eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ کیا نمی تونن ببینن؟ محمد جان پروف من هم برای همه بازه اما یکی از کاربرا الان گفت که نمیتونه تو پروفم پیام بده 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ رسیدگی میشه بعداً الان خسته ایم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تو این صفحه قسمت پیام دوستان رو ویرایش کنید تا درست بشن http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=privacy ظاهراً کسایی که تو لیست تماس نیستن! محمد جان پروف من هم برای همه بازهاما یکی از کاربرا الان گفت که نمیتونه تو پروفم پیام بده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ محمد جان پروف من هم برای همه بازهاما یکی از کاربرا الان گفت که نمیتونه تو پروفم پیام بده اره من خیلی وقته هی میام پروفت اما میبینم همش بسته اس 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تو این صفحه قسمت پیام دوستان رو ویرایش کنید تا درست بشنhttp://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=privacy اره من خیلی وقته هی میام پروفت امامیبینم همش بسته اس هی واییی من ......... نمیدونم چجوری این اشتباه رو مرتکب شدم ..........البته تا اونجا که یادمه باز بود ......چون قبلا بستمش و دوباره بازش کردم ...........ممکنه از این باگ ها باشه ..........الان بازه .......امید بیا ببینم چی میگی :دی 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ هی واییی من ......... نمیدونم چجوری این اشتباه رو مرتکب شدم ..........البته تا اونجا که یادمه باز بود ......چون قبلا بستمش و دوباره بازش کردم ...........ممکنه از این باگ ها باشه ..........الان بازه .......امید بیا ببینم چی میگی :دی :ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ :ws28: خنده داره رفتم بهش گفتم البت در گوشی گفتم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام در قسمت جهت اطلاع یک پیامی با عنوان درخواست های عضویت در گروه های دسته جمعی نیز امده است... هرکاری مینماییم درست نمیشه چه کار بایست نمود؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام در قسمت جهت اطلاع یک پیامی با عنوان درخواست های عضویت در گروه های دسته جمعی نیز امده است... هرکاری مینماییم درست نمیشه چه کار بایست نمود؟ تو گروه عضو شو. بعدشم اگه نمیخواستی جدا شو 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ محمد چرا انگلیسی می تایپیم، انقدر مشکل داریم ؟ نقطه و یا علامتهای اخر خط همش می یاد اول رسیدگی شود پلیز. سپاس. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ متن های انگلیسی رو بعد اینکه تایپ کردین باید انتخاب کنین و با استفاده از چپ چین کنین. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ این مشکل اخرین پست های ارسالی کی قراره حل بشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام بعضی اوقات پیش میاد که هرکاری میکنیم نمیتونیم وارد صفحه جدید بشیم و اطلاعات قبلی رونشون میده... چه بایست نمود؟ تشکر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام بعضی اوقات پیش میاد که هرکاری میکنیم نمیتونیم وارد صفحه جدید بشیم و اطلاعات قبلی رونشون میده... چه بایست نمود؟ تشکر اگه اشتباه نکنم، اینجور موقع ها باید کش مرورگرو خالی کنی. 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سیستم جستجوی انجمن مشکل داره فکر کنم! ارسالهارو کامل نمیاره و خیلیهارو از قلم میندازه ترتیب چیدنشم نامنظمه و ترتیب زمانی نداره من واسه چند نفر جستجوی ارسالها و تاپیکهارو سرچ کردم با اینکه پست یا تاپیک مدنظرمو داشتن ولی نشون نمیداد (مثلا تو تاپیکهای ارسالی فروغ دو تا تاپیک تولدی که جدیدا زده رو نمیاره) تو تاپیکها هم درنتیجه ی ارسال یه شخص خاص همیشه میزنه جستجو نتیجه ای نداشت (با کلیک روی عدد پاسخ ها و بعد شخص موردنظر) 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ شما در تنظیمات شخصی خود , گزینه " فعال سازی پیام های شخصی " را انتخاب نکرده اید و یا ممکن است به Mohammad.A اجازه دریافت پیام های خصوصی داده نشده است. به هرحال شما نمی توتید به او پیام خصوصی ارسال کنید. خب همین جا میگم اوکی/غروب جمعه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سیستم جستجوی انجمن مشکل داره فکر کنم! ارسالهارو کامل نمیاره و خیلیهارو از قلم میندازه ترتیب چیدنشم نامنظمه و ترتیب زمانی نداره من واسه چند نفر جستجوی ارسالها و تاپیکهارو سرچ کردم با اینکه پست یا تاپیک مدنظرمو داشتن ولی نشون نمیداد (مثلا تو تاپیکهای ارسالی فروغ دو تا تاپیک تولدی که جدیدا زده رو نمیاره) تو تاپیکها هم درنتیجه ی ارسال یه شخص خاص همیشه میزنه جستجو نتیجه ای نداشت (با کلیک روی عدد پاسخ ها و بعد شخص موردنظر) جستجوی ارسالها مدتیه که مشکل داره، زدم واسه بازسازی و تعمیر جستجوی ارسالها، چون تعدادشون زیاده، مدت زیادی طول میکشه تموم بشه. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ جستجوی ارسال هارو زودتر درست کنین.... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ محمد جان دستت درد نکنه حالا که دست به اچار شدی داری تعمیر میکنی این سرعت سایت هم تعمییرر کن گناه داریم م م 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده