Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من وقتی شکلک ها رو انتخاب میکنم ،انتخاب نمیشن. چراااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتخاب میشن، ولی سخت. بعضی وقتا گیر میکنه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ انتخاب میشن، ولی سخت. بعضی وقتا گیر میکنه نه آخه قبلا میشد اما دیگه نمی شه خیلی نااااااااااااااااااااااااااااااارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحتم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ سلام. تقویم هر از گاهی قاطی میکنه. روز تولد کاربران رو اشتباه میزنه. من چند وقت پیش با یه نگاه به تقویم , به javid تبریک گفتم که گویا تولدش توی آبانه. چند روز پیش هم "حانیه" تولد من رو تبریک گفت ولی من مردادیم !!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ سلام.تقویم هر از گاهی قاطی میکنه. روز تولد کاربران رو اشتباه میزنه. من چند وقت پیش با یه نگاه به تقویم , به javid تبریک گفتم که گویا تولدش توی آبانه. چند روز پیش هم "حانیه" تولد من رو تبریک گفت ولی من مردادیم !!!! سلام. احتمالاً اشتباه وارد کردین تولد رو. مشخصاتتون رو یه چک بکنید 2 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من صفه م انگلیسی شده همه چی چپه شده! چه جوری باید درستش کنم! یکی منو کمک کنه! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من صفه م انگلیسی شده همه چی چپه شده! چه جوری باید درستش کنم!یکی منو کمک کنه! پائین سایت قسمتی هست برای تعویض زبان سایت در تصویر مشخص شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ پائین سایت قسمتی هست برای تعویض زبان سایتدر تصویر مشخص شده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله دیدم مشکل حل شد متشکرم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! شاید ادیتور کامل لود نمیشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چرا من هیچ امکاناتی برای نوشتن متن ندارم؟ اینتر هم ندارم حتی! مشکل از مرور گرته مال منم اینجور شده بود دوباره نصب کردم خوب شد 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا من احساس میکنم اطلاعات و پست های دیشب انجمن پریده؟؟! 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا من احساس میکنم اطلاعات و پست های دیشب انجمن پریده؟؟! چون واقعا پریده.. 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا همه چیز به دو روز پیش برگشته هر پستی که دیشب گذاشته بودم پریده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم 1ساعته دنبال تاپیک دیشبم که زده بودم میگردم.1 لحظه شک کرد گفتم شاید دیشب خواب دیدم تاپیک زدم خب دیگه دوستان اوضاع انجمن بدجور ریخته بهم و پایگاه دادش داره نابود میشه. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ دیشب اون چندساعتی که انجمن باز شده بود، اشتباهاً باز بود. هنوز بک آپ کامل ریستور نشده بود. در اصل از ساعت 1:30 دیشب انجمن به طور کامل مجدداً راه افتاد. بابت طول کشیدن این ارتقای سرور هم شرمنده 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ محمد چرا صفحه کاربران انلاین برای مدیرا قاطی کرده؟ البته نه همیشه بعضی وقتا گاهی ریفرش میکنم مثلا کاربر فلان آخرین فعالیت 7 دقیقه پیش سه دقیقه دیگه ریفرش میکنم مینویشه 23 دقیقه پیش 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ محمد چرا صفحه کاربران انلاین برای مدیرا قاطی کرده؟البته نه همیشه بعضی وقتا گاهی ریفرش میکنم مثلا کاربر فلان آخرین فعالیت 7 دقیقه پیش سه دقیقه دیگه ریفرش میکنم مینویشه 23 دقیقه پیش شاید برا این باشه که بعضی از کاربرا خروج رو نمیزنن و سایت رو میبندن سیستم هم بعد نیم ساعت کوکی هاش رو نامعتبر میکنه و از سایت خارج میشن شاید برا این باشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ شاید برا این باشه که بعضی از کاربرا خروج رو نمیزنن و سایت رو میبندن سیستم هم بعد نیم ساعت کوکی هاش رو نامعتبر میکنه و از سایت خارج میشن شاید برا این باشه نه آخه دوبار دیگه ریفرش میکنم ساعت دقیق و نشون میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده