*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ اومدم بگم سرعت پایینه دیدم بچه ها گفتن... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ آهنگ پروفم نمیخونه ، اهنگایی که واسه یاد یار گذاشتمم هیچکدوم نمیخونن اسم کاربریمو که مینویسم که وارد سایت شم میگه نمیشه واسه تغییر رمز ..... اما اگه از تو صفحه ای که اسمم اونجا باشه کپی کنم میتونم وارد شم شاید اسمو درست نمی نویسی دوستان بابت کم شدن سرعت این چندساعت، شرمنده 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4:2 دفعه اومدیم یه تاپیک بزنیم پرید یعنی 3 ساعت از عمر رفت هوا 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4:2 دفعه اومدیم یه تاپیک بزنیم پرید یعنی 3 ساعت از عمر رفت هوا هميني كه اين ميگه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ اومدم يه پست تو تاپيك مسابقه عكاسي پارك شهري بذارم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3كلي نوشته بودم! بعد كه ارسال پاسخو زدم رفت صفحه تالار گفتگوي نوانديشان!:icon_pf (34): يني اون لحظه مي خواستم خودمو بكشم! چرااااااااااااااااا؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ خوبه بازم من تو 10 دقیقه اخیر در صفحه database error مستقر بودم!!! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ شاید اسمو درست نمی نویسی دوستان بابت کم شدن سرعت این چندساعت، شرمنده بجونه خودم چندبار امتحان کردم که بعد گفت : شما از حد مجاز بیشتر وارد کردین، 15 مین دیگه امتحان کنید و اینا 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ از دیشب 1 جهت اطلاع شما برای پیام عمومی هست که وقتی میرم پیام عمومی نیست .چند بارم یوزرمو خارج کردم و اومدم هنوزم هست آهنگ هیچ پروفایلی هم نمی تونم بشنوم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ تو کنترل پنلت بالای اون امتیازا و اینا پیغام رو نشون میده؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ تو کنترل پنلت بالای اون امتیازا و اینا پیغام رو نشون میده؟ نه.فقط جهت اطلاع زده 1 .تو کنترل پنل نشون نمیده. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ نه.فقط جهت اطلاع زده 1 .تو کنترل پنل نشون نمیده. فک کنم مث مشکل من و فافاس بعد یه مدت خودش از بین میره 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ من بازم نمي تونم پيغاماي خصوصي مو ببينم!!! تا وقتي كه كاري به كار پيغاماي خصوصيم نداشته باشم مي تونم برم تاپيكاي ديگه رو ببينم ولي همينكه روي پيغاماي خصوصيم كليك ميكنم از اون به بعد هيچ كدوم از تاپيكا رو باز نمي كنه و همش ازم پسوورد و اسممو مي خواد!:icon_razz: اين چندمين باره كه ايم مشكل بوجود ميارد جناب ادمين!!!رسيدگي شود بي زحمت!!! ما كاربرا از شما مسئولين انتظار داريم!!! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ نه.فقط جهت اطلاع زده 1 .تو کنترل پنل نشون نمیده. احتمالاً همونطور که فاطمه گفت باشه. من بازم نمي تونم پيغاماي خصوصي مو ببينم!!!تا وقتي كه كاري به كار پيغاماي خصوصيم نداشته باشم مي تونم برم تاپيكاي ديگه رو ببينم ولي همينكه روي پيغاماي خصوصيم كليك ميكنم از اون به بعد هيچ كدوم از تاپيكا رو باز نمي كنه و همش ازم پسوورد و اسممو مي خواد!:icon_razz: اين چندمين باره كه ايم مشكل بوجود ميارد جناب ادمين!!!رسيدگي شود بي زحمت!!! ما كاربرا از شما مسئولين انتظار داريم!!! آیدیتو حذف کن یه بار کش مرور گرورتو خالی کن ببین درست میشه 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ چرا اهنگ پروفا قط شده ؟ هر جا میرم اهنگش پخش نمیشه حالا من از کجا اهنگ کش برم 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ تو آپلود سنتر دکمه آپلود از آدرس کار میکنه؟ منکه میزنم کار نمی کنه... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ تو آپلود سنتر دکمه آپلود از آدرس کار میکنه؟ منکه میزنم کار نمی کنه... چی شد؟؟ درسته یا خرابه؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ من واسه امضام فقط میتونم یه شکلک بزارم بیشتر از یکی شرایط خاص داره؟ 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ من واسه امضام فقط میتونم یه شکلک بزارم بیشتر از یکی شرایط خاص داره؟ اینجارو بخون====>#3 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اینجارو بخون====>#3 پس چطو خیلیا دوتا شکلک دارن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده