Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پیغام های بازدید کننده زمانی که از کنترل پنل تنظیم می شه قابل مشاهده برای دوستان، یادمه سابقا فقط برای ارشدها قابل دسترس بود نه هیچ مدیر و نه هیچ کاربری !! که در لیست دوستان نیستن الان همچنان همینطوره ؟ البته این سوال من واسه قبل از این تغییر و تحولات بود ! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پیغام های بازدید کننده زمانی که از کنترل پنل تنظیم می شه قابل مشاهده برای دوستان، یادمه سابقا فقط برای ارشدها قابل دسترس بود نه هیچ مدیر و نه هیچ کاربری !! که در لیست دوستان نیستن الان همچنان همینطوره ؟ البته این سوال من واسه قبل از این تغییر و تحولات بود ! سلام. آره هنوز همینجوریه فقط واسه دوستا باز میشه و مدیرای ارشد اگه اون تیک زده بشه. 10 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت خیلی پایینه ارور دیتا بیس هم میده 12 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت سایت از صبح تا حالا خیلی افتضاحه ، تا حالا چند بار هم ارور دیتابیس داده 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان بابت ارورهای زیاد امروز شرمنده ولی خب خدا رو شکر مشکل ارورهای دیتابیسی که این مدت یه کمی زیاد شده بود، مشخص شد و سعی میشه به زودی برطرف بشه. 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان بابت ارورهای زیاد امروز شرمنده ولی خب خدا رو شکر مشکل ارورهای دیتابیسی که این مدت یه کمی زیاد شده بود، مشخص شد و سعی میشه به زودی برطرف بشه. فقط تو رو خدا این سری کل کاربر ها رو پاک نکنید پیام که دیگه نداریم کلا بن بشیم م م:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خوشم اومد زیاد اهل پروفایل و پیغام نبودم و تازه از طریق یکی از کاربرها متوجه این قضیه شدم. 5 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سلام علیکم اومدم بگم دستتون درد ننه سایت خوبیه من هم هیچ مشکلی ندارم ستاد خود شیرینی کاربران جدید 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ چرا تقویم تولدارو به روز نمیکنید دیگه ؟ هنوز که مال 2012 اس 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت انجمن خيلي اومده پايين!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت انجمن خيلي اومده پايين!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تبلیغات رو بلاک کن... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سرعت پایینه! آواتارا و امضاهارم بلاک کن... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بازم ارور دیتابیس سرعت هم نابوههههه 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ این موضوعات مشابه موقع ایجاد تاپیک یه سری عنوان بیربط اونم تو بازه 24 ساعته رو میاره اگه درست کار نمیکنه نبودنش خیلی بهتره این مشکل کوچک بزرگ بودن حروف داخل پستا کی حل میشه؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده