رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سرعت افتضاح هست

دايم ديتابيس ارور ميده

صفحات جديد كه مي خوام باز كنم ميگنه مموري سايت پر هست:ws52:

يك بك آپ گرفتي كل سايت رو بهم ريختي:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نمیتونم برم تو کنترل پنلم الان چند روزی میشه!!!!تازه هرشب و روز هم میام یه سر و میرم آخرین تاریخ مراجعه ام رو ۳روز پیش میزنه... چی شده نکنه دنیا تموم شده اینجا!!!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام...یه راهشم اینه که پنجره رو ببندی و دوباره باز کنی!:w02:

و اگه دوباره انجمن رو باز کنی،مهمان محسوب میشی:ws37:

يني در اين حد روانم خجسته به نظر مياد؟! w58.gif

وقتي گفته باشي مرا به خاطرت نگه‌دار(!) اينطوري نمي‌شه. من رو لپ‌تاپ خودم هميشه پنجره‌ها رو مي‌بندم و بعد كه ميام دوباره آن هستم، مشكليم نيست!

اگه اين تيك رو نزنم هم هر تبي كه بخوام باز كنم بايد دوباره يوزر وارد كنم!

آقا يه راه در روي ديگه واسه انجمنتون بذارين. جذب كاربر تا اين حد؟! :ws3:

پ.ن:بك آپ چي مي‌گه! :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود...من سه روز نبودم ولی الان که اومدم متوجه شدم آخرین پیغامی که در صفحم گذاشته شده بود نیست؟یعنی خیلی از پست ها و پیغام ها در این مدت پاک شده؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود...من سه روز نبودم ولی الان که اومدم متوجه شدم آخرین پیغامی که در صفحم گذاشته شده بود نیست؟یعنی خیلی از پست ها و پیغام ها در این مدت پاک شده؟:ws52:

دقيقا همين اتفاق افتاده:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

وقتي گفته باشي مرا به خاطرت نگه‌دار(!) اينطوري نمي‌شه. من رو لپ‌تاپ خودم هميشه پنجره‌ها رو مي‌بندم و بعد كه ميام دوباره آن هستم، مشكليم نيست!

این مرورگر خنگه گزینه clear cookie و کش و اینا هم نداره؟

اگه داره هربار کلا مرورگر رو خالی کن بعد پاشو برو :دی

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب من خودم هیچ وقت تیک " مرا به خاطرت نگه‌دار(!) " رو نمیزنم! کا دیگه..یهو یجایی یه کسی و...فضولیش گل کنه چی؟:icon_pf (34):

و اما در مورد اینکه هر تبی ک باز میکنی یوزر پسوورد میخواد...عجیبه!هیستوریتو ی بار پا کن،بعدش باید درس شه!

نشد پنجره اتاقتو باز کن و لپت رو پرت کن تو کوچه:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این مرورگر خنگه گزینه clear cookie و کش و اینا هم نداره؟

اگه داره هربار کلا مرورگر رو خالی کن بعد پاشو برو :دی

چرا داره. پرسيدم گفتن هيستوري رو لازم دارن بي‌تربيتا. سريعم اومدن منو از اون ناحيه دور كردن كه مبادا پاك كنم! :ws3:

خب من خودم هیچ وقت تیک " مرا به خاطرت نگه‌دار(!) " رو نمیزنم! کا دیگه..یهو یجایی یه کسی و...فضولیش گل کنه چی؟:icon_pf (34):

و اما در مورد اینکه هر تبی ک باز میکنی یوزر پسوورد میخواد...عجیبه!هیستوریتو ی بار پا کن،بعدش باید درس شه!

نشد پنجره اتاقتو باز کن و لپت رو پرت کن تو کوچه:ws3:

مشكل از يوزرمه فك كنم. باورش نمي‌شه وارد شده. از يكي از همين تغيير سرورا به بعد اين شكلي شد. روي هر سيستم ديگه‌اي هم همين كارو بايد بكنم!

:ws3:

در كل اين مورد كه حالا خيلي واسه من مهم نيست. ولي جالبه كه راه خروج ديگه‌اي نداريم. :دي

ستاد القاي حس عدم امنيت! :w02:

پ.ن: در راستاي رژه رفتن روي روان محمد و دوستان، اين نقل قولا خيلي زشتن.:1111:

• Like 3
لینک به دیدگاه

O-N

خب کوکی ها رو پاک کنی از سایت خارج میشی دیگه و دوباره که وارد انجمن بشی باید User و Pw بدی !

+ مگه قرار یه خونه چند تا راه خروج داشته باشه ؟ نکنه خروج استراری میخواستی ؟ :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
O-N

خب کوکی ها رو پاک کنی از سایت خارج میشی دیگه و دوباره که وارد انجمن بشی باید User و Pw بدی !

+ مگه قرار یه خونه چند تا راه خروج داشته باشه ؟ نکنه خروج استراری میخواستی ؟ :w58:

مي‌دونم اينو. :ws52:

مي‌خواستم پاك كنم. ولي كامپيوتر من نبود، اجازه ندادن كوكي‌ها رو پاك كنم.

آخه همه‌ي قسمتا رو مي‌شه يه جوري پيدا كرد. يني يه راه دوم واسه رسيدن به هر چيزي گذاشتن. ولي اين خروج همون يه دو‌نه‌س.

خب شايد آتيش سوزي شد. خروج اضطراري مهمه! hanghead.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

مي‌دونم اينو. :ws52:

مي‌خواستم پاك كنم. ولي كامپيوتر من نبود، اجازه ندادن كوكي‌ها رو پاك كنم.

آخه همه‌ي قسمتا رو مي‌شه يه جوري پيدا كرد. يني يه راه دوم واسه رسيدن به هر چيزي گذاشتن. ولي اين خروج همون يه دو‌نه‌س.

خب شايد آتيش سوزي شد. خروج اضطراري مهمه! hanghead.gif

هروقت کاربری بخواد از تالار خارج بشه ، تالار به session ایی که اون کاربر در زمان وروود به تالار ایجاد کرده بود خاتمه میده و یه logout hash به کاربر اختصاص میده.

این log out hash هم باید با session ایی که در زمان وروود به تالار ایجاد شده یکی باشه. ینی شبیه هم باشن.

حالا کافیه ما دستور خروج رو خودمون با یه session id اشتباه و من درآوردی بدیم تا ببینیم چی میشه :

برای اجرای دستور خروج کافیه که آدرس زیر رو به انتهای لینک آدرس تالار اضافه کنیم .

login.php?do=logout&logouthash=0

اینطوری ینی :

حالا وقتی اجراش کنیم اینجوری میشه :

z8ifxbupgwe2ny6a3i1b.jpg

problem solved :w02:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...