pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اقا من هنوز یا یوتوب مشکل دارم چی کار کنم :icon_pf (34): برا من هنوز فیل تر نیست یوتوب لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اقا من هنوز یا یوتوب مشکل دارم چی کار کنم :icon_pf (34): برا من هنوز فیل تر نیست یوتوب به این آدرس ایمیل بزن ببندن برات: filter@dci.ir :hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ گذاشتن راهی فیل شکستن و اینا خلاف قوانینه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ کی راه فیل شکستن و اینا گزاشته لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ منظورم کلاً صحبت درباره این چیزا بود. مشکلات فنی سایته اینجا 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این پیغام های خصوصی بعضی وقتا سفید میرسه!!! میگی نه؟؟؟ الان اسی هم میاد میگه :lol: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ این پیام خصوصی ها چرا اینطوریه؟ من برای چند نفر نوشتم و فرستادم،اما بهشون سفید رسیده !!!!!!!!!!!!! همچنین،سرعت سایت خیلی افت کرده. 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من فکر کردم سرعت نت من مشکل داره؛ پس این انجمن مشکل داره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این پیغام های خصوصی بعضی وقتا سفید میرسه!!!میگی نه؟؟؟ الان اسی هم میاد میگه :lol: یک دقیقه بعد این پیام خصوصی ها چرا اینطوریه؟ من برای چند نفر نوشتم و فرستادم،اما بهشون سفید رسیده !!!!!!!!!!!!! همچنین،سرعت سایت خیلی افت کرده. شما به هم وصل ایید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برا ما که سرعت سایتمون خوبه خداااااااااااااااااااااااااااااااا بیشترش کنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سایت چرا اینجوریه !!!!! 1 ساعت طول میکشه یک صفحه بیاد بالا،تشکر هم میزنم کل صفحه یهو محو میشه !!!!! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز اینجوریه واسه دوستان؟ سرعت که کم باشه، بعضی وقتا پیغام خصوصی نمیرسه و سفید میرسه :icon_pf (34): الان هنوز سرعت کمه؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز اینجوریه واسه دوستان؟ سرعت که کم باشه، بعضی وقتا پیغام خصوصی نمیرسه و سفید میرسه :icon_pf (34): الان هنوز سرعت کمه؟ بهتر شد لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم دوره ایه محمد....یادته چند وقت پیش منم بهت گفتم مشکل داشتم؟با راه کاری هم که گفتی حل نشد اما الان بهتر شده مشکل قبل رو ندارم دوستان یه بار کش و کوکی هاتون رو پاک کنید...سعی کنید حتما از فایرفایکس یا کروم استفاده کنید... 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز اینجوریه واسه دوستان؟ سرعت که کم باشه، بعضی وقتا پیغام خصوصی نمیرسه و سفید میرسه :icon_pf (34): الان هنوز سرعت کمه؟ برای من از عصر بهتره! ولی بازم گاهی گیر می کنه! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم دوره ایه محمد....یادته چند وقت پیش منم بهت گفتم مشکل داشتم؟با راه کاری هم که گفتی حل نشد اما الان بهتر شده مشکل قبل رو ندارم دوستان یه بار کش و کروکی هاتون رو پاک کنید...سعی کنید حتما از فایرفایکس یا کروم استفاده کنید... آره. هی میگیره ول میکنه. حساسیت فصلیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برای من از عصر بهتره! ولی بازم گاهی گیر می کنه! جاها یه دیگه سرعتت خوبه؟( بیرون انجمن؟) آخه نت گیلان اینطور شده؛ گرگان هم میدونم نتش فوق العاده کند شده؛ زنگ زدم ؛ گفتن data قطعه؛ درست میشه.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ جاها یه دیگه سرعتت خوبه؟( بیرون انجمن؟) آخه نت گیلان اینطور شده؛ گرگان هم میدونم نتش فوق العاده کند شده؛ زنگ زدم ؛ گفتن data قطعه؛ درست میشه.... فکر کنم انجمن باشه. یعنی در اصل سایتایی که رو سرورای المان هستن. البته فقط واسه بعضی از دوستان اینطوریه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم دوره ایه محمد....یادته چند وقت پیش منم بهت گفتم مشکل داشتم؟با راه کاری هم که گفتی حل نشد اما الان بهتر شده مشکل قبل رو ندارم دوستان یه بار کش و کروکی هاتون رو پاک کنید...سعی کنید حتما از فایرفایکس یا کروم استفاده کنید... فروغ جان.. دلبندم... کوکی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده