Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ عجیبه که فقط واسه شماها اینجوری شده. رو قالبای دیگه هم همین مشکل رو دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اقا یه سوال الان دیدم یکی از مدیران هم نوشته چرا همه نوشته ها در وسط کادر های ارسال قرار میگیرند ؟؟؟ چه نوشته های ما چه عنوان های تاپیک ها وغیره ؟؟ از IE استفاده میکنید نه؟با IE گاهی سایتها اینطوری دیده میشن. از فایرفاکس یا کروم استفاده کنید مشکلی نداره. پ ن : با اجزه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ از IE استفاده میکنید نه؟با IE گاهی سایتها اینطوری دیده میشن. از فایرفاکس یا کروم استفاده کنید مشکلی نداره. پ ن : با اجزه آره؛ راست میگی ؛ با IE ، اینجوریه؛ من فکر کردم فقط این مشکل رو من دارم ؛ دوباره پاک کردمش و نصب کردم؛ اما با کروم و فایرفاکس خوبه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ عجیبه که فقط واسه شماها اینجوری شده. رو قالبای دیگه هم همین مشکل رو دارین؟ از IE استفاده میکنید نه؟با IE گاهی سایتها اینطوری دیده میشن. از فایرفاکس یا کروم استفاده کنید مشکلی نداره. پ ن : با اجزه آره؛ راست میگی ؛ با IE ، اینجوریه؛ من فکر کردم فقط این مشکل رو من دارم ؛ دوباره پاک کردمش و نصب کردم؛ اما با کروم و فایرفاکس خوبه مرسی فکر کنم مال IE بود الان با کروم امتحان کردم درست شد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ زمان ورود به انجمن تو قسمت خوش آمدگویی بجای اسم کاربر یه سری حروف دیگه ظاهر میشه 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ زمان ورود به انجمن تو قسمت خوش آمدگویی بجای اسم کاربر یه سری حروف دیگه ظاهر میشه منم فک کردم هویت مجازیم به هم خورده!!! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ منم فک کردم هویت مجازیم به هم خورده!!! منم اولش همین فکرو کردم ولی این مشکل جاهای دیگه هم می افته مثلا وقتی بخوای کسی رو ادد کنی و... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ منم اولش همین فکرو کردم ولی این مشکل جاهای دیگه هم می افته مثلا وقتی بخوای کسی رو ادد کنی و... به خاطر آپدیت انجمن بود و تو پیغام خوش آمدگویی رفع شد. هرجای دیگه دیدین، با عکس نشون بدین تا اصلاح بشه. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ به خاطر آپدیت انجمن بود و تو پیغام خوش آمدگویی رفع شد.هرجای دیگه دیدین، با عکس نشون بدین تا اصلاح بشه. خب موقع ورود به انجمن اولش که اسم کاربری و رمزو میزنی وارد نمیشه ولی بعدش که رفرش میکنی یا میری روی صفحه دیگه وارد میشه (این اتفاق قبلا هم می افتاد) و تو پروفایل کنار اسم کاربری کسی که برایت پیغام گذاشته واژه pramalink میاد که قبلا نبود... 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ می گویم سرعت این انجمن بس خراب است! باور کنید نت من مشکلی ندارد! راه حلی هست آیا؟؟! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ می گویم سرعت این انجمن بس خراب است! باور کنید نت من مشکلی ندارد! راه حلی هست آیا؟؟! انجمن هنگ کرده 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سرعت کمه درسته 3/4 ساعته سرعت وحشتناک کم شده .. وقتی برای من با اینترنت خیلی خیلی سریع کند باشه وای به حال شما .. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سرعت افتضاحههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سرعت سایت بسیار کم بوده رسیدگی نمایید. ممنون. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ چرا نصف سایت انگلیسی شده؟؟ مثل تشکرها 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ The Following User Says Thank You to hamid_shahrsaz For This Useful Post: El Roman 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تعداد تشکرهایی که واسه هر پست یا تاپیک میزد اون بغل و نشون نمیده تازه گیا، مثلا من 20 تا تشکر خوردم عدد رو نمینویسه فقط تشکر کننده ها رو نشون میده اون عدده خوب بود باعث قوت قلب میشد برام 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ تعداد تشکرهایی که واسه هر پست یا تاپیک میزد اون بغل و نشون نمیده تازه گیا، مثلا من 20 تا تشکر خوردم عدد رو نمینویسه فقط تشکر کننده ها رو نشون میده اون عدده خوب بود باعث قوت قلب میشد برام دقیقا منم اومده بودم همینو بگم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده