pesare irani 41805 ارسال شده در 21 مهر، 2013 ممد سابقه درس کردی اینجا؟ جون میده برا تاپیک سوتی ها:whistle::whistle: 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 21 مهر، 2013 جون میده برا تاپیک سوتی ها:whistle::whistle: عاغا من نمیخوام اسپم کنم ولی حرفم توو گلوم داره خفم میکنه چرا سوتی؟ خودش این عکسو درست کرده بابا وقت گذاشته واسش فکر جالبی هم هس خداییش 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 مهر، 2013 عاغا من نمیخوام اسپم کنم ولی حرفم توو گلوم داره خفم میکنهچرا سوتی؟ خودش این عکسو درست کرده بابا وقت گذاشته واسش فکر جالبی هم هس خداییش سوتی آقا عباس نه.. آق مهدی. یعنی Ieman شما هم سوتی دادید 4
دل مانده 7714 ارسال شده در 21 مهر، 2013 سوتی آقا عباس نه.. آق مهدی. یعنی Ieman شما هم سوتی دادید میخواستم شفاف سازی کنم خو 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 مهر، 2013 به این میگن خلاقیت خلاقیت رو تو سوتی ای که من گرفتم رو فردا مشاهده کنید 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 مهر، 2013 سلام چرا چند روزه بین ساعات 12الی 17 سرعت میاد پایین یا دیتا بیس هم زیاد ارور میده رسیدگی کنید 8
Abbas.H 15131 ارسال شده در 22 مهر، 2013 مشکلی که می خوام بگم فنی حساب نمیشه ولی جای بهتر پیدا نکردم که بگم. مدتیه به جای دکمه تشکر از می پسندم استفاده شده. به این صورت : فاصله ای که تو این کلمه استفاده شده از نظر قواعد زبان شناسی مورد داره و به جای فاصله باید از شبه فاصله استفاده بشه. شکل غلط: می پسندم شکل درست: میپسندم یعنی به این صورت : اگه انجمن بازی و سرگرمی بود نمیگفتم. ولی چون انجمن علمی آموزشیه فک کردم بگم بهتره 15
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 22 مهر، 2013 یه سوال داشتم به جای مشکل فنی آخه مگه اون طرز قبلی آخرین ارسال ها مشکلش چی بود که اینطور شده؟!؟!؟؟ این جدیده مثل مسابقات زنده فوتبال نیم ساعت تاخیر فاز داره!!!! 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 مهر، 2013 مدیریت محترم بالاخره کلمه سپاس تصویب شد ؟؟ اگه تصویب شد تو عکسای زیر به جای تشکر همون سپاس رو بنویسید 11
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 مهر، 2013 یه موضوعی هم هست. اونم اینکه تو صفحه اصلی بخش انجمن: سوالات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن تاپیک های تاریخ گذشته و بی مورد زیادی هست که چهره قشنگی نداره. اگه یکی از مدیرا وقت کرد اینجا رو یکم مرتب کنه 6
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 مهر، 2013 مستر عباس چه دقتی یه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! 6
M!Zare 48040 ارسال شده در 24 مهر، 2013 مستر عباس چه دقتییه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! سپاس که خوبه...یک کلمه فارسی هست و همان معنی تشکر رو داره..ولی می پسندم جالب نبود 8
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 24 مهر، 2013 یه موضوعی هم هست. اونم اینکه تو صفحه اصلی بخش انجمن: سوالات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن تاپیک های تاریخ گذشته و بی مورد زیادی هست که چهره قشنگی نداره. اگه یکی از مدیرا وقت کرد اینجا رو یکم مرتب کنه چشم رسیدگی میشه حتماً مستر عباس چه دقتییه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! چه دقت کمی آخرین ارسالا که دیشب برگشته بود مثل قبل 8
.Yaprak 15748 ارسال شده در 26 مهر، 2013 درود:obm: اصن هرچی فک کردم دلم نیومد سپاس گذاری نکنم :obm: بابت اروهای مکرر دیتا بیس کمال سپاس رو دارم :obm: سپاس 3
ارسال های توصیه شده