mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تو بخش های تالارا نمیشه؟ مثلا"من و دوربینم" هست تو تالار عکاسی به نظرم خیلی نیازی نیس پست اول باشه 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ چ جالب شده اینجا!!!امروز هر تاپیکی که میرم، مثلا صفه ی 206 تاپیک سوتی، اوین پستی که میبینم پتیه که استارتر گذاشته!!! الان تو این تاپیک ، توهمین صفه اولین پست، پست مونا سرندیپیتیه! منم اومدم همینو بگم، دیدم جریان از چه قراره چه باحالـــــــه... یعنی استارتر از تو قبرش بلند میشه ... برای شادی روحِ اموات (استارتر های از جمع رفته) صـَـلـِــوااااااات فقط همونجور که دوستان گفتن، همه ی تاپیک ها استارتِ جالبی ندارن که تو هر صفحه هم بخواد هی تکرار بشه و بیاد تو دیــد 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ تو بخش های تالارا نمیشه؟مثلا"من و دوربینم" هست تو تالار عکاسی به نظرم خیلی نیازی نیس پست اول باشه تو بخش ها هم میشه. 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ منم اومدم همینو بگم، دیدم جریان از چه قرارهچه باحالـــــــه... یعنی استارتر از تو قبرش بلند میشه ... برای شادی روحِ اموات (استارتر های از جمع رفته) صـَـلـِــوااااااات فقط همونجور که دوستان گفتن، همه ی تاپیک ها استارتِ جالبی ندارن که تو هر صفحه هم بخواد هی تکرار بشه و بیاد تو دیــد منم موافقم.خیلی رو اعصابه 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من جدیدا زیاد از سایت بی دلیل پرت میشم بیرون :icon_razz: و نکته بدتر اینکه من یک پستی میام میزام هنوز دکمه ارسال رونزدم پیغام میده که این دومین پست مشابه هست که ظرف چند ثانیه اخیر ارسال نموده اید !!!!!! و دیگه اینکه من یه متن مینویسم بعد که ارسال رو میزنم پیغام میده که نوشتار شما کوتاه است کمتر از 5 کلمه است سایت شمارش بلد نیست ها 500 تارو 5 تا میشمره این مسئله که نوشته استارتر بیاد اول کمی رو اعصابه خصوصا برای برخی تایپیکها :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سلام... یه مدتیه وقتی از اینترنت اکسپلورر برا بالا آوردن سایت استفاده میکنم برای رفتن به سر خط مشکل دارم!!! یعنی با زدن کلید Enter به سر خط نمیره!!! ویندوزم هشته.......... میخواستم ببینم مشکل از سایته یا از اینترنت اکسپلورر؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سلام... یه مدتیه وقتی از اینترنت اکسپلورر برا بالا آوردن سایت استفاده میکنم برای رفتن به سر خط مشکل دارم!!! یعنی با زدن کلید Enter به سر خط نمیره!!! ویندوزم هشته.......... میخواستم ببینم مشکل از سایته یا از اینترنت اکسپلورر؟؟؟ اینترنت اکسپلوره با سیستم انجمن مشکل داره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سلام... یه مدتیه وقتی از اینترنت اکسپلورر برا بالا آوردن سایت استفاده میکنم برای رفتن به سر خط مشکل دارم!!! یعنی با زدن کلید Enter به سر خط نمیره!!! ویندوزم هشته.......... میخواستم ببینم مشکل از سایته یا از اینترنت اکسپلورر؟؟؟ کش بروزر رو پاک کن 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ کش بروزر رو پاک کن فایده ای نداره! الان با موزیلا میام درسته! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممن جدیدا زیاد از سایت بی دلیل پرت میشم بیرون :icon_razz: و نکته بدتر اینکه من یک پستی میام میزام هنوز دکمه ارسال رونزدم پیغام میده که این دومین پست مشابه هست که ظرف چند ثانیه اخیر ارسال نموده اید !!!!!! و دیگه اینکه من یه متن مینویسم بعد که ارسال رو میزنم پیغام میده که نوشتار شما کوتاه است کمتر از 5 کلمه است سایت شمارش بلد نیست ها 500 تارو 5 تا میشمره این مسئله که نوشته استارتر بیاد اول کمی رو اعصابه خصوصا برای برخی تایپیکها :icon_razz: واسه تو هم به احتمال زیاد به خاطر مرورگر و سرعت نت هستش. این مشکلات معمولاً به این دلیل پیش میاد. واسه خود منم میشه بعضی وقتا. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ از اینجا داشتم رد میشدم گفتم یه سلامی کرده باشم ها 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دروود اول از همه نگید سرعت نتم پایینه چون درحد خداست..!!! چرا چند روزه نمیتونم نقل قول بگیرم؟ چرا یه پست که میخوام بدم هزار بار باید بزنم تا ارسال بشه؟؟ دیگه رسما روانی شدم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ منکه جیگرم خون شده سرعت داغونه کش و مش رو هم کلا خالی کردم البته فکرکنم سراسریه .. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ آی ایها الناس بیاید من میخوام خودمو دار بزنم از دست این ممد آی ایها الناس بیاین دستمو بگیرین تا بلای سر خودم نیاوردم :icon_pf (34): فمک کنم سرور سایت ضعیف شده کشش تعداد کاربر زیاد رو نداره 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ آی ایها الناسبیاید من میخوام خودمو دار بزنم از دست این ممد آی ایها الناس بیاین دستمو بگیرین تا بلای سر خودم نیاوردم :icon_pf (34): فمک کنم سرور سایت ضعیف شده کشش تعداد کاربر زیاد رو نداره این چند روزو دندون رو جیگر بذارین. مشکل سراسریه. واسه منم یکی دو روزه خیلی از سایتا کلاً باز نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ ینی اعصاب ندارما:icon_pf (34): برا فرستادن پیام خصوصی، پیام پروفایل، پست گذاشتن، زدن تاپیک، ویرایش پست، بازکردن تاپیک برا سرکشی!!!!!!، برا نفس کشیدن و ........همش ارور میدین Network Error (tcp_error) 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ینی اعصاب ندارما:icon_pf (34):برا فرستادن پیام خصوصی، پیام پروفایل، پست گذاشتن، زدن تاپیک، ویرایش پست، بازکردن تاپیک برا سرکشی!!!!!!، برا نفس کشیدن و ........همش ارور میدین Network Error (tcp_error) اگر مرورگرت اپرا operaست مشکل از اونه اگرم نه که سرورت شلوغه از سایت نیست 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ فایرفاکس هاوکی، مرسی با کروم بیا ببین مشکلت رفع میشه اگه شد که هیچ اگرم نشد وایسا تا ممد بیاد بگه کشتو خالی کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده