رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا بیشتر در مورد مشکلات فنی سایت قرار هست صحبت بشه گفتن موارد جزئی که بیشتر مربوط به سرور و اینترنت هست و فقط ممکنه در بعضی مواقع خاص دیده بشه چندان جالب نیست. لذا از دوستان خواهش میکنم بیشتر مشکلات فنی سایت رو بیان کنن.

• Like 8
لینک به دیدگاه
عینهو اصحاب کهف شدی

کجای کاری ممد باتری سایت و در آورد کلا همه پیغام ها ریست شد:ws3:

راستی دوستان اگر سایت دیتا بیس ارور داد در هر ساعتی از روز بگید به ما باشد که دیگه درست شده باشه ولی اگه دیدین گزارش بدین چه ساعتی بوده ممنون

از بردباریتون که خیلی مردین زن و مرد فرقی نداره همتون گل های گل هایید:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اینجا بیشتر در مورد مشکلات فنی سایت قرار هست صحبت بشه گفتن موارد جزئی که بیشتر مربوط به سرور و اینترنت هست و فقط ممکنه در بعضی مواقع خاص دیده بشه چندان جالب نیست. لذا از دوستان خواهش میکنم بیشتر مشکلات فنی سایت رو بیان کنن.

اخر بگیم

نگیم

بشه

نشه

یکی این تکیلفه رو روشن کنه

بیکاریم بشینیم امشب همه از روش 10 مرتبه بنویسیم :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

درسته مهدی از پست من اطلاع نداشت پست من زیر خرمن ها اسپم و دیتا بیس ارور گم شده بود

به هرحال دوستان مشکل سرور متوجه شدیم دست ما نیست بهشم چندین بار متذکر شدیم خیلی کمتر از قبل شده ولی کامل برطرف نشده گاهی اوقات در حد 30 ثانیه تا یکی دودقیقه بازم ارور میدیم که از بخش فنی انجمن نیست مشکل تنها به خاطر سروره که بیشتر از اینم نمیتونیم به مسئولش فشار بیاریم ایشالا قول داده که زود تر برطرف بشه من اون موقعی که گفتم اطلاع بدین چون ما ها نمیدیدیم چه زمانیه تا بتونیم تست بگیریم ولی الان متوجه شدیم که مشکل از سرور

ممنون از دوستانی که اطلاع رسانی کردن سعی کنیم از این به بعد به مشکلات دیگر سایت بپردازیم تا اونجاهایی که مسئل مستقیمش ما هستیم بتونیم اونا رو هم مرتغع کنیم

چاکریم:a030::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود...

طبق پست #2282 این گزارش دهی انجام شد .وقتی قطعه ،نمیاییم و تمام ....من به نوبه خودم فکر کردم شاید این اطلاع رسانی ها باعث پیدا کردن باگ ها و رفع اونها بشه...این بود که زمان رو یادداشت میکردم تا به محض کانکت شدن اطلاع بدم....قصد و غرض خاصی هم در بین نبوده مطمئنا...:w16:

شاد باشید...

• Like 8
لینک به دیدگاه
درود...

طبق پست #2282 این گزارش دهی انجام شد .وقتی قطعه ،نمیاییم و تمام ....من به نوبه خودم فکر کردم شاید این اطلاع رسانی ها باعث پیدا کردن باگ ها و رفع اونها بشه...این بود که زمان رو یادداشت میکردم تا به محض کانکت شدن اطلاع بدم....قصد و غرض خاصی هم در بین نبوده مطمئنا...:w16:

شاد باشید...

دقیقا همین بوده مهدی بی اطلاع بود من با یکی از دوستان فنی داشتیم چک میکردیم خیلی هم بدردمون خورد حداقلش فهمیدیم مشکل از کجاست تشکر کردم از همه دوستان ممنون که توجه کردین به خاطر نا هماهنگی من بوده پست مهدی :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...