Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان سرعت افتضاحه.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ صرفا جهت اطلاع ساعت 11:27 دقیقه خواستم بیام سایت data base error .... 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ صرفا جهت اطلاعساعت 11:27 دقیقه خواستم بیام سایت data base error .... منم خواستم همینو بگم. 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ 15:30 date base error واسه من یه ارور فارسی هم داد ! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ دشواری نداریم م م خیلی هم خوبه یکهههههه 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اینجا بیشتر در مورد مشکلات فنی سایت قرار هست صحبت بشه گفتن موارد جزئی که بیشتر مربوط به سرور و اینترنت هست و فقط ممکنه در بعضی مواقع خاص دیده بشه چندان جالب نیست. لذا از دوستان خواهش میکنم بیشتر مشکلات فنی سایت رو بیان کنن. 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ عینهو اصحاب کهف شدیکجای کاری ممد باتری سایت و در آورد کلا همه پیغام ها ریست شد راستی دوستان اگر سایت دیتا بیس ارور داد در هر ساعتی از روز بگید به ما باشد که دیگه درست شده باشه ولی اگه دیدین گزارش بدین چه ساعتی بوده ممنون از بردباریتون که خیلی مردین زن و مرد فرقی نداره همتون گل های گل هایید:icon_gol: اینجا بیشتر در مورد مشکلات فنی سایت قرار هست صحبت بشه گفتن موارد جزئی که بیشتر مربوط به سرور و اینترنت هست و فقط ممکنه در بعضی مواقع خاص دیده بشه چندان جالب نیست. لذا از دوستان خواهش میکنم بیشتر مشکلات فنی سایت رو بیان کنن. اخر بگیم نگیم بشه نشه یکی این تکیلفه رو روشن کنه بیکاریم بشینیم امشب همه از روش 10 مرتبه بنویسیم 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ درسته مهدی از پست من اطلاع نداشت پست من زیر خرمن ها اسپم و دیتا بیس ارور گم شده بود به هرحال دوستان مشکل سرور متوجه شدیم دست ما نیست بهشم چندین بار متذکر شدیم خیلی کمتر از قبل شده ولی کامل برطرف نشده گاهی اوقات در حد 30 ثانیه تا یکی دودقیقه بازم ارور میدیم که از بخش فنی انجمن نیست مشکل تنها به خاطر سروره که بیشتر از اینم نمیتونیم به مسئولش فشار بیاریم ایشالا قول داده که زود تر برطرف بشه من اون موقعی که گفتم اطلاع بدین چون ما ها نمیدیدیم چه زمانیه تا بتونیم تست بگیریم ولی الان متوجه شدیم که مشکل از سرور ممنون از دوستانی که اطلاع رسانی کردن سعی کنیم از این به بعد به مشکلات دیگر سایت بپردازیم تا اونجاهایی که مسئل مستقیمش ما هستیم بتونیم اونا رو هم مرتغع کنیم چاکریم 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اینجا بیشتر در مورد مشکلات فنی سایت قرار هست صحبت بشه گفتن موارد جزئی که بیشتر مربوط به سرور و اینترنت هست و فقط ممکنه در بعضی مواقع خاص دیده بشه چندان جالب نیست. لذا از دوستان خواهش میکنم بیشتر مشکلات فنی سایت رو بیان کنن. درود... طبق پست #2282 این گزارش دهی انجام شد .وقتی قطعه ،نمیاییم و تمام ....من به نوبه خودم فکر کردم شاید این اطلاع رسانی ها باعث پیدا کردن باگ ها و رفع اونها بشه...این بود که زمان رو یادداشت میکردم تا به محض کانکت شدن اطلاع بدم....قصد و غرض خاصی هم در بین نبوده مطمئنا... شاد باشید... 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ درود...طبق پست #2282 این گزارش دهی انجام شد .وقتی قطعه ،نمیاییم و تمام ....من به نوبه خودم فکر کردم شاید این اطلاع رسانی ها باعث پیدا کردن باگ ها و رفع اونها بشه...این بود که زمان رو یادداشت میکردم تا به محض کانکت شدن اطلاع بدم....قصد و غرض خاصی هم در بین نبوده مطمئنا... شاد باشید... دقیقا همین بوده مهدی بی اطلاع بود من با یکی از دوستان فنی داشتیم چک میکردیم خیلی هم بدردمون خورد حداقلش فهمیدیم مشکل از کجاست تشکر کردم از همه دوستان ممنون که توجه کردین به خاطر نا هماهنگی من بوده پست مهدی 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ هرچند دیروز یه ارور دیتا بیس زد ولی خدا بخواد 3 روزه انگار سایت مشکل نداره 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سرعت که افتضاح داغونه هر پستم که میخوای ارسال کنی کم کم باید ده بار ارسال پست رو بزنی شاید ارسال شد:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ صفحه 4 صندلی داغم چیزی نشون نمیشه درست لود نمیشه چیکار کنم http://www.noandishaan.com/forums/thread109317-4.html 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ممت وقتی یوزر و پسورد رو میزن invalid url میده.بیچاره میکنه آدمو 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حاجی محمد ارور دیتابیس راس ساعت 13.54 امروز مشاهده شد صرفا" جهت اطلاع 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ارور دیتابیس از ساعت 14:44 تا 15:10 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده