رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هیچی ندارم ، نه شکلک نه بقیه امکانات، عین نوتپد شده (شکلک دخترک دست در چانه)
آقا من هی هیچی نمیگم شما هم هی هیچکاری نمیکنیدا!!!!! نه میتونم پستام رو ویرایش کنم! نه حذف کنم! نه ابزارهای نوشتاری دارم! برای ارسال شکلک هم کلی فیلم بازی میکنم تا بشه!!! یکی بگه من چمه دیگه! بگید من طاقتش رو دارم:sigh:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
آقا من هی هیچی نمیگم شما هم هی هیچکاری نمیکنیدا!!!!! نه میتونم پستام رو ویرایش کنم! نه حذف کنم! نه ابزارهای نوشتاری دارم! برای ارسال شکلک هم کلی فیلم بازی میکنم تا بشه!!! یکی بگه من چمه دیگه! بگید من طاقتش رو دارم:sigh:
حامد احتمالا از بروزرت باشه

با یک بروزر دیگه تست کن

• Like 3
لینک به دیدگاه

با مرورگرای دیگه هم این مشکل رو داری؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینجوری شده یعنی؟ :ws3:

aobwq9thj0l9zn5npgqt.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اینجوریه: ولی رو شکلکا که میزنم نمیارتشونا IMG]
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/img][

واسه من چند روز یش سرعت کم شده بود روشون میزدم نمیومد...یعنی طول میکشید تا بیاد...2-3 دقیقه

صبر میکنی؟:ws38:

با موس بگیر درگ کن شکلکا رو بنداز ببین میاد یا نه:ws38:

از توی تنظیمات شخصیت هم این گزینه هاش رو چک کن ببین درسته؟:ws38:

yt07qk6bhw5k1em1psa8.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
واسه من چند روز یش سرعت کم شده بود روشون میزدم نمیومد...یعنی طول میکشید تا بیاد...2-3 دقیقه صبر میکنی؟:ws38: با موس بگیر درگ کن شکلکا رو بنداز ببین میاد یا نه:ws38: از توی تنظیمات شخصیت هم این گزینه هاش رو چک کن ببین درسته؟:ws38:yt07qk6bhw5k1em1psa8.jpg
بلدم اینارو نمیشه:sad0:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
شما با حالت ناشناس وارد شده‌اید. صفحاتی که در این پنجره می‌بینید در سابقه مرورگر یا سابقه جستجوی شما ظاهر نمی‌شود، و بعد از اینکه همه پنجره‌های ناشناس باز را در رایانه خود بستید، آثار دیگری، از قبیل کوکی‌ها، باقی نمی‌گذارد. با اینحال هر نوع فایلی که دانلود کنید یا نشانک‌هایی که ایجاد می‌کنید حفظ خواهد شد.

ورود با حالت ناشناس بر روی رفتار سایر افراد، سرورها یا نرم‌افزار تأثیر نمی‌گذارد. مراقب این موارد باشید:

• وب سایت‌هایی که اطلاعات مربوط به شما را جمع‌آوری و به اشتراک می‌گذارند
  • ارائه‌دهندگان سرویس اینترنت یا کارفرمایانی که صفحات مورد بازدید شما را ردیابی می‌کنند
  • نرم‌افزار مخربی که ضربات کلید شما را در عوض دریافت لبخندک‌های رایگان ردیابی می‌کنند
  • نظارت توسط سازمان‌های مخفی
  • افرادی که پشت سر شما ایستاده‌اند

در مورد مرور در حالت ناشناس

.MPQEZ0FcAjAUQA95xz+C4Cs5yVHL1a8AAAAAElFTkSuQmCCاز آنجا که Google Chrome نحوه کنترل داده های شخصی توسط برنامه های افزودنی را کنترل نمی کند، همه برنامه های افزودنی برای پنجره های حالت ناشناس غیرفعال شده اند. می توانید آنها را تک تک در
مجدداً فعال کنید.

من کروم15 رو نصب کردم .. یکی از مزایاش حالت مخفی هست

سوال منه اینه

الان با این تذکراتی که داده یعنی از حالت مخفی استفاده نکنیم بهتره ؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من کروم15 رو نصب کردم .. یکی از مزایاش حالت مخفی هست

سوال منه اینه

الان با این تذکراتی که داده یعنی از حالت مخفی استفاده نکنیم بهتره ؟؟؟

به نظرم حالت مخفی فقط واسه وقتی مناسبه که از کامپیوتر شخصی استفاده نمیکنی.

فایرفاکس قدیمی نصب کردم درست شد:banel_smiley_4:

این مشکل بیشتر به خاطر مرورگره یا سرعت.

اگه صفحه ای باز کردی که ادیتور کامل لود نشد، نباید صفحه دیگه ای باهاش باز کنید. همه صفحه ها رو ببندین و یه بار دیگه مثلاً از صفحه اصلی انجمن وارد یه تاپیک بشین یا وارد پیغام خصوصی بشین.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعضی کاربرا که قبلا از لیست دوستام حذف شدن هنوز توی لیست دوستا از قسمت کنترل پنل هست ولی توی لیست دوستا که از قسمت پروفایل میبینم نیستن .

برای حذف کاربر از لیست دوستان شما , تیک داخل مربع را به همراه تیک مربوط به آواتار را بردارید و سپس کلید 'ذخیره تغییرات' را فشار دهید.

این کار رو قسمت لیست دوستا تو کنترل پنل انجام میدم ولی حذف نمیشن. :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بعضی کاربرا که قبلا از لیست دوستام حذف شدن هنوز توی لیست دوستا از قسمت کنترل پنل هست ولی توی لیست دوستا که از قسمت پروفایل میبینم نیستن .

این کار رو قسمت لیست دوستا تو کنترل پنل انجام میدم ولی حذف نمیشن. :ws52:

ازلیست دوستات حذف شدن. تو از لیستشون حذف نشدی تا وقتی اونام تیکو بردارن. :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...