El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اکنون ساعت 01:54 برپایه ساعت جهانی (gmt - گرینویچ) +4.5 می باشد. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اکنون ساعت 01:54 برپایه ساعت جهانی (gmt - گرینویچ) +4.5 می باشد. از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی، درست کن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی، درست کن پستای صفحه قبلو نخوندی نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ پستای صفحه قبلو نخوندی نه؟ نه نخونده بودم. خواسته سرکارت بذاره انجمن 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این نامزد علیمک چرا هنگ کرده؟ تکون نمیخوره اصلا. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این نامزد علیمک چرا هنگ کرده؟تکون نمیخوره اصلا. یعنی چی تکون نمیخوره 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی چی تکون نمیخوره یعنی اینکه قبلا دستشو از پشت میاورد میذاشت زیر چونه اش و یه آهی میکشید و یه سری تکون میداد. ولی الان از هیچ حرکتی نداره. شبیه عکس شده. واسه شماها تکون میخوره؟ نکنه مشکل از طرف من باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی اینکه قبلا دستشو از پشت میاورد میذاشت زیر چونه اش و یه آهی میکشید و یه سری تکون میداد.ولی الان از هیچ حرکتی نداره. شبیه عکس شده. واسه شماها تکون میخوره؟ نکنه مشکل از طرف من باشه؟ واسه من که درسته 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ واسه من که درسته واسه منم همین الان درست شد به جان خودم یه کاریش کردی 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این نامزد علیمک چرا هنگ کرده؟تکون نمیخوره اصلا. نامزد علیمک :ws28: برای منم درسته تکون می خوره 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چرا این جستجوی انجمن درست نمیشه اخرین پستا رو نشون ننمیده کلا از این قبیل موارد هیچی و نشون نمیده 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ورژن رو ارتقا دادید یا اینکه یه روح تو پروفم ظاهر شده؟ خود بخود توی پروفم موسیقی اومده !!! یه خط در میون "هایده" پخش میشه !!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ من هر دفعه یوزرنیم پسورد میزنم که بیام تو این پیغامه میاد بعد دوباره باید یوزرنیم پسورد بزنم تا بیام تو ورژن رو ارتقا دادید یا اینکه یه روح تو پروفم ظاهر شده؟ خود بخود توی پروفم موسیقی اومده !!! یه خط در میون "هایده" پخش میشه !!! یکی از دوستات گذاشته برات 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ من هر دفعه یوزرنیم پسورد میزنم که بیام تو این پیغامه میاد بعد دوباره باید یوزرنیم پسورد بزنم تا بیام تو نمیخواد دوباره یوزر نیم پسورد بزنی.وقتی این این اومد رو انجمن بزن میبرت صفحه اول 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ چرا این جستجوی انجمن درست نمیشه اخرین پستا رو نشون ننمیده کلا از این قبیل موارد هیچی و نشون نمیده مشکل دار شده بود، ولی درست شده بود که. دوباره قاط زد من هر دفعه یوزرنیم پسورد میزنم که بیام تو این پیغامه میاد بعد دوباره باید یوزرنیم پسورد بزنم تا بیام تو یکی از دوستات گذاشته برات آدرس رو با www هم بزنی اینطوری میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ آدرس رو با www هم بزنی اینطوری میشه؟ نه...الان با www زدم درست بود. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ورژن رو ارتقا دادید یا اینکه یه روح تو پروفم ظاهر شده؟ خود بخود توی پروفم موسیقی اومده !!! یه خط در میون "هایده" پخش میشه !!! بزار یه سر بیام تو پروفت ببینم اون روحه از اشناهای ما نیست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ مشکل دار شده بود، ولی درست شده بود که. دوباره قاط زد نمیدونم اخرین پست من مربوط به 3 هفته پیشه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم اخرین پست من مربوط به 3 هفته پیشه سلام. بچه ها من امروز همش با این پیغام مواجه میشم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علتش چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم اخرین پست من مربوط به 3 هفته پیشه برای منم مربوط به 3 هفته پیش هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده