azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ روحت شاد از بالاها ما رو دعا کن 6 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خیلی خیلی... ناراحت شدم... روحش شاد... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ چه مامِن خوبی هستی برای یاد کردن از خود.... که بیایم اینجا و سر بر دامن کسی بگذارم که او را ندیده و نشناخته زیبا می پندارم... به امید آنکه...کمی شبیه ات شوم.... به امید آنکه کمی به خود آیم... . . . روحت غرق آرامش 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ حرفای منو اونجا به خدا بگو ... بگو بشنوه ... بگو ... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ یعنی میشه وساطتت مارو هم بکنی خسته ام ........ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دوستم....چطوری؟دلم تنگ شده بود اوضاع رو به راهه مگه نه؟ به یادتیم...همیشه شاد باش:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ امشب شب چمعه است خدای من تو را به بزرگیت قسم قرین رحمتش بفرما :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ساده لوحانند که فانوس آبی را از نسیم می ترسانند خون می سوزانم و شعله می کشم می مانم ..... هر چند افتخار آشنایی با این دوست عزیز رو نداشتم اما مطمئنم که به معنای واقعی انسان بوده و درست انسان بوده چون تنها انسان های درست هستن که می تونند چنین ماندگار بشن که حتی افرادی که اونا رو نمی شناختن تاسف بخورن .....تاسف از نبودنشون ......از دیر رسیدن خودشون ....از .....از.... نمی دونم چی بگم .... تنها می تونم بگم روحت شاد و قرین رحمت الهی.... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ خوش به حالت که فراموش نشدنی هستی ..... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ یه بار اینجا رو دیدم فکر کردم کسی خواسته یه کس دیگرو که بینمون هست و یاد کنه اماااااااااااا وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم 3-4روز از ذهنم پاک نمیشد ار اون روز به بعد هر موقع این تاپیک و میدیدم خودمو به ندیدن میزدم اما امروز دوباره اومدم خواستم بگم خدا رحمتتون کنه آرزو مکنم جاتون خیلی خوب باشه خیلی خوشبختین که دوستاتون همیشه یادتون میکنن اللهم صل علی محمد و آل محمد:icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده