رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

سلام منم همین مشکل رو دارم وقتی نشکر میزنم نقل قول میگیره

ضمن اینکه مشخصات کاربرا و آواتار و سایر توضیحات نصف صفحه ها مو گرفته و خود پست ها زیر اونا نشون داده میشه

البته با اپرا باز میکنم شکل صفحه ها درسته ولی با اینترنت اکسپلورر مشکل دارم همه چی درهم برهم نشون داده میشه:JC_thinking:

خوب عزیزم گوکل کروم 14 رو دان کن

هم سرعت انجمن چند صد برابر میشه

هم مشکلی دیگه پیش نمیاد

:girl_blush2:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام دوست عزیز

چه مشکلی برای تشکر کردن دارین؟ :ws38:

زیر بعضی از پست ها پاسخ و پاسخ با نقل قول و تشکر در کنار هم قرار قرار می گیرن و نمی تونم تشکر رو انتخاب کنم.

البته دو تای دیگه رو میشه انتخاب کرد ولی تشکر نه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
زیر بعضی از پست ها پاسخ و پاسخ با نقل قول و تشکر در کنار هم قرار قرار می گیرن و نمی تونم تشکر رو انتخاب کنم.

البته دو تای دیگه رو میشه انتخاب کرد ولی تشکر نه.

اگر بتونید با عکس نشون بدین ممنون میشم.

اگه دوستان دیگه هم چنین مشکلی رو دارن با عکس نشون بدن. البته ترجیحاً تو عکس قسمت ارسال پاسخ هم مشخص باشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر بتونید با عکس نشون بدین ممنون میشم.

اگه دوستان دیگه هم چنین مشکلی رو دارن با عکس نشون بدن. البته ترجیحاً تو عکس قسمت ارسال پاسخ هم مشخص باشه.

3تا پست اول همین مدلیه.

Untitled-1.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام منم همین مشکل رو دارم وقتی نشکر میزنم نقل قول میگیره

ضمن اینکه مشخصات کاربرا و آواتار و سایر توضیحات نصف صفحه ها مو گرفته و خود پست ها زیر اونا نشون داده میشه

البته با اپرا باز میکنم شکل صفحه ها درسته ولی با اینترنت اکسپلورر مشکل دارم همه چی درهم برهم نشون داده میشه:JC_thinking:

تنها راه حل این مشکلات گوکل کروم 14 هستش،که لینک دانلودش هم بارها بارها دوستان گذاشتند:

لینک دانلود:http://www.softgozar.com/WebPage/Dow...16.0.889.0-Dev

این مرورگر تاحدودی مشکلات فعلی رو برظرف میکنه

ورژن جدید انجمن با اینترنت اکسپلوره مشکل داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
تنها راه حل این مشکلات گوکل کروم 14 هستش،که لینک دانلودش هم بارها بارها دوستان گذاشتند:

لینک دانلود:http://www.softgozar.com/WebPage/Dow...16.0.889.0-Dev

این مرورگر تاحدودی مشکلات فعلی رو برظرف میکنه

ورژن جدید انجمن با اینترنت اکسپلوره مشکل داره

قرار بود ورژن جدید انجمن مشکلاتو حل کنه

من از گوگل کروم بدم میاد ما موزیلا حال میکنم ولی با انجمن کلی مشکل داره

قدیما....

یادش بخیر... :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
قرار بود ورژن جدید انجمن مشکلاتو حل کنه

من از گوگل کروم بدم میاد ما موزیلا حال میکنم ولی با انجمن کلی مشکل داره

قدیما....

یادش بخیر... :ws37:

فرق گوگل کروم با موزیلا برای سایت هایی که مثل اینجا فقط فروم هستند و مطلب میخوانی و نظر میدی،چیه؟

ظاهرشون هم که شبیه همه، فقط توی افزونه هاش تفاوت هست که به کار این انجمن نمیاد. :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اقا هرکی بلده لطفا بگه اشکال ازکجاست

من با همون مرورگر و سیستم همیشگی که بودم کار میکنم ولی امروز دارم پست ها رو اینجوری میبینم

امار های زیر اواتار رفته داخل پست

و پست های دوستان اومده پایین :JC_thinking::ws37:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقا هرکی بلده لطفا بگه اشکال ازکجاست

من با همون مرورگر و سیستم همیشگی که بودم کار میکنم ولی امروز دارم پست ها رو اینجوری میبینم

امار های زیر اواتار رفته داخل پست

و پست های دوستان اومده پایین :JC_thinking::ws37:

مرورگر همیشگیت چی بوده؟ :ws38:

فعلاً گوگل کروم بیشترین سازگاری رو با فروم داره. بعضاً برخی مشکلات این چنینی با مرورگرهای دیگه پیش میاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یک ie که ورژنش هم نمیدونم .. بعد سیستم رو ریستارت کردم خوب شد .. مرسی الان دیگه خوبه

• Like 1
لینک به دیدگاه

محمد این قسمت "آمار سایت" نمیشه بصورت هفتگی نمایش بده آمارو ؟؟ توی ورژن های قبلی میشد...اونجوری به نظرم بهتره :JC_thinking:

بعد یه چیز دیگه اینکه نفراتو فقط تا 15 تای اول میشه دید و امکان دیدن ادامه ی لیست وجود نداره ... من یادمه توی باشگاه مهندسان میشد اگه بخوایم نفرات بعدی هم ببینیم (مثلا لیستو تا 50 نفر اول ببینیم)

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممد جان دستم به دامنت

بابا کلاً سیستم انجمن من عوض شده

این کرکره ای که صفحات رو بالا و پایین میکنه ها برای همه ی کاربرها تو تصویر سمت چپشون برای من سمت راست!

بعد تو پست ها اسم کاربرها با مدرک تحصیلشون رو یجا میبینم امتیازات و غیر ه رو جدا از هم داداش کلاً قاطی کرده

کمک برسان اجرت با خدا

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممد جان دستم به دامنت

این کرکره ای که صفحات رو بالا و پایین میکنه ها برای همه ی کاربرها تو تصویر سمت چپشون برای من سمت راست!

بعد تو پست ها اسم کاربرها با مدرک تحصیلشون رو یجا میبینم امتیازات و غیر ه رو جدا از هم داداش کلاً قاطی کرده

کمک برسان اجرت با خدا

واسه ما هم سمت راسته هاااا... :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
محمد این قسمت "آمار سایت" نمیشه بصورت هفتگی نمایش بده آمارو ؟؟ توی ورژن های قبلی میشد...اونجوری به نظرم بهتره :JC_thinking:

بعد یه چیز دیگه اینکه نفراتو فقط تا 15 تای اول میشه دید و امکان دیدن ادامه ی لیست وجود نداره ... من یادمه توی باشگاه مهندسان میشد اگه بخوایم نفرات بعدی هم ببینیم (مثلا لیستو تا 50 نفر اول ببینیم)

تو آمار سایت ورژن قبلی از یه هک دیگه استفاده میشد که البته تو ورژن جدید هم هست، ولی تو ورژن جدید از این هک استفاده کردم. چون اون هک قبلی تو ورژن جدید به خوبی ورژن قبلی نیست هنوز.

ممد جان دستم به دامنت

کمک برسان اجرت با خدا

از مرورگر گوگل کروم استفاده کن که فعلاً بیشترین سازگاری رو با انجمن داره :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود!

1-چرا پیغام بالای پروفایلم نشون داده نمیشه؟:ws38:

2-چرا بعضی ها از انجمن خارج میشن سریع چراغشون خاموش میشه ولی بعد از کاربرا نه؟

من خودم وقتی خارج میشم ، یه نیم ساعتی طول میکشه تا چراغم خاموش شه!

سومیش هم پیانست تو پست پایینی گفت:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 6
لینک به دیدگاه

بابا این ورزن چقدر نازک نارنجیه...

وقتی تو پروف پیغام مینویسی خدا نکنه اشتباه کنی! چون بعدش اگه بخوای ویرایشش کنی همه جملاتت رو میچسبونه به هم

نمیشه درستش کرد؟؟ :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود!

2-چرا بعضی ها از انجمن خارج میشن سریع چراغشون خاموش میشه ولی بعد از کاربرا نه؟

من خودم وقتی خارج میشم ، یه نیم ساعتی طول میکشه تا چراغم خاموش شه!

وقتی فقط صفحه مرورگرت رو می بندی و روی خروج بالا سمت چپ صفحه کلیک نمی کنی، چراغت همچنان روشن می مونه !!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بابا این ورزن چقدر نازک نارنجیه...

وقتی تو پروف پیغام مینویسی خدا نکنه اشتباه کنی! چون بعدش اگه بخوای ویرایشش کنی همه جملاتت رو میچسبونه به هم

نمیشه درستش کرد؟؟ :JC_thinking:

این مشکل ویرایش پیام عمومی رو من خیلی وقته دارم :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...