pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ با ورود به سایت گروه نواندیشان در یاهو آنتی ویروسم فعال میشه دلیل چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ با ورود به سایت گروه نواندیشان در یاهو آنتی ویروسم فعال میشه دلیل چیه؟ الان آنتی ویروس آپدیت شده اینجا نصبه و هیچ پیغامی نمیده بعید میدونم مشکلی تو اون صفحه یاهو باشه. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ با ورود به سایت گروه نواندیشان در یاهو آنتی ویروسم فعال میشه دلیل چیه؟ ویروس داره حتماااااا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکنم 2 روزه هر جا میرم انتی ویروسه میپره بالا... آپ دیتم هستا حالش خوش نیست... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ تو خود سایت یاهو بعیده مشکلی باشه. اگه بخواد مشکلی باشه، از مسیر عکسی هست که گذاشته شده که اون مسیر آپلودشم عوض می کنیم ایشالا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ساعت انجمن 2 ساعت و 2 دقیقه جلوعه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ساعت انجمن 2 ساعت و 2 دقیقه جلوعه ساعتت تو تنظیمات شخصی درسته؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ساعتت تو تنظیمات شخصی درسته؟ کاملا درسته ؛ نمیدونم چرا رو کابل تنظیم بود آوردم گذاشتم رو تهران, فقط 1 ساعت جلوتره؛ الان که ساعت 2.30 میگه 3.30 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ کاملا درسته ؛ نمیدونم چرا رو کابل تنظیم بود آوردم گذاشتم رو تهران, فقط 1 ساعت جلوتره؛ الان که ساعت 2.30 میگه 3.30 واسه منم تهرانه، ولی درسته لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اقا یه سوال شاید فنی اگه کادر امضا ها رو نگاه بکنین ( من اینجوری میبینم ) شاید متوجه بشین که بین اخرین قسمت امضا تا انتهای پایین کادر در بعضی امضا ها از جمله مال من یه فاصله ای افتاده . الان در همین پست های بالا انچه دیده میشه اینه که >>>> در امضای محمد بعد از این شکلک دیگه فاصله ای نیست و انتهای کادر هست مال خانم ونوس هم همینطور ولی بالاتر در امضای اقای پیانیست بعد از شکلک امضا بازم فاصله ای تا انتهای کادر وجود داره که خالیه !!!!!!!!!!!!! اگه میشه یه توضیحی بفر مایید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ به خاطر اینترای زیادی بود که ته امضات زدی. الان درست شد 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ به خاطر اینترای زیادی بود که ته امضات زدی. الان درست شد اره ....... اخیییییییییییییی چه خوشکل شده الان .. مرسی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من چند روزه فقط با چیز شکن میتونم بیام تو این انجمن؛ خیلی سرعتم کم شده؛ یه عالمه طول میکشه از یه پستی تشکر کنم؛ یا بخوام نقل قول بگیرم, خیلی بد شده (این پستمم دو سال طول میکشه ارسال شه):5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من چند روزه فقط با چیز شکن میتونم بیام تو این انجمن؛ خیلی سرعتم کم شده؛ یه عالمه طول میکشه از یه پستی تشکر کنم؛ یا بخوام نقل قول بگیرم, خیلی بد شده (این پستمم دو سال طول میکشه ارسال شه):5c6ipag2mnshmsf5ju3 بدون فیل شکن اصلاً باز نمیشه انجمن؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بدون فیل شکن اصلاً باز نمیشه انجمن؟ نه نمیشه؛ هرچند چند روزه سرعت نت کم شده؛ اما بدون فیلی انجمنای دیگه باز میشه و فقط اونجاها سرعتم کمه؛ ااماا اینجا اصلا بدون فیلی باز نمیشه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چرا من بعضی نقل قول ها رو با این فونت میبینم در حالی که فونت نوشته اصلی درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ممد.ای اگه میشه تو قسمت کنترل پنل این قسمت آخرین امتیاز دریافت شده گزینه minimize براش بزار صفحه رو بیخودی اشغال کرده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده