pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ نه آخه دوبار دیگه ریفرش میکنم ساعت دقیق و نشون میده امکانات من رو باز کن ببینم مشکل از کجاست 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ چرا من نمیتونم عکس آواتارم ، و عکس پروفایلم رو عوض کنم ، همش این پیغام رو بهم میده 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ چرا من نمیتونم عکس آواتارم ، و عکس پروفایلم رو عوض کنم ، همش این پیغام رو بهم میده چون متخصص شدی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چرا من نمیتونم عکس آواتارم ، و عکس پروفایلم رو عوض کنم ، همش این پیغام رو بهم میده شرمنده مشکلی بود این چند روز از سرور که حل شده دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چرا جواب من و ندادی هان؟ نمیدونستم از چیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ بعد n قرن بالاخره تعمیر مشکل آخرین ارسالها تموم شد 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا مشکل دار شده یا کلا داریم ملی میشیم هی همش ارور 404 و 500 و چمیدونم از این ها میده 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا مشکل دار شده یا کلا داریم ملی میشیم هی همش ارور 404 و 500 و چمیدونم از این ها میده واسه من نشده، نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه تایید کرد؛ میره تو فروشگاه ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه تایید کرد؛ میره تو فروشگاه ... یه کمی صفحه رو بیاری بالا و بعدش اون ابزار مدیریت رو بزنی، پنجرش رو به بالا باز میشه و نمیفته زیر عکس کم پیش میاد بخواد استفاده بشه یا اینطوری بشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ یه کمی صفحه رو بیاری بالا و بعدش اون ابزار مدیریت رو بزنی، پنجرش رو به بالا باز میشه و نمیفته زیر عکس کم پیش میاد بخواد استفاده بشه یا اینطوری بشه دستت درد نکنه ؛ راه خوبی بود لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه تایید کرد؛ میره تو فروشگاه ... :icon_pf (34): منم این مشکل رو دارم همش ی میخوای بمر صفحه بعد و صفحه قبل همش میرم فروشگاه بابا ما خرید نداریم به زور نفرستمون فروشگاه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من چرا نمیتونم وارد آپلودسنترم بشم؟ هرچی میزنم میگه رمز اشتباهه وقتی هم میزنم رمز و فراموش کردم بازم میشه اشتباهه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سرعت سایت در حد جلبک دریایی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من چرا نمیتونم وارد آپلودسنترم بشم؟ هرچی میزنم میگه رمز اشتباهه وقتی هم میزنم رمز و فراموش کردم بازم میشه اشتباهه آدرس آپلودسنتر عوض شده. آپلود سنتر قبلی که توش ثبت نام کرده بودی این بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اون عکساش نپریده و هست. اما از این به بعد از آپلودسنتر جدید که رو خود دامین نواندیشان هست استفاده کنید. یعنی http://www.noandishaan.com/upload 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ چرا همه گزینه های سایت اینگلیش شده؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ چرا همه گزینه های سایت اینگلیش شده؟ fv, تو ایندکس سایت برو پایین پایین اونجا زبان انجمن رو از انگلیسی به فارسی تغییر بده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ چرا همه گزینه های سایت اینگلیش شده؟ شاید یهویی قاط زده واست همونی که امید گفت. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده