!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت انجمن لاک پشته... خیلی افتضاحه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ این سایت چه مرگشه دو ساعت آدم تایپ میکنه بعد اینقد سرعت پایینه هنگ و پر اه 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ نمیخوام غر بزنم ولی سرعت خیلی اذیت میکنه. اگر حس میکنین چند ساعتی انجمن رو ببندین و مشکل سرعت حل میشه این کار رو بکنین بهتره. 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ انجمن : سرعت ، مشکلات ، این اون ... ممد : کش مرورگرتون رو خالی نکردین همتون در طبقه هفتم خواهید رقصید! بچه های انجمن ........................................................> ممد 12 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ حقیقت اینه که ما اعصاب و وقتمون رو از سر راه نیاوردیم که نیم ساعت پای یه موضوع یا سوال ، مطلب تایپ کنیم و با ترس و لرز دکمه ی ارسال رو بزنیم و آخرش : database error ! بعدشم نیم ساعت دیگه صبر کنیم تا این خطا برطرف بشه . حالا از مشکلات سرعت سایت و سوتی های منحصر به فرد دست اندرکاران قسمت فنی و بازگشت انجمن به تاریخ های گذشته و پاک شدن اطلاعات شخصی و out of order شدنهای مربوط به back up و کما رفتن ها و جنگ و دعواها و تیکه و توهین ها و فیلم بازی کردن ها و شعار دادن ها و ... فاکتور میگیریم... باور کنین ما هم کار و زندگی داریم و فعالیت و ارسال مطالب در این تالار رو فقط بعنوان یه لطف برای کاربران و مسئولین سایت انجام میدیم و اگر از چند ماه پیش تا الان - لااقل خود من - سکوت کردم و از کنار این مسائل گذشتم ، فقط بخاطر دوستی ها و سلام و احوال پرسی ها و باز کردن گره از کار دوستان بود. بخاطر همین مسائل پایدار موندن این دوستی و حفظ احترام دوستان و مدیران و اینکه حرفی از روی عصبانیت نزنم و کدورتی بوجود نیاد ، بنده فعلا از خدمت دوستان مرخص میشم و هروقت مشکلات این تالار - لااقل مشکلات فنی - برطرف شد ، اگه علاقه ای به حضور مجدد من داشتید ، به من خبر بدید. شب و روز شما خوش . 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ درحال حاضر مشکلی وجود نداره ما همه خوشیم امروز 28 . 11 . 91 ساعت 02:48 آی لاو یو نواندیشان 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من بعد چند وقت اومدم انجمن چرا تو پروفایلم همه ی مکالماتم پاک شده ؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من بعد چند وقت اومدم انجمن چرا تو پروفایلم همه ی مکالماتم پاک شده ؟ جهت آگاهی بیشتر رجوع شود به چند پیج قبل 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ جهت آگاهی بیشتر رجوع شود به چند پیج قبل خب اینجا پاسخ بدهید 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ خب اینجا پاسخ بدهید برادر بحث مفصلیست که از حوصله خارج است لیکن در این مورد کلی مباحثه نمیدیم که به نتایج گوهر باری رسیدیم از این رو شما را نیز دعوت به آرامش نموده پیاله ای چای گرم بنوشید و با دقت صفحات پیشین رو مطالعه بنمایی باشد که رستگار شوی:دی امضا: شیخ جاست کبیر 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ خب اینجا پاسخ بدهید سلام،پاسخ مدیریت کل : متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم. قصد داشتیم چندروز جلوتر خبر بدیم به دوستان ولی اسکریپتی که تو هاست ریختیم برخلاف اسکریپتهای معمول ویبولتن اتوماتیک عمل کرده و تمام پیغامها رو بدون فعالسازی پاک کرد. بهرحال از دوستانی که نتونستن پیغامهای خودشون رو در جای دیگه ذخیره کنن معذرت میخواهیم. 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من از پاک شدن پیام های پروفایلم دانستم این انجمن بهتر نگردد با مدیریتای ممد شمپت بعضی پیغاما بودن که یه دنیا برا آدم ارزش داشتن ...ایشالا کچل شی ممد 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من از پاک شدن پیام های پروفایلم دانستماین انجمن بهتر نگردد با مدیریتای ممد شمپت بعضی پیغاما بودن که یه دنیا برا آدم ارزش داشتن ...ایشالا کچل شی ممد ما از مدیریت ممد حمایت می کنیم ستاد خود شیرینای انجمن 11 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ ما از این سرعت پایین سایت بسی شاکی هستیم:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ :w000: سلام من امشب 20بار از سایت پرت شدم بیرون چرا؟ مرسی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ بابت اون ارورای دیتابیسی که میشه معذرت میخوام. مشکلیه که ما هم منتظریم از طرف مدیریت سرور حل بشه با توجه به اینکه اطلاع دادیم. اما در مورد سرعت و اینام انصافاً دیگه احساس میکنم حساسیت یه کمی زیاد شده که تا یه لحظه سرعت کم میشه گفته میشه که برگرفته از همون دیتابیس ارورا هستش. فکر کنم تو 24 ساعت یکی دو ساعت سرعت افت میکنه و اکثر وقتا سرعت خوبه البته اون یکی دوساعت هم نباید بشه، ولی خب بعضی وقتا میشه که بر اثر حملات دیداس و ... هم میشه. اگه اون مشکل ارور دیتابیس حل بشه، این حساسیته هم کم میشه. 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ بابت اون ارورای دیتابیسی که میشه معذرت میخوام. مشکلیه که ما هم منتظریم از طرف مدیریت سرور حل بشه با توجه به اینکه اطلاع دادیم. اما در مورد سرعت و اینام انصافاً دیگه احساس میکنم حساسیت یه کمی زیاد شده که تا یه لحظه سرعت کم میشه گفته میشه که برگرفته از همون دیتابیس ارورا هستش. فکر کنم تو 24 ساعت یکی دو ساعت سرعت افت میکنه و اکثر وقتا سرعت خوبه البته اون یکی دوساعت هم نباید بشه، ولی خب بعضی وقتا میشه که بر اثر حملات دیداس و ... هم میشه. اگه اون مشکل ارور دیتابیس حل بشه، این حساسیته هم کم میشه. ولی واقعا سرعت خیلی پایینه آقا محمد.با توجه به سرعت بالای نت اینو میگم در کل بابت زحمتی که میکشید ممنون.. 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ من از پاک شدن پیام های پروفایلم دانستماین انجمن بهتر نگردد با مدیریتای ممد شمپت بعضی پیغاما بودن که یه دنیا برا آدم ارزش داشتن ...ایشالا کچل شی ممد پیامای منو میگه ها! :(87): () لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ ولی واقعا سرعت خیلی پایینه آقا محمد.با توجه به سرعت بالای نت اینو میگم در کل بابت زحمتی که میکشید ممنون.. منم باور کنید الکی نمیگم که اکثر وقتا سرعت خوبه. سه تا سایت آنالیز سرعت سایت رو معرفی میکنم تو اونجا با سایتای دیگه مقایسه کنید لود شدن کل صفحه رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه واقعاً اکثر وقتا سرعتتون پایینه، یه بار کش مرورگر خودتون رو خالی کنید، تأثیر میذاره رو سرعت به خصوص تو سایتایی که نسبتاً صفحات بیشتری رو توش بدون فیل شکن باز می کنید. البته بعد خالی کردن، 2،3تا لود اولیه صفحات طول میکشه، اما بعدش خوب میشه. 7 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ من از پاک شدن پیام های پروفایلم دانستماین انجمن بهتر نگردد با مدیریتای ممد شمپت بعضی پیغاما بودن که یه دنیا برا آدم ارزش داشتن ...ایشالا کچل شی ممد هی گفتی داش سهیل حی وای من منهم اومدم دیدم همه چی پاک شده یه حس پر از خالی بهم دست داد اصن یه وضی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده