رفتن به مطلب

علت ممنوع التصویر شدن هانیه توسلی انتشار این عکس بود !!!

danielo

ارسال های توصیه شده

مجتبی راعی در یک نشست خبری درایسنا از ماجرای ممنوع التصویر شدن هانیه توسلی سخن گفته است .

به گزارش پارس توریسم ،راعی دربخشی از این نشست مشكلات جانبي تبليغات اين فيلم را در كنار زمان نامناسب اكران آن، از ديگر مباحث مهم برشمرد و گفت: در عراق بودم كه آقاي محمدي به من گفتند، نتوانستيم براي پخش تيزرفيلم به نتيجه برسيم، ايشان به من گفتند كه ظاهرا براي خانم توسلي مشكلي پيش آمده كه گفته‌اند تصويرش را نشان ندهيد. من خيلي حيرت كردم و سعي كردم بفهمم مشكل از كجاست تا اگر مي‌توانيم براي رفع آن كمكي بكنيم. اگر مساله خيلي جدي است و مثلا او فعاليت مسلحانه كرده است، اين مساله ديگر به ما ارتباطي ندارد و از كانال سينما بيرون است. اما اگر مشكل ايشان به مسائل سينمايي باز مي‌گردد، پيگيري كنيم.

3058.jpg

وي ادامه داد: من از آقايان شمقدري و ميرعلايي كه با هم در عراق بودند، مشكل را پيگيري كردم كه به من گفتند اين مساله هيچ ارتباطي به فيلم شما ندارد، قاعدتا اگر قرار باشد اتفاقي بيفتد بايد براي بعد از اين فيلم باشد. پس از آن آقاي شمقدري با آقاي ضرغامي تماس گرفت و به من گفت كه مساله شما حل شد. اما چند روز بعد دوباره آقاي محمدي تماس گرفتند و گفتند كه تيزر دوباره پخش نمي‌شود.

راعي افزود: حتي گفتند در پوسترهاي فيلم كه براي نصب آماده شده بود، عكس ايشان نباشد. شهرداري تمايل داشته كه اگر امكان دارد عكس ايشان حذف شود. در حاليكه فيلم ما به گونه‌اي است كه اگر عكس ايشان را برداريم بار تبليغي خود را از دست مي‌دهد، چرا كه تنها يك بازيگر اصلي دارد. اين بحث‌ها روزهاي مهم و تعيين كننده‌اي را از ما گرفت. حتي در برنامه « هفت» هم قرار بود هانيه توسلي حاضر شود اما به ما گفتند كه تمايل بر اين بوده كه ايشان نيايند و من واقعا از اين واقعه متاسف شدم، چرا كه يك بار ديگر هم در فيلم « سفر هيدالو» بدون اينكه هيچ گناهي داشته باشم به چنين تير غيبي دچار شدم و به نظرم فيلم فنا شد.

/ممنوع الکاری که تکذیب شد/

این درحالیست که پیش از این داوود رسولیان قائم مقام اداره کل نظارت وارزشیابی دربرنامه هفت درباره‌ شایعه ممنوع الکاری هانیه توسلی بیان کرد: هانیه توسلی هیچ مشکلی ندارد و اصلا مشکلی نبوده که منتفی شده باشد. تنها یک سوء تفاهم اتفاق افتاده است و ایشان در حال حاضر مشغول به کار است.

و اما علت ممنوع التصویر شدن وی انتشار این عکس میباشد :

0h2g8grrghe13puheyd4.jpg

• Like 34
لینک به دیدگاه

واسه من یه سوال پیش اومده :banel_smiley_4:بین اون همه آدم چرا فقط چهره 2 نفر رو پوشوندن؟:w58:

یعنی اونا کیا می تونن باشن؟؟؟؟ :girl_in_dreams:

نکنه یکیشون خودتی دنی :guntootsmiley2:

• Like 4
لینک به دیدگاه
واسه من یه سوال پیش اومده :banel_smiley_4:بین اون همه آدم چرا فقط چهره 2 نفر رو پوشوندن؟:w58:

یعنی اونا کیا می تونن باشن؟؟؟؟ :girl_in_dreams:

نکنه یکیشون خودتی دنی :guntootsmiley2:

تازه یک نفر از اونا پشت به دوربین ایستاده بود :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنوع التصویر شده،ممنوع الحیات که نشده......

بگین بیاد پیش من بهش درس طلبگی بدم،خواهر فرهیخته ای به نظر میان ایشون.

• Like 5
لینک به دیدگاه

راستش من فکر نمیکنم چنین خبری حقیقت داشته باشه. (اگه هست لطفا منبع موثقی ازش بدید)

چون این عکس مال جریان قبل از انتخابات و برای تبلیغاته. هرکسی هم اون زمان میتونست بدون هیچ محدودیتی تبلیغ کنه.

قضیه این حساسیتها بعد از انتخابات و درگیریها پیش اومد وبعدا القاب منافق و فتنه گر و ... بکار گرفته شد! پس گیردادن به عکسی که مال زمان قبل از این جریاناته به نظرم شایعه ای بیشتر نیست. چون اون زمان خیلی از هنرمندای دیگه تو فیلمهای پخش شده چه بصورت رسمی و علنی و عمومی و چه تو مجالس خصوصی تر تبلیغات کردن و در تبلیغات حضور داشتن. پس چرا اونها شامل چنین ممنوعیتی نشدن؟

البته اینو قبول دارم که "از اینا هرچی بگی برمیاد و نباید دنبال منطق بود!" ولی غیرمنطقی و بدون دلیل بودنم یه حدی داره! و بلاخره باید با تعاریف القابشون به نحوی بخونه! نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته اینو قبول دارم که "از اینا هرچی بگی برمیاد و نباید دنبال منطق بود!" ولی غیرمنطقی و بدون دلیل بودنم یه حدی داره! و بلاخره باید با تعاریف القابشون به نحوی بخونه! نه؟

واقعا فکر میکنی حد و مرزی داره؟ :banel_smiley_4:

حد و مرزش چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...