amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میشه حجم عکس آپلودی رو رو 50 کیلو بذارید؟ حتی وقتی یه شکلک کوچیکم میزارم،این ارورو میده: Remote file is too large میره رو اعصاب.......آدم نم نم قاطی میشه..... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا عنوان منو به عضو عادی تغیر دهید با تشکر منم همینطور تغییرات انجام شد. عنوان کاربری شما،مشکل فنی بود؟! :w00: :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تغییرات انجام شد.عنوان کاربری شما،مشکل فنی بود؟! :w00: :persiana__hahaha: خوب پس کجا باید میگفتیم :w00: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فرنازی این گروه electrical guys مال منه یعنی استارترش منم خُ من تا چنروز پیش میتونستم مباحث و پستاشو حذف دائم کنم ولی الان نبشه میخواستم بدونم جریان چیسته بازم موضوع دسترسیاست؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب پس کجا باید میگفتیم :w00: دفتر مدیریت کل لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فرنازی این گروه electrical guysمال منه یعنی استارترش منم خُ من تا چنروز پیش میتونستم مباحث و پستاشو حذف دائم کنم ولی الان نبشه میخواستم بدونم جریان چیسته بازم موضوع دسترسیاست؟؟؟؟؟ چک کردم مشکلی نداری میتونی پاک کنی. نمیدونم قبلا چطوری بوده که الان نیست.کل دسترسی ها برای همکاران بازه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سایت چش شده؟؟ چرا بالا نمیاد؟؟:w74: برا کس دیگه ای هم لود صفحات مشکل داره؟؟:w74: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سایت چش شده؟؟ چرا بالا نمیاد؟؟:w74: برا کس دیگه ای هم لود صفحات مشکل داره؟؟:w74: منم مشکل دارم دارم دق میکنم صب تا حالا کارام مونده!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چک کردم مشکلی نداری میتونی پاک کنی. نمیدونم قبلا چطوری بوده که الان نیست.کل دسترسی ها برای همکاران بازه مرسی که پیگیری کردی اما مشکل اینه که تا قبل از اینکه عنوانم عوض بشه یعنی همکار مدیر آزاد بودم میتونستم حذف کامل کنم اما الان فقط حذف موقت!!!!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سایت چش شده؟؟ چرا بالا نمیاد؟؟:w74: برا کس دیگه ای هم لود صفحات مشکل داره؟؟:w74: منم مشکل دارمدارم دق میکنم صب تا حالا کارام مونده!!!!!! منم اینجوریم..... لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من از اينترنت پرسرعت استفاده ميكنم ولي بازم اين سايت برام خيلي دير باز ميشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قابلیت حذف کامل پست ها رو فقط مدیرای تالارا دارن. امین جان واسه شما احتمالاً یکی دیگه از سوتی های من بوده. ولی در اصل همکارای مدیر دسترسی حذف کامل پست ها رو ندارن. از مشکلی که واسه سرعت انجمن پیش اومد معذرت میخوام. با پشتیبانی صحبت میکنم و دلیلش رو میپرسم. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قابلیت حذف کامل پست ها رو فقط مدیرای تالارا دارن. امین جان واسه شما احتمالاً یکی دیگه از سوتی های من بوده. ولی در اصل همکارای مدیر دسترسی حذف کامل پست ها رو ندارن. از مشکلی که واسه سرعت انجمن پیش اومد معذرت میخوام. با پشتیبانی صحبت میکنم و دلیلش رو میپرسم. الان درسته...دیشب ساعت 5 خراب شد یهو. 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ الان درسته...دیشب ساعت 5 خراب شد یهو. ماشالله چه تایم دقیق دستتونه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قابلیت حذف کامل پست ها رو فقط مدیرای تالارا دارن. امین جان واسه شما احتمالاً یکی دیگه از سوتی های من بوده. ولی در اصل همکارای مدیر دسترسی حذف کامل پست ها رو ندارن. از مشکلی که واسه سرعت انجمن پیش اومد معذرت میخوام. با پشتیبانی صحبت میکنم و دلیلش رو میپرسم. پس من بازم ازت سوتی گرفتم؟؟؟؟؟؟ این چهارمی بودا!!!!!1 رشوه و زیر میزی هم قبول نمیکنم!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه بلایی سرفایلایی که پیوست کردیم اومده؟ هیچکدوم دانلود نمیشن! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده