spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ من دردمو به كي بگم؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564:يه ساعته دارم تايپ ميكنم، همش پريد!!! جديدا اگه برا مدت زياد تو يه تاپيك باشم و بعدش رفرش كنم تاپيكو، از انجمن مياد بيرون! بايد از اول نام كاربري و رمزو وارد كنم :icon_razz: لطفا رسيدگي كنيد! واااااااي چقدر نوشته بودم!!!:icon_pf (34): تو قالب جدید سایت وقتی اسمتونو میزنید یه تیک پایین پسورد هست (مرا به یاد بسپار) اون تیک رو بزنید و بزارید بمونه هروقت ری لود کردید نیازی به وارد کردن یوزر پسورد ندارید اما نکته مهم اینه که وقتی میخواین پستی رو ارسال کنید حتما از کلیدهای ترکیبی Ctrl+A و Ctrl+C استفاده کنید و یادتون نره اینجا نواندیشان و مسئول تنظیمات فنی محمده! یعنی امکان وقوع هراتفاقی وجود داره 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ هدف ضدحال زدنه ممد نبودی ببینی ضد حال خوردی ضد حال خووردی (آهنگین بخون) 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ ممد این محل سکونت من کجا رفته؟:w000: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ ممد این محل سکونت من کجا رفته؟:w000: محل سکونتت رو که مشخصه و زده silent hill 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ محل سکونتت رو که مشخصه و زده silent hill شیطونه میگه یه بلایی سرش بیاریا زیر اواتارم نیست قبلا بود برش گردون 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ شیطونه میگه یه بلایی سرش بیاریازیر اواتارم نیست قبلا بود برش گردون بابا منم زیر آواتارت دیدم گفتم دیگه :icon_pf (34): نکنه تو اون یکی قالبو میگی؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ شیطونه میگه یه بلایی سرش بیاریازیر اواتارم نیست قبلا بود برش گردون عمو جوش نزن یه بلایی سرِ خودت میاری. محل سکونتت سرِجاشه دارم میبینم :) 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بابا منم زیر آواتارت دیدم گفتم دیگه :icon_pf (34): نکنه تو اون یکی قالبو میگی؟ ایول الان این مرحله رو رد کردی! عمو جوش نزن یه بلایی سرِ خودت میاری. محل سکونتت سرِجاشه دارم میبینم :) عمو نمیدونی چه بلاهایی که این سر من وانجمن نیاورده 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ عمو نمیدونی چه بلاهایی که این سر من وانجمن نیاورده درکت میکنم. منم به خونش تشنه م . اصن یه وضی هی میشینه واسه سرگرمی انجمنو دستکاری میکنه خوب نکن بچه برو سراغ درس و مشقات.:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ ممد بگو هستی کجا آه و واویلا ممد به خونت تشنه اند آه و واویلا ممد دررو تو از اینجا آه و واویلا ممد خونت حلال شده آه و واویلا ممد------>>>Mohammad Aref (آهنگین خوانده شود) 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ ایول الان این مرحله رو رد کردی! عمو نمیدونی چه بلاهایی که این سر من وانجمن نیاورده درست شد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ ممد تا یه شعر برات ننوشتم این سرعت انجمن رو آزاد کن سرعتم کم شد 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلام چرا دعوت به موضوع غیر فعال شده ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلام چرا دعوت به موضوع غیر فعال شده ؟؟؟ سلام. به خاطر استفاده های بی رویه ای که میشد. :icon_pf (34): تو اینجا گفتم: http://www.noandishaan.com/forums/thread73919-7.html#post1379890 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام... دو تا موضوع بود: اول اینکه با گوشی اومدنی اون گزینه سایت کامل دوباره دچار مشکل شده و کار نمیکنه ... دوم هم که از امروز پیش اومده به نظرم،حروف بزرگ انگلیسی که در متن مینویسیم یا نقل قول گرفتنی اسم بچه ها به حروف کوچک تبدیل میشه.... ممنون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام...دو تا موضوع بود: اول اینکه با گوشی اومدنی اون گزینه سایت کامل دوباره دچار مشکل شده و کار نمیکنه ... دوم هم که از امروز پیش اومده به نظرم،حروف بزرگ انگلیسی که در متن مینویسیم یا نقل قول گرفتنی اسم بچه ها به حروف کوچک تبدیل میشه.... ممنون واسه اولی: سیستم عامل گوشیت چیه؟ دومی هم نمیدونم فقط تو عنوان تاپیک اینطوری میشه بعضی وقتا 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ واسه اولی: سیستم عامل گوشیت چیه؟دومی هم نمیدونم فقط تو عنوان تاپیک اینطوری میشه بعضی وقتا اندروید ،همیشه باز میکرد از چند روزه اینطوری شده قبلا هم یه بار اینطوری شده بود بهتون گفتم بررسی کردین درست شد... قبلا اینطور نمیشد ،امروز صبح داشتم یه پست میذاشتم دیدم اینطوری شد.... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ اندروید ،همیشه باز میکرد از چند روزه اینطوری شده قبلا هم یه بار اینطوری شده بود بهتون گفتم بررسی کردین درست شد...قبلا اینطور نمیشد ،امروز صبح داشتم یه پست میذاشتم دیدم اینطوری شد.... نرم افزار مخصوص داره که خیلی بهتره. از نرم افزار tapatalk یا forum runner استفاده کن 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ نرم افزار مخصوص داره که خیلی بهتره. از نرم افزار tapatalk یا forum runner استفاده کن خب من نمیخوام از نرم افزار استفاده کنم ،قبلا ایرادی نداشت.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده