Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ممد سابقه درس کردی اینجا؟ این آواتارشه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ ممد سابقه درس کردی اینجا؟ جون میده برا تاپیک سوتی ها:whistle::whistle: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ جون میده برا تاپیک سوتی ها:whistle::whistle: عاغا من نمیخوام اسپم کنم ولی حرفم توو گلوم داره خفم میکنه چرا سوتی؟ خودش این عکسو درست کرده بابا وقت گذاشته واسش فکر جالبی هم هس خداییش 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ عاغا من نمیخوام اسپم کنم ولی حرفم توو گلوم داره خفم میکنهچرا سوتی؟ خودش این عکسو درست کرده بابا وقت گذاشته واسش فکر جالبی هم هس خداییش سوتی آقا عباس نه.. آق مهدی. یعنی Ieman شما هم سوتی دادید 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سوتی آقا عباس نه.. آق مهدی. یعنی Ieman شما هم سوتی دادید میخواستم شفاف سازی کنم خو 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ به این میگن خلاقیت خلاقیت رو تو سوتی ای که من گرفتم رو فردا مشاهده کنید 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ آخرین ارسال های انجمن رو درست کنین 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دیتا بیس تازگیااااااااا خیلی ارور میده 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ سلام چرا چند روزه بین ساعات 12الی 17 سرعت میاد پایین یا دیتا بیس هم زیاد ارور میده رسیدگی کنید 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ مشکلی که می خوام بگم فنی حساب نمیشه ولی جای بهتر پیدا نکردم که بگم. مدتیه به جای دکمه تشکر از می پسندم استفاده شده. به این صورت : فاصله ای که تو این کلمه استفاده شده از نظر قواعد زبان شناسی مورد داره و به جای فاصله باید از شبه فاصله استفاده بشه. شکل غلط: می پسندم شکل درست: میپسندم یعنی به این صورت : اگه انجمن بازی و سرگرمی بود نمیگفتم. ولی چون انجمن علمی آموزشیه فک کردم بگم بهتره 15 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ یه سوال داشتم به جای مشکل فنی آخه مگه اون طرز قبلی آخرین ارسال ها مشکلش چی بود که اینطور شده؟!؟!؟؟ این جدیده مثل مسابقات زنده فوتبال نیم ساعت تاخیر فاز داره!!!! 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ مدیریت محترم بالاخره کلمه سپاس تصویب شد ؟؟ اگه تصویب شد تو عکسای زیر به جای تشکر همون سپاس رو بنویسید 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ یه موضوعی هم هست. اونم اینکه تو صفحه اصلی بخش انجمن: سوالات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن تاپیک های تاریخ گذشته و بی مورد زیادی هست که چهره قشنگی نداره. اگه یکی از مدیرا وقت کرد اینجا رو یکم مرتب کنه 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ مستر عباس چه دقتی یه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ مستر عباس چه دقتییه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! سپاس که خوبه...یک کلمه فارسی هست و همان معنی تشکر رو داره..ولی می پسندم جالب نبود 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ یه موضوعی هم هست. اونم اینکه تو صفحه اصلی بخش انجمن: سوالات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن تاپیک های تاریخ گذشته و بی مورد زیادی هست که چهره قشنگی نداره. اگه یکی از مدیرا وقت کرد اینجا رو یکم مرتب کنه چشم رسیدگی میشه حتماً مستر عباس چه دقتییه سوال واقعا از نظرتون این اخرین ارسالها جالبه؟ یا این دکمه ی می پسندم یا سپاس ؟؟؟ نمیدونم شاید فقط نظر من باشه...سرعتو که بیخیال...اررور دادنم بیخیال...حداقل اینارو مثل قبل بکنید!!! چه دقت کمی آخرین ارسالا که دیشب برگشته بود مثل قبل 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درود:obm: اصن هرچی فک کردم دلم نیومد سپاس گذاری نکنم :obm: بابت اروهای مکرر دیتا بیس کمال سپاس رو دارم :obm: سپاس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده