيد كه پيدا نكنند ) ، قرص اسهال همراه خود نبريد چون جلوگيري به اين نحو بسيار خطرناك مي باشد ( نهايتا 2 عدد ) ، قطره نفازولين ، ويتامين ad ، كرم ضد آفتاب .

16- چسب قطره اي و چسب نواري خيلي مورد نياز است .

17- اسپري زير بغل ، عطر ، مام .

18- يك عدد تيغ ژيلت يكبار مصرف ( قايم كنيد )

19- دستمال براي تميز كردن عينك

20- مسواك و خمير دندان ( البته بعدا به شما مي دهند )

21- جوراب زنانه مشكي در پوتين راحت تر است

22- صابون جيبي

23- اگر جراتش رو داريد موبايل كه شبها با زيدتون sms بازي كنيد .( فقط مطلقا كسي نفهمه كه قبض موبايلتون يهو 300 تومن ميشه )

24- آينه كوچك ، نخ دندون ، دستمال جيبي پارچه اي ( هنگام زدن گاز اشك آور روي صورت قرار دهيد

25- مقدار كمي قند ، نبات ، چاي كيسه اي همراه نبريد چون دم در از ما گرفتن .

26- ناخنگير بدون چاقو ، كرم ترك پا ،

27- مقداري ترشي ليته در ظرفي كوچك با در محكم

28- لواشك و برگه زردآلو براي موقع نظام جمع و رژه ، يك بسته قرص relax بسيار مقيد است . مقداري هله هوله .

29- پودر شربت فوري اگه دلتون خواست

30- از اين پودر هاي شربت فوري 100 تومني كه كنار خيابون مي فروشن كه هي براي دژبان ها درست كنيد و به خوردشون بديد .

31- تعدادي شيشه يك ليتري و يك و نيم ليتري خيلي لازم است . ( همين شربته رو كجا مي خواي درست كني ؟)

32- تخمه و تنقلات ، چندتايي گردو براي صبحانه . حوله همراه خود نبريد

33- يك عدد ماژيك براي نوشتن يادگاري درون توالت ها و مخابرات و ديگر اماكن قابل دسترس .

34- پول حداقل 60 هزار تومان

35- يك كيلو پياز شيرين و نقلي براي ناهارتون

36- تعدادي پونس براي آنكادر تختتون

يك قيچي كوچك تاشو جيبي

مقداری پنبه برای کف پوتین

جيره كه به شما مي دهند : ( اين جيره مخصوص سپاه است )

1- حوله بزرگ و كوچك

2- 3 عدد زيرپوش ( موقع تحويل دقت كنيد سايزشان بزرگ و مناسب باشد 9

3- 3 عدد شورت سفيد ( خيلي دقت كنيد كه شرت تنگ به شما نندازند

4- سه دست لباس و شلوار نظامي ( ايضا )

5- اوركت

6- 2 عدد پوتين ( پوتين گشاد باشد بهتر از تنگ بودن آن است اما سعي كنيد اندازه برداريد . اگر اندازه مناسب نبود در آسايشگاه با بقيه عوض كنيد. پوتين ها را هر روز مقابل افتاب قرار دهيد تا پوك و سبك بشوند )

7- واكس و فرچه ( واكس بلدرچين خيلي بهتر از ستاره است بگوييد از اين بدهد )

9- چندتا صابون ، شامپو ، مسواك و خمير دندان

10- كلاه و كمربند و يك كيسه انفرادي كه همه چيز را درون آن بريزيد .

11- دمپايي

12- 6 جوراب مشكي و چفيه .

• Like 4
لینک به دیدگاه
کفش های قرمز

دخترک طبق معمول هر روز جلوی کفش فروشی ایستاد و به کفش های قرمز رنگ با حسرت نگاه کرد بعد به بسته های چسب زخمی که در دست داشت خیره شد و یاد حرف پدرش افتاد :اگر تا پایان ماه هر روز بتونی تمام چسب زخم هایت رابفروشی آخر ماه کفش های قرمز رو برات می خرم"دخترک با خود گفت:یعنی من باید دعا کنم که هر روز دست و پا یا صورت 100 نفر زخم بشه تا...و بعد شانه هایش را بالا انداخت و راه افتاد و گفت: نه اصلآ کفش نمی خوام

__________________l1y0t3hwtr1ap5xr01c.jpg

چه چيز همراه خود ببريم ؟

1- يك ساك كوچك

2- شامپو ، ليف و يك عدد صابون

3- يك بسته كيسه فريزر و تعدادي كيسه هاي بزرگ تر

4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )

5- يك بشقاب پلاستيكي ، ليوان بزرگ دسته دار پلاستيكي ( ابتدا در آن چايي بريزيد ببينيد دستتان را نمي سوزاند !) ، يك عدد چاقوي پلاستيكي هميشه در جيبتان باشد ، فلاسك هاي كوچك دستي هم اگر بخواهيد به ديگران بدهيد برايتان چايي بيارند بسيار مناسب است .

6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .

7- 2 متر كش پهن و نواري براي گت كردن شلوار ، بستن به در يقلوي و كاربرد هاي ديگر

8- سوزن و نخ

9- 2 عدد قفل : يكي اندازه متوسط براي بستن در كمد ( اگر گيرتان آمد !) يكي قفل خيلي كوچك جهت قفل كردن زيپ ساك ( ساك نظامي دو زيپ دارد كه كنار هم هستند و اين قفل بايد از سوراخ زيپ ها رد شود )

10- مجله جدول ، كتاب شعر ، كتاب كت و كلفت نبريد كه حوصله خواندن نخواهيد داشت / دفتر خاطرات ( صفحه اول مي نويسيد امروز صبح ساعت سه و نيم بيدار شدم ، رفتم نماز خوندم ، صبحانه خوردم و ...و ساعت 10 خوابيدم . سپس 59 صفحه بعد را ايضا مي زنيد !! )

11- در باز كن

12- نمك و نمكدان

13- يك شيشه آبليمو به همراه يك شيشه شكر و مقداري خاك شير .

14- مقدار زيادي شيشه ها و قوطي هاي كوچولو كه در آن مواد مورد نيازتان را بريزيد و به راحتي در جيبتان حمل كنيد . مثلا همين آبليمو را در شيشه كوچكي بريزيد به غذاخوري ببريد چون اگر شيشه پر بزرگ ببريد دوستان الطفات مي كنند و نهايتا يك شيشه خالي مي ماند .

15- داروهاي مورد نيازتان و داروهاي تقويتي شامل : 3 بسته قرص جوشان كه خيلي حياتي است ، قرص روغن ماهي ، شربت ضد سرفه اكسپكتورانت ، تعدادي قرص سرماخوردگي ، استامينوفن ( قايم كنيد ) ، بروفن ( قايم كنيد كه پيدا نكنند ) ، قرص اسهال همراه خود نبريد چون جلوگيري به اين نحو بسيار خطرناك مي باشد ( نهايتا 2 عدد ) ، قطره نفازولين ، ويتامين ad ، كرم ضد آفتاب .

16- چسب قطره اي و چسب نواري خيلي مورد نياز است .

17- اسپري زير بغل ، عطر ، مام .

18- يك عدد تيغ ژيلت يكبار مصرف ( قايم كنيد )

19- دستمال براي تميز كردن عينك

20- مسواك و خمير دندان ( البته بعدا به شما مي دهند )

21- جوراب زنانه مشكي در پوتين راحت تر است

22- صابون جيبي

23- اگر جراتش رو داريد موبايل كه شبها با زيدتون sms بازي كنيد .( فقط مطلقا كسي نفهمه كه قبض موبايلتون يهو 300 تومن ميشه )

24- آينه كوچك ، نخ دندون ، دستمال جيبي پارچه اي ( هنگام زدن گاز اشك آور روي صورت قرار دهيد

25- مقدار كمي قند ، نبات ، چاي كيسه اي همراه نبريد چون دم در از ما گرفتن .

26- ناخنگير بدون چاقو ، كرم ترك پا ،

27- مقداري ترشي ليته در ظرفي كوچك با در محكم

28- لواشك و برگه زردآلو براي موقع نظام جمع و رژه ، يك بسته قرص relax بسيار مقيد است . مقداري هله هوله .

29- پودر شربت فوري اگه دلتون خواست

30- از اين پودر هاي شربت فوري 100 تومني كه كنار خيابون مي فروشن كه هي براي دژبان ها درست كنيد و به خوردشون بديد .

31- تعدادي شيشه يك ليتري و يك و نيم ليتري خيلي لازم است . ( همين شربته رو كجا مي خواي درست كني ؟)

32- تخمه و تنقلات ، چندتايي گردو براي صبحانه . حوله همراه خود نبريد

33- يك عدد ماژيك براي نوشتن يادگاري درون توالت ها و مخابرات و ديگر اماكن قابل دسترس .

34- پول حداقل 60 هزار تومان

35- يك كيلو پياز شيرين و نقلي براي ناهارتون

36- تعدادي پونس براي آنكادر تختتون

يك قيچي كوچك تاشو جيبي

مقداری پنبه برای کف پوتین

جيره كه به شما مي دهند : ( اين جيره مخصوص سپاه است )

1- حوله بزرگ و كوچك

2- 3 عدد زيرپوش ( موقع تحويل دقت كنيد سايزشان بزرگ و مناسب باشد 9

3- 3 عدد شورت سفيد ( خيلي دقت كنيد كه شرت تنگ به شما نندازند

4- سه دست لباس و شلوار نظامي ( ايضا )

5- اوركت

6- 2 عدد پوتين ( پوتين گشاد باشد بهتر از تنگ بودن آن است اما سعي كنيد اندازه برداريد . اگر اندازه مناسب نبود در آسايشگاه با بقيه عوض كنيد. پوتين ها را هر روز مقابل افتاب قرار دهيد تا پوك و سبك بشوند )

7- واكس و فرچه ( واكس بلدرچين خيلي بهتر از ستاره است بگوييد از اين بدهد )

9- چندتا صابون ، شامپو ، مسواك و خمير دندان

10- كلاه و كمربند و يك كيسه انفرادي كه همه چيز را درون آن بريزيد .

11- دمپايي

12- 6 جوراب مشكي و چفيه .

اینها چه ربطی به امانتداری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...