Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام وقتی یک فایل رو سرور نواندیشان آپلود میشه چطوری در چند پست مختلف استفاده کنم بدون اینکه دوباره آپلود کنم؟! فایل های پیوست مدیریت نداره که فایل های آپلود شده رو نشون بده؟! مشكلي نداره بدون محدوديت ميتوني از لينك استفاده كنيد. براي مديريت فايل ها: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editattachments 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بنده نام کاربری مو عوض کردم. حالا تو کل ارسال هام میرم فقط واسه نام کاربری جدید رو نشون میده. مشکل داره یا کلا سیستم انجمن اینطوریه؟! من بخوام ارسال های گذشتمو بخونم کیرو باید ببینم؟! سیستم از یه تاریخی ریست شده برای اینکار تنها راهش اینه که تو کنترل پنلت تاپیک های مشترک شده رو بزنی از اونجا پیدا کنی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند دقيقه اي هست كه سايت استثنائاً مشكلي نداره. نكنه ايرادي چيزي داره كه داره كار ميكنه!!! لطفاً رسيدگي كنيد ببينيد چرا الان داره كار ميكنه! البته مي دونم كه بصورت مقطعي هست و دوباره به حالت عادي(Database error) برخواهد گشت و يك جماعت را از سردرگمي خارج ميكنه. 17 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی حــقش هســت دست بنـــدازم ایــن دَهَــنـِـــــمَــــنهِ جِـــــــر بــدم بعــــد همین ســـرعـــت بِــــره تا خـودِ عـلی آباد خَـــنـــده کُــنــــه 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا سایت اینقدر ارور میده 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آغا دست گلتون درد نکنه یه کاری کنین که همیشه سایت خراب بشه, شب 10 تا 12 باز بشه, اینجوری ما میشینیم می درسیم حسابی خیلی هم بهمون حال میده 9 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممدجان واقعا واسه سایت سوم برتر آموزشی کشور و یکی از بزرگترین فروم های علمی ایران خیلی زشته این همه مشکل در سایت چند روزه یا ارور دیتابیس میده یا اصلا سایت بالا نمیآدبابا رسیدگی کن دیگه... 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز data base error نمیداداااااا امروز اصلن میگفت همچین سایتی در کار نیست :دی 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز data base error نمیدادااااااامروز اصلن میگفت همچین سایتی در کار نیست :دی آره. 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سایت که یکی دو روز بسته بود کلا تعطیل اینبار ممد خودت کش نکرده بودی هاااااااا نه ملت انوقتی من چرا نمیتونم فهرست ارسالها را ببینم اصن گزینه بخشها وجود نداره مث قبلا که ارسالهای جدید را ببینم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه هفته ایناس که به سرور سایت حمله دیداس میشد و با مدیریت سرور هم صحبت کردیم. متأسفانه اون آی پی ها هم شناسایی نمیشد که بشه جلوی آی پی های مخرب رو بست. دیگه شرمنده بابت این قطعیا. ملت بیکار هکر هم تو نت زیاد ول میچرخن دیگه. هربار یه سرور یا سایتی رو نشونه گیری میکنن مثل یه برهه که تعداد زیادی یوزرای عجیب غریب ثبت نام میکردن و پستای عجیب غریب تر میزدن که در اصل نوعی ربات های هکر بودن. هرکدوم یه مدلی هستن دیگه. سایت که یکی دو روز بسته بود کلا تعطیل اینبار ممد خودت کش نکرده بودی هاااااااا نه ملت انوقتی من چرا نمیتونم فهرست ارسالها را ببینم اصن گزینه بخشها وجود نداره مث قبلا که ارسالهای جدید را ببینم یعنی چی بخش ارسالای جدید وجود نداره؟ پس این چیه؟ http://www.noandishaan.com/forums/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post 10 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه هفته ایناس که به سرور سایت حمله دیداس میشد و با مدیریت سرور هم صحبت کردیم. متأسفانه اون آی پی ها هم شناسایی نمیشد که بشه جلوی آی پی های مخرب رو بست. دیگه شرمنده بابت این قطعیا. ملت بیکار هکر هم تو نت زیاد ول میچرخن دیگه. هربار یه سرور یا سایتی رو نشونه گیری میکنن مثل یه برهه که تعداد زیادی یوزرای عجیب غریب ثبت نام میکردن و پستای عجیب غریب تر میزدن که در اصل نوعی ربات های هکر بودن. هرکدوم یه مدلی هستن دیگه. یعنی چی بخش ارسالای جدید وجود نداره؟ پس این چیه؟ http://www.noandishaan.com/forums/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post سلام ببخشید اگه اشتباه نکنم منظور لادن جون اینه که تو پروفایلش قسمت فعالیتها هر پستی که ارسال میشه اسم موضوعش دیده نمیشه...پروفایل منم همین طور هست..مثل 4 دقیقه پیش NYC پاسخ داده به موضوع در forumdisplay.php?f=366 من واقعاً نمیتونم درک کنم ینی چی؟! اگر این نتیجه گیری درست باشه که همونقدر که زندانهاشون از زندانهای ما بهتره پس کیفیت زندگیشون هم از کیفیت زندگی ما... 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هنوزم نمیتونم مث قبلانا ارسالها را اون بالا ببینم زمانی که رفرش میکنم فقط برا چن ثانیه میاد بالا و بعد تو افق محو میشن بخدا راس میگم چرا مشکلمو حل نمیکنین چرا راهنمایی نمیکنین چرا با جوون مردم این برخوردو میکنین 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هنوزم نمیتونم مث قبلانا ارسالها را اون بالا ببینم زمانی که رفرش میکنم فقط برا چن ثانیه میاد بالا و بعد تو افق محو میشن بخدا راس میگم چرا مشکلمو حل نمیکنین چرا راهنمایی نمیکنین چرا با جوون مردم این برخوردو میکنین عزیزم این فلش رو جهتشو عوض کن برات میاد... نه تنها این، کنار هز تالاری این فلش وجود داره که هر وقت مایل بودی میتونی بر داری که نبینیشون 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیزم این فلش رو جهتشو عوض کن برات میاد... نه تنها این، کنار هز تالاری این فلش وجود داره که هر وقت مایل بودی میتونی بر داری که نبینیشون دستت درد نکنه مهلبوووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: اقا مدیر یاد بگیر نصف تونه هااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا من مدتهاست پیغام بالای پروفایلم نمایش داده نمی شه.چرا آخه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا من مدتهاست پیغام بالای پروفایلم نمایش داده نمی شه.چرا آخه تو اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile یه قسمت داره عنوان پیغام بالای پروفایل یه قسمت داره پیغام بالای پروفایل هردوتاش حتماً باید یه چیزی نوشته شده باشه تا نشون بده ها. یکش خالی باشه چیزی نشون نمیده. 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو اینجا:http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile یه قسمت داره عنوان پیغام بالای پروفایل یه قسمت داره پیغام بالای پروفایل هردوتاش حتماً باید یه چیزی نوشته شده باشه تا نشون بده ها. یکش خالی باشه چیزی نشون نمیده. بعد از گذاشتن این پست موفق شدم !میخواستم پستمو پاک کنم اما دیدم پستم نیست ، ولی الان هست نمیدونستم که باید هردوتاش پر بشه بعد فهمیدم.مرسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده