arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام هر كس هر مطلبي داره در مورد سيزده بدر بگه كجا رفتين چيكار كردين اگه عكسي هم دارين بزارين هر كس جاهاي ديدني شهرش كه اكثر مردم سيزده بدر ميرن اونجا رو هم بنويسه 24 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اول خودم ميگم ما شمال بوديم جاتون خالي خيلي خوش گذشت آب و هواي عالي و محيطي خوب 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من 13 بدر رو خونه بودم هيجانرفتم... 13 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما چون مسافر داشتيم و قرار بود 13 برگردنند 12 رفتيم بيرون 13 من بيشترش تو خواب بودم 12 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من هم سیزده بدر تنهایی توی خونه بودم و پای نت . 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما رفتیم روستای چماچا, خیلیییییییییی خوب بود :62izy85: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما رفتیم به دشت و دمن..... جای دوستان خالی...خوش گذشت حسابی... سبزه هم گره زدیم برا همه!!!!! 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بسم الله الرحمن الرحیم موضوع انشای ما سیزده بدراست ما سیزده بدررا دوست داریم چون همه میگویند سیزده بدرروزدربدری است من که نمیدانم یعنی چه ولی دوستم میگفت خودمان دربدر نمیشویم بلکه یه چیزی دربدر میشود که اگر دربدرشود سیزده به درمیشود یعنی ما میرویم اونجا واونو به درنه دربدرمیکنیم تا دربدرشود بیچاره حتما مثل اوارگان فلسطینی خواهد شد چون درکتاب مشق ما نوشته بود سلام من یک دربدرفلسطینی هستم! ما هروقت میریم دربدرکنیم خودمان هم دربدرمیشویم وبرای همین به ما میگویند دربدرشدگان سیزدهی ولی ما که خوشمان میاید ازاین دربدری پس دربدرتا به دردرالبته ما دیدیم که هرچی دختر وپسر ترشیده فامیل ودوست واشنا بود مثل اونایی که تو امامزاده وحرم به ضریح دخیل میبندن به درخت وبوته وسبزه دخیل بسته بودن خودشونو ولی نمیدونم چطوری میخواستن با این کاردربدر بشن! البته ما خواستیم اتیش روشن کنیم بابای گرامی نگاهی ازسرغضب به ماکرد وما فرتی ملتفت شدیم که اون شب چهارشنبه هست که اتیش بازی مجازه ودراین دربدری الکی باید شعاربدیم ما از محیط زیست حفاظت میکنیم وهرچی اشغال داشته باشیم یه گوشه ای دربدرمیکنیم تا فردا ماموران شهرداری دربدران فلسطینی مارو پیدا کنن واونارو ازدربدری نجات بدن خلاصه دربدرباش تا کامروا باشی دربدری خیلی هم خوب است وما سیزده به دردربدرشدیم این بود انشای من...خوش بود استاد من *************** حالا جدای ازشوخی دیروز سرکاربودیم 24 ساعت شیفت وایسادیم وصبح امروز برگشتیم خونه کلا روزباحالی بود چون هیچ کاری نکردیم! فقط شنیدیم اتروس کلی ملت رو سرکارگذاشته ودروغ سیزده مارو تا مرز مرگ برده(عمرا اگه بمیرم!)ولطف دوستان کرارا شامل حالمون بود که احوالاتمونو میپرسیدن روزوروزگاربرشما خوش 26 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما هم تو خوبه به در و دیوار در به در نیگا کردیم 10 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه......... :flowerysmile: منم جایی نرفتم چون حوصله نداشتم....... نشستم گوشی Motorola ی خودم رو 5 مرتبه Update کردم و 5 مرتبه هم Flash..... آخرش هم حال نداد گوشی رو خاموش کردم و نشستم آهنگ های ستم گوش دادم..... :w821: 11 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تو راه برگشت از سفر .... همش تو ماشین بودم فقط حدود نیم ساعت "جنگل سی سنگان" پیاده شدیم و ناهار میل کردیم و دوباره حرکت به سمت منزل البته خونه که نه ... رفتیم جایی که خانواده اونجا رفته بودن کنار سواحل نیلگون دریای خزر ... ادامه سیزده بدر رو اونجا بودیم حدود 5 تا 7 11 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تو راه برگشت از سفر .... همش تو ماشین بودم فقط حدود نیم ساعت "جنگل سی سنگان" پیاده شدیم و ناهار میل کردیم و دوباره حرکت به سمت منزل البته خونه که نه ... رفتیم جایی که خانواده اونجا رفته بودن کنار سواحل نیلگون دریای خزر ... ادامه سیزده بدر رو اونجا بودیم حدود 5 تا 7 ما جمعه 12 فروردين ساعت 16 سي سنگان بوديم 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه. با تاخیر سال نو همه مبارک !!! ما چون امسال عید برگشته بودیم شیراز و برای جلوگیری از ترافیک روز 12 فروردین برگشتیم شمال. روز 13 هم همش تو خونه خواب بودیم... 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اااا چرا هیچ کی بیرون نرفته چرا ملت بی ذوق شدن ؟!!!! ما 21 نفر بودیم تقریبا همه هم جوون مسن ترین نفر تو جمعمون 48 سالش بود و جوون ترین 3 ساله! رفتیم حومه شهر شانسمون خلوت بود و حسابی خوش گذروندیم از 9 صبح بیرون بودیم تا 7 شب فقط بدیش این بود که نحسی سیزده گریبان پسر عمه ی بی نوامو گرفت اول سوییچ ماشینش شکست بعدم گوشیشو گم کرد انقدر بالا پایین پریدم الان به زور رو صندلی نشستم تمام بدنم درد می کنه 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ رفتیم به یه باغ شخصی خیلی خوش گذشت ولی برگشتنی خیلی ترافیک بود... :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اااا چرا هیچ کی بیرون نرفته چرا ملت بی ذوق شدن ؟!!!! ما 21 نفر بودیم تقریبا همه هم جوون مسن ترین نفر تو جمعمون 48 سالش بود و جوون ترین 3 ساله! رفتیم حومه شهر شانسمون خلوت بود و حسابی خوش گذروندیم از 9 صبح بیرون بودیم تا 7 شب فقط بدیش این بود که نحسی سیزده گریبان پسر عمه ی بی نوامو گرفت اول سوییچ ماشینش شکست بعدم گوشیشو گم کرد انقدر بالا پایین پریدم الان به زور رو صندلی نشستم تمام بدنم درد می کنه پس كلي صفا كردين ............. خدا رو شكر اينم بگم من يه جا يه موضوعي ميخوندم و انجا كاملا توضيح داده شده بود كه عدد 13 نحس نيست و يكي از عللش اين بود زمان گذشته چون ميخواستن به نوعي كم رنگ جلوه بدن ولادت حضرت اميرالمومنين علي (ع) رو بهمون خاطر دستهاي پنهاني اين شايعه رو مطرح كردن 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ما رفتیم جاده کرمانشاه (هیچ کی نبود و خیلیییییییییی خلوت بود)خیلی خیلی مزه داد البته خیلی خیلی جای بقیه مشخص بود اخه هرسال با داییم اینا و برادرم میرفتیم ولی امسال داییم اینا و برادرم نبودن! و بعدش کلی آب بازی کردیم ! و بعدش بازی کردیم کلیم شرط بندی کردیم که همشم من میباختم! و بعدش من نشستم کتاب قلعه حیواناتو خوندم ! و بعدش رفتم سبزه گره زدم ! و بعدش اومدیم خونه! همین دیگه!!! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تو خونه سیزده رو در بدر کردم ساعت 8شب رفتیم باغ فامیلا تا 9برگشتیم 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ویلای یکی از اقوام در در اطراف شهر رفتیم بد نبود من خیلی دلم بستنی می خواست اما برای هر بستنی باید تو صف طولانی می موندم که کلا بیخیال شدم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده