رفتن به مطلب

سيزده بدر كجا رفتين چيكار كردين؟ خوش گذشت؟

arash86.

ارسال های توصیه شده

13bedar.jpg

13bedar_2.jpg

سلام هر كس هر مطلبي داره در مورد سيزده بدر بگه كجا رفتين چيكار كردين

اگه عكسي هم دارين بزارين

هر كس جاهاي ديدني شهرش كه اكثر مردم سيزده بدر ميرن اونجا رو هم بنويسه

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع انشای ما سیزده بدراست ما سیزده بدررا دوست داریم چون همه میگویند سیزده بدرروزدربدری است من که نمیدانم یعنی چه ولی دوستم میگفت خودمان دربدر نمیشویم بلکه یه چیزی دربدر میشود که اگر دربدرشود سیزده به درمیشود یعنی ما میرویم اونجا واونو به درنه دربدرمیکنیم تا دربدرشود بیچاره حتما مثل اوارگان فلسطینی خواهد شد چون درکتاب مشق ما نوشته بود سلام من یک دربدرفلسطینی هستم!

ما هروقت میریم دربدرکنیم خودمان هم دربدرمیشویم وبرای همین به ما میگویند دربدرشدگان سیزدهی ولی ما که خوشمان میاید ازاین دربدری پس دربدرتا به دردرالبته ما دیدیم که هرچی دختر وپسر ترشیده فامیل ودوست واشنا بود مثل اونایی که تو امامزاده وحرم به ضریح دخیل میبندن به درخت وبوته وسبزه دخیل بسته بودن خودشونو ولی نمیدونم چطوری میخواستن با این کاردربدر بشن! البته ما خواستیم اتیش روشن کنیم بابای گرامی نگاهی ازسرغضب به ماکرد وما فرتی ملتفت شدیم که اون شب چهارشنبه هست که اتیش بازی مجازه ودراین دربدری الکی باید شعاربدیم ما از محیط زیست حفاظت میکنیم وهرچی اشغال داشته باشیم یه گوشه ای دربدرمیکنیم تا فردا ماموران شهرداری دربدران فلسطینی مارو پیدا کنن واونارو ازدربدری نجات بدن

خلاصه دربدرباش تا کامروا باشی دربدری خیلی هم خوب است وما سیزده به دردربدرشدیم این بود انشای من...خوش بود استاد من

حالا جدای ازشوخی دیروز سرکاربودیم 24 ساعت شیفت وایسادیم وصبح امروز برگشتیم خونه کلا روزباحالی بود چون هیچ کاری نکردیم! فقط شنیدیم اتروس کلی ملت رو سرکارگذاشته ودروغ سیزده مارو تا مرز مرگ برده(عمرا اگه بمیرم!)ولطف دوستان کرارا شامل حالمون بود که احوالاتمونو میپرسیدن

روزوروزگاربرشما خوش:icon_gol:

• Like 26
لینک به دیدگاه

سلام به همه......... :flowerysmile:

منم جایی نرفتم چون حوصله نداشتم....... :w16:

نشستم گوشی Motorola ی خودم رو 5 مرتبه Update کردم و 5 مرتبه هم Flash..... :ws3:

آخرش هم حال نداد گوشی رو خاموش کردم و نشستم آهنگ های ستم گوش دادم..... :w821:

• Like 11
لینک به دیدگاه

تو راه برگشت از سفر .... همش تو ماشین بودم فقط حدود نیم ساعت "جنگل سی سنگان" پیاده شدیم و ناهار میل کردیم و دوباره حرکت به سمت منزل

البته خونه که نه ... رفتیم جایی که خانواده اونجا رفته بودن کنار سواحل نیلگون دریای خزر ...

ادامه سیزده بدر رو اونجا بودیم حدود 5 تا 7 :ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه
تو راه برگشت از سفر .... همش تو ماشین بودم فقط حدود نیم ساعت "جنگل سی سنگان" پیاده شدیم و ناهار میل کردیم و دوباره حرکت به سمت منزل

البته خونه که نه ... رفتیم جایی که خانواده اونجا رفته بودن کنار سواحل نیلگون دریای خزر ...

ادامه سیزده بدر رو اونجا بودیم حدود 5 تا 7 :ws3:

ما جمعه 12 فروردين ساعت 16 سي سنگان بوديم

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام به همه.

با تاخیر سال نو همه مبارک !!!

ما چون امسال عید برگشته بودیم شیراز و برای جلوگیری از ترافیک

روز 12 فروردین برگشتیم شمال. روز 13 هم همش تو خونه خواب بودیم...

• Like 9
لینک به دیدگاه

اااا

چرا هیچ کی بیرون نرفته

چرا ملت بی ذوق شدن ؟!!!!

ما 21 نفر بودیم تقریبا همه هم جوون مسن ترین نفر تو جمعمون 48 سالش بود و جوون ترین 3 ساله!

رفتیم حومه شهر شانسمون خلوت بود و حسابی خوش گذروندیم از 9 صبح بیرون بودیم تا 7 شب

فقط بدیش این بود که نحسی سیزده گریبان پسر عمه ی بی نوامو گرفت اول سوییچ ماشینش شکست بعدم گوشیشو گم کرد

انقدر بالا پایین پریدم الان به زور رو صندلی نشستم تمام بدنم درد می کنه

• Like 12
لینک به دیدگاه
اااا

چرا هیچ کی بیرون نرفته

چرا ملت بی ذوق شدن ؟!!!!

ما 21 نفر بودیم تقریبا همه هم جوون مسن ترین نفر تو جمعمون 48 سالش بود و جوون ترین 3 ساله!

رفتیم حومه شهر شانسمون خلوت بود و حسابی خوش گذروندیم از 9 صبح بیرون بودیم تا 7 شب

فقط بدیش این بود که نحسی سیزده گریبان پسر عمه ی بی نوامو گرفت اول سوییچ ماشینش شکست بعدم گوشیشو گم کرد

انقدر بالا پایین پریدم الان به زور رو صندلی نشستم تمام بدنم درد می کنه

پس كلي صفا كردين ............. خدا رو شكر

اينم بگم من يه جا يه موضوعي ميخوندم و انجا كاملا توضيح داده شده بود كه عدد 13 نحس نيست و يكي از عللش اين بود زمان گذشته چون ميخواستن به نوعي كم رنگ جلوه بدن ولادت حضرت اميرالمومنين علي (ع) رو بهمون خاطر دستهاي پنهاني اين شايعه رو مطرح كردن

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما رفتیم جاده کرمانشاه (هیچ کی نبود و خیلیییییییییی خلوت بود)خیلی خیلی مزه داد البته خیلی خیلی جای بقیه مشخص بود اخه هرسال با داییم اینا و برادرم میرفتیم ولی امسال داییم اینا و برادرم نبودن! :hanghead:

و بعدش کلی آب بازی کردیم !

و بعدش بازی کردیم کلیم شرط بندی کردیم که همشم من میباختم! :hanghead:

و بعدش من نشستم کتاب قلعه حیواناتو خوندم !

و بعدش رفتم سبزه گره زدم ! :ws3:

و بعدش اومدیم خونه!

همین دیگه!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...