arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ شفاي تمام مريضهاي صعب العلاج 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ world peace مراسم دختر شایسته ی آمریکاست 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تنها دعای من اینست خدایا منبعد هر دعایی کردم مستجاب شود. 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تنها دعای من اینستخدایا منبعد هر دعایی کردم مستجاب شود. بابا تو سر خدا رو هم شیره میمالی؟ 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ كاش يارب آشنايي ها نبود يا بدنبالش جدايي ها نبود 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ مراسم دختر شایسته ی آمریکاست والله به خدا... اینجوری همه خوشبخت میشن..منم خوشحال میشم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من فقط بعد از نبود سلامتی و جدایی از عزیزام یه آرزو دارم آزادی به معنای کلمه آزادی! 6 لینک به دیدگاه
دلوار 284 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: از :w74: میخوام این گلها هم کنار ارزوهاتون باشه 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یه زمانی آرزو داشتم...... ولی حالا......... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ از خدا میخواستم که کتابهای قدیمی مونو بهمون برگردونه. یا اینکه این پادشاههای عرب رو هم حذف کنه. 7 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوست داشتم دوست دوران بچگيمو ميديدم . سر خاك داداشم ميرفتم. 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوست داشتم خدا راهی برای برگشتن به گذشته میذاشت تا دوباره برگریم به بچگیام 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ آرزوم زیاده . . . ولی یه چیزی رو ازش خواستم نشد گفتن حکمته .............دوست داشتم حکمتشو میدونستم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ کاش همیشه همین قدر دیوونه بمونم... 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ فقط و فقط ازش یه وقت ملاقات یه ساعته می خواستم که رو در رو ازش جواب سوالای بی جوابم رو بگیرم اولینش هم اینه که هدف اصلیش از خلقت انسان چی بوده ؟! (البته امیدوارم اون هم مثل آدما فقط شعار نده و بتونه یه جواب درست و قانع کننده بده ) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خدای من کمک کن که هیچ فقیری تو دنیا نمونه و کمک کن که چیزی را که تو زود میخواهی من دیر نخواهم. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ آرزو میکنم خوشبخت شم... خیلی کامله یعنی هزار تا آرزو. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده