MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ به خط میخیه!برو یاد بگیر بیا بخونبه احتمال99% مطالبش از ی جای دیگه کپی شده...آره؟ کاش میخی بود این خط ممده خوتشم نیدونه چی نوشته... 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ عجیبه از نرم افزار forum runner استفاده می کنید رو گوشی؟ یا نرم افزار tapatalk؟ البته اولی بهتره. الان باز یه تغییری دادم، نمیدونم درست شده باشه یا نه. هیچ نرم افزاری فقط با مرورگر.... الان درست شد... 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اصن یه حالیماااا این تاپیک بود و ممد، ممد بود و این تاپیک سمت جدید گرفتی دیگه کی بیاد اینجا به کاربرا بگه کش خالی کنید، کش خالی کنید شدید اعتراض دارم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اصن یه حالیماااا این تاپیک بود و ممد، ممد بود و این تاپیک سمت جدید گرفتی دیگه کی بیاد اینجا به کاربرا بگه کش خالی کنید، کش خالی کنید شدید اعتراض دارم با هر گونه اظهار نظر از سوي محمد در اين تاپيك به شدت برخورد خواهم كرد. الان ديگه حرف هاي ممد رنگ گوجه اي سابق هيچ گونه ارزشي نخواهد داشت و فاقد اعتبار خواهد بود. 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ با هر گونه اظهار نظر از سوي محمد در اين تاپيك به شدت برخورد خواهم كرد.الان ديگه حرف هاي ممد رنگ گوجه اي سابق هيچ گونه ارزشي نخواهد داشت و فاقد اعتبار خواهد بود. برخورد از چه نوعی ینی تنزل تا این حد داشته ممد حلال مشکلات بود من به شدت معترضم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ برخورد از چه نوعی ینی تنزل تا این حد داشته ممد حلال مشکلات بود من به شدت معترضم Mr. Cache يا همان ممد رنگ گوجه اي، حلال مشكلات؟ خانم محترم وقتي به مشكلي برخورد ميكني، سريع كش مرورگر رو خالي كن، ديگه چه نيازي به پرسيدن هست؟ 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ Mr. Cache يا همان ممد رنگ گوجه اي، حلال مشكلات؟خانم محترم وقتي به مشكلي برخورد ميكني، سريع كش مرورگر رو خالي كن، ديگه چه نيازي به پرسيدن هست؟ این بچه پس فردا میخواد بشه شهرساز مملکت انقد تخریب شخصیتیش نکن مهم این بود که ممد بگه 5 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ چرا وقتی یک واژه را تماما با حروف انگلیسی "بزرگ" تایپ میکنیم، بعد از ارسال کلا واژه با حروف کوچک میشود (مگر اینکه فقط حرف اول بزرگ باشد) ؟ مثل همان IT که در قسمت رشته ها هست. 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اون 5تا چی هست؟ دعوت به موضوعه؟ نقل قوله؟ پیغامه؟ فحشه؟ چیه؟ درست شد. 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ممد بازم دورا دور بااین تاپیک رابطه برقرار میکنه ... بنظرم کلا باید یجوری رابطشو با نواندیشان قطع کنیم:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
کاربر مسدود شده 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلام این پروفایله منه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=87712 رمزشو فراموش کردم هرچی سعی میکنم تا درخواست پسورد جدید بدم ایمیلی برام نمیاد مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم باید چیکار کنم اگه بخوام از اون پروفایلم استفاده کنم؟؟؟؟؟ ادمین جان نمیتونی رمزشو تغییر بدی در تنظیمات فروم بهم بگی؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلاماین پروفایله منه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=87712 رمزشو فراموش کردم هرچی سعی میکنم تا درخواست پسورد جدید بدم ایمیلی برام نمیاد مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم باید چیکار کنم اگه بخوام از اون پروفایلم استفاده کنم؟؟؟؟؟ ادمین جان نمیتونی رمزشو تغییر بدی در تنظیمات فروم بهم بگی؟؟؟؟؟؟ اسپماتم چک کردی؟شاید رفته باشه تو اسپم 2 لینک به دیدگاه
کاربر مسدود شده 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ اسپماتم چک کردی؟شاید رفته باشه تو اسپم اره بررسی کردم ولی نبود 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلاماین پروفایله منه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=87712 رمزشو فراموش کردم هرچی سعی میکنم تا درخواست پسورد جدید بدم ایمیلی برام نمیاد مجبور شدم یه اکانت جدید بسازم باید چیکار کنم اگه بخوام از اون پروفایلم استفاده کنم؟؟؟؟؟ ادمین جان نمیتونی رمزشو تغییر بدی در تنظیمات فروم بهم بگی؟؟؟؟؟؟ ایمیل قبلیت رو که باهاش ثبت نام کردی رو پی ام خصوصی کن برام رمز جدید رو میفرستم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ببخشید این قسمت دعوت کاربران چه طوری هست ؟ من اسم کاربرا رو مینویسم و با کاما هم از هم جدا میکنم ولی زمانی که تایید میکنم هیچ یک دعوت نمیشن ، ولی گزینه همه دوستان رو که فعال میکنم ، حدود 25 نفر از اول لیست دوستام رو به تاپیک مورد نظر دعوت میکنه که رشته شون هم شاید به تاپیک مورد نظر ربطی نداشته باشه . چطوری میشه فقط کسانی که مد نظرم هست رو دعوت کنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ببخشید این قسمت دعوت کاربران چه طوری هست ؟ من اسم کاربرا رو مینویسم و با کاما هم از هم جدا میکنم ولی زمانی که تایید میکنم هیچ یک دعوت نمیشن ، ولی گزینه همه دوستان رو که فعال میکنم ، حدود 25 نفر از اول لیست دوستام رو به تاپیک مورد نظر دعوت میکنه که رشته شون هم شاید به تاپیک مورد نظر ربطی نداشته باشه . چطوری میشه فقط کسانی که مد نظرم هست رو دعوت کنم ؟ خدابیامرز رنگ گوجه ای سابق تو این پست #2681 اینو گفته ببین کافی هست اگه نه که ارشدا میان جواب میدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ خدابیامرز رنگ گوجه ای سابق تو این پست #2681 اینو گفته ببین کافی هست اگه نه که ارشدا میان جواب میدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی بدری جان ، دعوت دوستان رو میدونم ، نمیتونم کسانی که مدنظرم هست رو دعوت کنم مثلا اسم 10-15 کاربر رو مینویسم و تایید میکنم ولی هیچ یک به تاپیک دعوت نمیشن نکنه باید دقیقا اسم 25 نفر رو وارد کنم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی بدری جان ، دعوت دوستان رو میدونم ، نمیتونم کسانی که مدنظرم هست رو دعوت کنم مثلا اسم 10-15 کاربر رو مینویسم و تایید میکنم ولی هیچ یک به تاپیک دعوت نمیشن نکنه باید دقیقا اسم 25 نفر رو وارد کنم ؟ دو راه برای ارسال دعوت هست یکیش همونه که باید تک تک اسماشون رو با , بنویسی و راه ساده ترش که برای دعوت دوستانی هست که در اد لیستتون هست اینه که تیک مربوط به friends رو موقع دعوت کاربران بزنید به اینصورت دعوت به همه دوستاتون فرستاده میشه همینطور اگه خواستید کسانی رو جدا به همون صورتی که بالا گفتم بفرستید 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ دو راه برای ارسال دعوت هست یکیش همونه که باید تک تک اسماشون رو با , بنویسی و راه ساده ترش که برای دعوت دوستانی هست که در اد لیستتون هست اینه که تیک مربوط به friends رو موقع دعوت کاربران بزنید به اینصورت دعوت به همه دوستاتون فرستاده میشه همینطور اگه خواستید کسانی رو جدا به همون صورتی که بالا گفتم بفرستید سلام. اگه این تیک دوستان بزنیم دعوت نامه برای همه دوستان ارسال میشه؟؟ محمد میگفت فقط به 20 نفر اول ارسال میشه. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. اگه این تیک دوستان بزنیم دعوت نامه برای همه دوستان ارسال میشه؟؟ محمد میگفت فقط به 20 نفر اول ارسال میشه. الان به 50 تا افزایش دادم . امیدوارم دوستان هم استفاده درستی از این ابزار داشته باشن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده