رفتن به مطلب

چقدر به این مسئله فکر کردی؟!

شقایق31

ارسال های توصیه شده

عشق یعنی چی؟ مادر گفت عشق يعني فرزند. پدر گفت عشق يعني همسر. دخترک گفت عشق يعني عروسک. معلم گفت عشق يعني بچه ها. خسرو گفت عشق يعني شيرين. شيرين گفت عشق يعني خسرو . اما فرهاد هيچ نگفت. فرهاد نگاهش را به آسمان برد؟ باچشماني باراني. ميخواست فرياد بزند اما سکوت کرد!‌ميخواست شکايت کند اما نکرد. نفسش ديگر بالا نمي آمد؟ سرش را پايين آورد و رفت! هر چند که باران نمي گذاشت جلوي پايش را ببيند! ولي او نايستاد. سکوت کرد و فقط رفت. چون ميدانست او نبايد بماند. و عشق معنا شد:hanghead:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب اگه قرار باشه همه با هم بمیریم میذارن اون دنیا بهشون میگم دیگه چه کاریه هی smsبدم ارسال نشه اخر دنیایی اعصابمو خورد کنم

تنها کاری که میکنم با خانوادم میرم ساحل قدم میزنم تا لحظه آخرم خوش میگذرونم که رفتم اون دنیا حسرتشو نخورم

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب اگه قرار باشه همه با هم بمیریم میذارن اون دنیا بهشون میگم دیگه چه کاریه هی smsبدم ارسال نشه اخر دنیایی اعصابمو خورد کنم

تنها کاری که میکنم با خانوادم میرم ساحل قدم میزنم تا لحظه آخرم خوش میگذرونم که رفتم اون دنیا حسرتشو نخورم

بهار منم میبری ساحل؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

زندگي را زنده بودن كافي نيست ...مردن را هايو هويي جايي نيست.قيمت و ارزش دوستت دارمو فقط شنونده مي دانداونم به ارزش تعداد ان ولي گفتن با نگاه را از چشمان هم مي شود فهميد و دركش كرد

• Like 5
لینک به دیدگاه

من تو 24 ساعت که به آخرش مونده

مثل هر روز صبح پا میشم.دوش میگیرم

صبحونه میخورم

میرم سرکار

ظهر ناهار

تا شب که بر میگردم خونه

به کارهای معمولم میرسم

شب با خیال راحت میخوابم و مطمئنم فردا باز بیدار میشم

چون من از این شانسها ندارم که بدونم آخرین 24 ساعت زندگیم کی هستش

• Like 5
لینک به دیدگاه
من تو 24 ساعت که به آخرش مونده

مثل هر روز صبح پا میشم.دوش میگیرم

صبحونه میخورم

میرم سرکار

ظهر ناهار

تا شب که بر میگردم خونه

به کارهای معمولم میرسم

شب با خیال راحت میخوابم و مطمئنم فردا باز بیدار میشم

چون من از این شانسها ندارم که بدونم آخرین 24 ساعت زندگیم کی هستش

تقلب !!!!!!!!؟:w00:

قرار بود یه ساعت وقت داشته باشی ..... نه 24 ساعت

• Like 3
لینک به دیدگاه
تقلب !!!!!!!!؟:w00:

قرار بود یه ساعت وقت داشته باشی ..... نه 24 ساعت

فرقی نمیکنه

اگه بهم بگن یک ساعت وقت دارم هم همون کارهای عادی رو انجام میدم

یک عمر تو بیخبری گذروندیم،حالا قراره تو این یک ساعت چه گلی به سر خودمون بزنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
تا حالا شده که به این مسئله فکر کرده باشین................اگر 24 ساعت به آخر دنیا مونده باشه ......... مردم چیکار می کنن.............. احتمالا همه خطوط تلفن........

ایمیل و................. اشغال میشه............. و همه سعی می کنن هر جوری شده پیغامشون رو برسونن..........

" متاسفم .......... پدر خوبی برات نبودم....." ..... " در حقت خیلی بدی کردم .... منو ببخش....."

" دوستت دارم............" و................... خیلی چیزای دیگه..........

به نظرتون بدترین چیزی که ممکنه تو این شرایط اتفاق بیقته ...........چی می تونه باشه..................:w02:

*

*

*

*

*

شاید یکی از بدترین چیزها .................. این باشه...............:icon_pf (34):

" می خواستم بگم......... عاشقتم .......... اما هیچ وقت نتونستم...........":w821:

و این پیام بخاطر شلوغی خطوط ..........هرگز به دست گیرنده ش نمی رسه..........:icon_pf (34):

*

*

*

بیایید قدر لحظه ها رو بدونیم.......... شاید امروز آخرین فرصت باشه..........منتظر فردا نمون..... بگو.......

" دوستت دارم "...............:icon_redface:

تاپیک اپ

به نطرم نباید به این چیز ها فکر کرد

به مرگ فکر نکنیم

باید سعی کرد ادم مفیدی باشیم

تا اگر مرگ ناگهان امد از زندگی خود پشیمون نشیم یعنی ادم باید برای مرگ اماده باشه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...