Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من وقتی شکلک ها رو انتخاب میکنم ،انتخاب نمیشن. چراااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتخاب میشن، ولی سخت. بعضی وقتا گیر میکنه 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 انتخاب میشن، ولی سخت. بعضی وقتا گیر میکنه نه آخه قبلا میشد اما دیگه نمی شه خیلی نااااااااااااااااااااااااااااااارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحتم 2
captain 9274 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 سلام. تقویم هر از گاهی قاطی میکنه. روز تولد کاربران رو اشتباه میزنه. من چند وقت پیش با یه نگاه به تقویم , به javid تبریک گفتم که گویا تولدش توی آبانه. چند روز پیش هم "حانیه" تولد من رو تبریک گفت ولی من مردادیم !!!! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 سلام.تقویم هر از گاهی قاطی میکنه. روز تولد کاربران رو اشتباه میزنه. من چند وقت پیش با یه نگاه به تقویم , به javid تبریک گفتم که گویا تولدش توی آبانه. چند روز پیش هم "حانیه" تولد من رو تبریک گفت ولی من مردادیم !!!! سلام. احتمالاً اشتباه وارد کردین تولد رو. مشخصاتتون رو یه چک بکنید 2
فرشته تهرانی 153 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من صفه م انگلیسی شده همه چی چپه شده! چه جوری باید درستش کنم! یکی منو کمک کنه! 2
Neutron 60966 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من صفه م انگلیسی شده همه چی چپه شده! چه جوری باید درستش کنم!یکی منو کمک کنه! پائین سایت قسمتی هست برای تعویض زبان سایت در تصویر مشخص شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
فرشته تهرانی 153 ارسال شده در 3 مهر، 2012 پائین سایت قسمتی هست برای تعویض زبان سایتدر تصویر مشخص شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله دیدم مشکل حل شد متشکرم 1
El Roman 31720 ارسال شده در 3 مهر، 2012 چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 مهر، 2012 چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! شاید ادیتور کامل لود نمیشه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 مهر، 2012 چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! مشکل از مرور گرته مال منم اینجور شده بود دوباره نصب کردم خوب شد 1
Valentina 13664 ارسال شده در 9 مهر، 2012 چرا من احساس میکنم اطلاعات و پست های دیشب انجمن پریده؟؟! چون واقعا پریده.. 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 مهر، 2012 چرا همه چیز به دو روز پیش برگشته هر پستی که دیشب گذاشته بودم پریده 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 مهر، 2012 منم 1ساعته دنبال تاپیک دیشبم که زده بودم میگردم.1 لحظه شک کرد گفتم شاید دیشب خواب دیدم تاپیک زدم خب دیگه دوستان اوضاع انجمن بدجور ریخته بهم و پایگاه دادش داره نابود میشه. 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 مهر، 2012 دیشب اون چندساعتی که انجمن باز شده بود، اشتباهاً باز بود. هنوز بک آپ کامل ریستور نشده بود. در اصل از ساعت 1:30 دیشب انجمن به طور کامل مجدداً راه افتاد. بابت طول کشیدن این ارتقای سرور هم شرمنده 9
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 محمد چرا صفحه کاربران انلاین برای مدیرا قاطی کرده؟ البته نه همیشه بعضی وقتا گاهی ریفرش میکنم مثلا کاربر فلان آخرین فعالیت 7 دقیقه پیش سه دقیقه دیگه ریفرش میکنم مینویشه 23 دقیقه پیش 1
JMSBeta 548 ارسال شده در 11 مهر، 2012 محمد چرا صفحه کاربران انلاین برای مدیرا قاطی کرده؟البته نه همیشه بعضی وقتا گاهی ریفرش میکنم مثلا کاربر فلان آخرین فعالیت 7 دقیقه پیش سه دقیقه دیگه ریفرش میکنم مینویشه 23 دقیقه پیش شاید برا این باشه که بعضی از کاربرا خروج رو نمیزنن و سایت رو میبندن سیستم هم بعد نیم ساعت کوکی هاش رو نامعتبر میکنه و از سایت خارج میشن شاید برا این باشه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 مهر، 2012 شاید برا این باشه که بعضی از کاربرا خروج رو نمیزنن و سایت رو میبندن سیستم هم بعد نیم ساعت کوکی هاش رو نامعتبر میکنه و از سایت خارج میشن شاید برا این باشه نه آخه دوبار دیگه ریفرش میکنم ساعت دقیق و نشون میده
ارسال های توصیه شده