رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آهنگ پروفم نمیخونه ، اهنگایی که واسه یاد یار گذاشتمم هیچکدوم نمیخونن :w58::sad0:

اسم کاربریمو که مینویسم که وارد سایت شم میگه نمیشه واسه تغییر رمز ..... اما اگه از تو صفحه ای که اسمم اونجا باشه کپی کنم میتونم وارد شم :w58:

شاید اسمو درست نمی نویسی :ws3:

دوستان بابت کم شدن سرعت این چندساعت، شرمنده :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اومدم يه پست تو تاپيك مسابقه عكاسي پارك شهري بذارم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3كلي نوشته بودم! :hanghead:بعد كه ارسال پاسخو زدم رفت صفحه تالار گفتگوي نوانديشان!:icon_pf (34): يني اون لحظه مي خواستم خودمو بكشم!:ws27:

چرااااااااااااااااا؟؟؟:w000:

:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید اسمو درست نمی نویسی :ws3:

دوستان بابت کم شدن سرعت این چندساعت، شرمنده :icon_gol:

بجونه خودم چندبار امتحان کردم که بعد گفت : شما از حد مجاز بیشتر وارد کردین، 15 مین دیگه امتحان کنید و اینا :4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از دیشب 1 جهت اطلاع شما برای پیام عمومی هست که وقتی میرم پیام عمومی نیست .چند بارم یوزرمو خارج کردم و اومدم هنوزم هست :ws38:آهنگ هیچ پروفایلی هم نمی تونم بشنوم

• Like 4
لینک به دیدگاه

من بازم نمي تونم پيغاماي خصوصي مو ببينم!!!:banel_smiley_4:

تا وقتي كه كاري به كار پيغاماي خصوصيم نداشته باشم مي تونم برم تاپيكاي ديگه رو ببينم ولي همينكه روي پيغاماي خصوصيم كليك ميكنم از اون به بعد هيچ كدوم از تاپيكا رو باز نمي كنه و همش ازم پسوورد و اسممو مي خواد!:icon_razz:

اين چندمين باره كه ايم مشكل بوجود ميارد جناب ادمين!!!:banel_smiley_4:رسيدگي شود بي زحمت!!! ما كاربرا از شما مسئولين انتظار داريم!!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه.فقط جهت اطلاع زده 1 .تو کنترل پنل نشون نمیده.

احتمالاً همونطور که فاطمه گفت باشه.

من بازم نمي تونم پيغاماي خصوصي مو ببينم!!!:banel_smiley_4:

تا وقتي كه كاري به كار پيغاماي خصوصيم نداشته باشم مي تونم برم تاپيكاي ديگه رو ببينم ولي همينكه روي پيغاماي خصوصيم كليك ميكنم از اون به بعد هيچ كدوم از تاپيكا رو باز نمي كنه و همش ازم پسوورد و اسممو مي خواد!:icon_razz:

اين چندمين باره كه ايم مشكل بوجود ميارد جناب ادمين!!!:banel_smiley_4:رسيدگي شود بي زحمت!!! ما كاربرا از شما مسئولين انتظار داريم!!!:ws3:

آیدیتو حذف کن :ws3:

یه بار کش مرور گرورتو خالی کن ببین درست میشه :ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...