shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من هر پستي ارسال ميكنم فرستاده ميشم به صفحه ي اصلي سايت نو انديشان 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من هر پستي ارسال ميكنم فرستاده ميشم به صفحه ي اصلي سايت نو انديشان آره یه چند لحظه ای برا منم اینجوری شده بود فک کردم پستام پاک شده درست شد 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آذر، 2010 درسته مثل اینکه قاطی کرده بود. البته همونو رفرش میزدین درست میشد و پست هم ارسال میشد. 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 26 آذر، 2010 من بعضی از تاپیکا که میخوام پست تشکر بدم برای هر بار تشکرم صفه ریفرش میشه منم دوبار که اینجوری میشه دیگه پستای بعدیو تشکر نمیدم.. چرا؟ مثلا تاپیک شیت ها رو میدیدم مشکلی نبود ولی تاپیک شایعه ی مهرشاد برای هر تشکر که ثبت میشد صفم یه بار ریفرش میشد تاپیک نمونه کارهای بچه های خارج از ایران مهناز هم همینطوری بود... چراااااااااااااااااااااااا!:w74:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 آذر، 2010 احتمالاً به خاطر سنگین شدن سرور تو اون لحظه باشه که صفحات دیر لود میشه و واسه هر تشکر هم صفحه رو یه بار رفرش میکنه.
pianist 31129 ارسال شده در 29 آذر، 2010 قبلا وقتی برامون از طرف کاربرای دیگه پیغامی میومد نوار بالای صفحه همونجا که اسم کاربری هست زرد رنگ میشد :jawdrop: ولی امروز بعد از اون خرابی دیگه نمیشه چرا؟؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آذر، 2010 تو اون اطلاعیه مهمی که زدم تو سایت گفتم. هکش فعلاً غیرفعاله. هک ها رو داریم یکی یکی فعال میکنیم. امشب هک تشکر رو با محدودیت فعال کردیم. یکی یکی اینا رو بر میگردونیم. اطلاعیه خیلی مهم
pianist 31129 ارسال شده در 29 آذر، 2010 تو اون اطلاعیه مهمی که زدم تو سایت گفتم. هکش فعلاً غیرفعاله. هک ها رو داریم یکی یکی فعال میکنیم.امشب هک تشکر رو با محدودیت فعال کردیم. یکی یکی اینا رو بر میگردونیم. اطلاعیه خیلی مهم اطلاعیه رو خوندم ولی فکر نمیکردم هک اینطوریا باشه... :icon_pf (34): مرسی
الي 77 ارسال شده در 29 آذر، 2010 آها حتماً ستایش ثبت نامی با ي بوده و ما با ی سرچ میکنیم. حالا میخوای با همون اسم ستایش بیای؟ میخوای ي رو به ی تغییر بدم؟ اگه زحمتي نيست ممنون ميشم 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 30 آذر، 2010 تالاره فیلم و موسیقی رو لولو خورده واقعا" چی شد؟چرا حذفش کردن؟ 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 آذر، 2010 مدیر جان تشکرهایی که ازم میشه دیگه نشون نمیده چی کار کنم؟ 2
pme 3474 ارسال شده در 30 آذر، 2010 مدیر جان تشکرهایی که ازم میشه دیگه نشون نمیده چی کار کنم؟ منم همين طور 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 1 دی، 2010 تالار فیلم و موسیقی کجاست؟ تالاره فیلم و موسیقی رو لولو خورده واقعا" چی شد؟چرا حذفش کردن؟ تالار موسیقی و فیلم چند روز پیش به صورت هوشمند ف.یلتر شد. فعلا به صورت مخفی هست تا قسمت دانلودها جدا بشه. مدیر جان تشکرهایی که ازم میشه دیگه نشون نمیده چی کار کنم؟ منم همين طور اطلاعیۀ زیر رو بخونید در جریان تغییرات اخیر قرار میگیرید: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31674 با سپاس از توجه شما دوستان نسبت به انجمن خودتون 3
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 10 دی، 2010 من هنوز براحتی نمیتونم وارد سایت بشم .یا باید چیز شکن بکار ببرم یا عادی که گاهی وارد میشم بعد از مدتی باید چیز شکن بکار ببرم و بعد ش سرعت کم دارم و در بعضی جاها مث رنگها وشکلک ها فقط کد اونا رو میبینم !!
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 دی، 2010 من هنوز براحتی نمیتونم وارد سایت بشم .یا باید چیز شکن بکار ببرم یا عادی که گاهی وارد میشم بعد از مدتی باید چیز شکن بکار ببرم و بعد ش سرعت کم دارم و در بعضی جاها مث رنگها وشکلک ها فقط کد اونا رو میبینم !! از کی این مشکل برات پیش اومده؟
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 10 دی، 2010 از بعد از اینکه سایت خراب شد دوباره باز شد . قبلا هم گفته بودم . جالب اینه که بعد از اینکه وارد میشم یه صفحه دیگه باز میکنم با اون میشه الان 2تا صفحه باز دارم یکیش با اون یکی هم بدون اون .
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 دی، 2010 بررسی میکنم بهت میگم. باید آی پیت دچار مشکل شده باشه از طرف سرور باهاشون صحبت میکنم. راستی یه سری که نمیتونستی وارد بشی و واسه وارد شدن باید از فیلی شکن استفاده کنی، اون موقع آی پیت رو چک کن و بهم بده.
ارسال های توصیه شده