Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سرعت خیلی خیلی کمه وقتی مهناز این حرف رو میزنه ما چی بگیم؟ 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سرعت افتضاح هست دايم ديتابيس ارور ميده صفحات جديد كه مي خوام باز كنم ميگنه مموري سايت پر هست يك بك آپ گرفتي كل سايت رو بهم ريختي 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ من نمیتونم برم تو کنترل پنلم الان چند روزی میشه!!!!تازه هرشب و روز هم میام یه سر و میرم آخرین تاریخ مراجعه ام رو ۳روز پیش میزنه... چی شده نکنه دنیا تموم شده اینجا!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام...یه راهشم اینه که پنجره رو ببندی و دوباره باز کنی!و اگه دوباره انجمن رو باز کنی،مهمان محسوب میشی يني در اين حد روانم خجسته به نظر مياد؟! وقتي گفته باشي مرا به خاطرت نگهدار(!) اينطوري نميشه. من رو لپتاپ خودم هميشه پنجرهها رو ميبندم و بعد كه ميام دوباره آن هستم، مشكليم نيست! اگه اين تيك رو نزنم هم هر تبي كه بخوام باز كنم بايد دوباره يوزر وارد كنم! آقا يه راه در روي ديگه واسه انجمنتون بذارين. جذب كاربر تا اين حد؟! پ.ن:بك آپ چي ميگه! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ درود...من سه روز نبودم ولی الان که اومدم متوجه شدم آخرین پیغامی که در صفحم گذاشته شده بود نیست؟یعنی خیلی از پست ها و پیغام ها در این مدت پاک شده؟ 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ درود...من سه روز نبودم ولی الان که اومدم متوجه شدم آخرین پیغامی که در صفحم گذاشته شده بود نیست؟یعنی خیلی از پست ها و پیغام ها در این مدت پاک شده؟ دقيقا همين اتفاق افتاده 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ يني در اين حد روانم خجسته به نظر مياد؟! وقتي گفته باشي مرا به خاطرت نگهدار(!) اينطوري نميشه. من رو لپتاپ خودم هميشه پنجرهها رو ميبندم و بعد كه ميام دوباره آن هستم، مشكليم نيست! اگه اين تيك رو نزنم هم هر تبي كه بخوام باز كنم بايد دوباره يوزر وارد كنم! آقا يه راه در روي ديگه واسه انجمنتون بذارين. جذب كاربر تا اين حد؟! پ.ن:بك آپ چي ميگه! این مرورگر خنگه گزینه clear cookie و کش و اینا هم نداره؟ اگه داره هربار کلا مرورگر رو خالی کن بعد پاشو برو :دی 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام. میدونم پست های این چند روز پاک شده،ولی هیچ راهی درست بشه؟ من کلی واسه این تاپیک وقت گذاشته بودم.تاپیک جامع آموزش تحقیق در عملیات1(Operations Research1) 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ چرا وضعیت نقل قول ها اینطوری شده؟ یه بک آپ گرفتین سایت نابود شد . 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ يني در اين حد روانم خجسته به نظر مياد؟! وقتي گفته باشي مرا به خاطرت نگهدار(!) اينطوري نميشه. من رو لپتاپ خودم هميشه پنجرهها رو ميبندم و بعد كه ميام دوباره آن هستم، مشكليم نيست! اگه اين تيك رو نزنم هم هر تبي كه بخوام باز كنم بايد دوباره يوزر وارد كنم! آقا يه راه در روي ديگه واسه انجمنتون بذارين. جذب كاربر تا اين حد؟! پ.ن:بك آپ چي ميگه! خب من خودم هیچ وقت تیک " مرا به خاطرت نگهدار(!) " رو نمیزنم! کا دیگه..یهو یجایی یه کسی و...فضولیش گل کنه چی؟:icon_pf (34): و اما در مورد اینکه هر تبی ک باز میکنی یوزر پسوورد میخواد...عجیبه!هیستوریتو ی بار پا کن،بعدش باید درس شه! نشد پنجره اتاقتو باز کن و لپت رو پرت کن تو کوچه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ نقل قول گرفتن اون باکسش پاک شده!!!! رسیدگی کنید 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ این مرورگر خنگه گزینه clear cookie و کش و اینا هم نداره؟ اگه داره هربار کلا مرورگر رو خالی کن بعد پاشو برو :دی چرا داره. پرسيدم گفتن هيستوري رو لازم دارن بيتربيتا. سريعم اومدن منو از اون ناحيه دور كردن كه مبادا پاك كنم! خب من خودم هیچ وقت تیک " مرا به خاطرت نگهدار(!) " رو نمیزنم! کا دیگه..یهو یجایی یه کسی و...فضولیش گل کنه چی؟:icon_pf (34): و اما در مورد اینکه هر تبی ک باز میکنی یوزر پسوورد میخواد...عجیبه!هیستوریتو ی بار پا کن،بعدش باید درس شه! نشد پنجره اتاقتو باز کن و لپت رو پرت کن تو کوچه مشكل از يوزرمه فك كنم. باورش نميشه وارد شده. از يكي از همين تغيير سرورا به بعد اين شكلي شد. روي هر سيستم ديگهاي هم همين كارو بايد بكنم! در كل اين مورد كه حالا خيلي واسه من مهم نيست. ولي جالبه كه راه خروج ديگهاي نداريم. :دي ستاد القاي حس عدم امنيت! پ.ن: در راستاي رژه رفتن روي روان محمد و دوستان، اين نقل قولا خيلي زشتن.:1111: 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ O-N خب کوکی ها رو پاک کنی از سایت خارج میشی دیگه و دوباره که وارد انجمن بشی باید User و Pw بدی ! + مگه قرار یه خونه چند تا راه خروج داشته باشه ؟ نکنه خروج استراری میخواستی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ این نقل قول ها چرا اینجوری شده؟؟ لطفا درستش کنین. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ O-N خب کوکی ها رو پاک کنی از سایت خارج میشی دیگه و دوباره که وارد انجمن بشی باید User و Pw بدی ! + مگه قرار یه خونه چند تا راه خروج داشته باشه ؟ نکنه خروج استراری میخواستی ؟ ميدونم اينو. ميخواستم پاك كنم. ولي كامپيوتر من نبود، اجازه ندادن كوكيها رو پاك كنم. آخه همهي قسمتا رو ميشه يه جوري پيدا كرد. يني يه راه دوم واسه رسيدن به هر چيزي گذاشتن. ولي اين خروج همون يه دونهس. خب شايد آتيش سوزي شد. خروج اضطراري مهمه! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ ميدونم اينو. ميخواستم پاك كنم. ولي كامپيوتر من نبود، اجازه ندادن كوكيها رو پاك كنم. آخه همهي قسمتا رو ميشه يه جوري پيدا كرد. يني يه راه دوم واسه رسيدن به هر چيزي گذاشتن. ولي اين خروج همون يه دونهس. خب شايد آتيش سوزي شد. خروج اضطراري مهمه! هروقت کاربری بخواد از تالار خارج بشه ، تالار به session ایی که اون کاربر در زمان وروود به تالار ایجاد کرده بود خاتمه میده و یه logout hash به کاربر اختصاص میده. این log out hash هم باید با session ایی که در زمان وروود به تالار ایجاد شده یکی باشه. ینی شبیه هم باشن. حالا کافیه ما دستور خروج رو خودمون با یه session id اشتباه و من درآوردی بدیم تا ببینیم چی میشه : برای اجرای دستور خروج کافیه که آدرس زیر رو به انتهای لینک آدرس تالار اضافه کنیم . login.php?do=logout&logouthash=0 اینطوری ینی : http://www.noandishaan.com/forums/login.php?do=logout&logouthash=0 حالا وقتی اجراش کنیم اینجوری میشه : problem solved 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده