sam arch 55879 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 چه مامِن خوبی هستی برای یاد کردن از خود.... که بیایم اینجا و سر بر دامن کسی بگذارم که او را ندیده و نشناخته زیبا می پندارم... به امید آنکه...کمی شبیه ات شوم.... به امید آنکه کمی به خود آیم... . . . روحت غرق آرامش 11
*mini* 37778 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 دوستم....چطوری؟دلم تنگ شده بود اوضاع رو به راهه مگه نه؟ به یادتیم...همیشه شاد باش:icon_gol: 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
mani24 29665 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 امشب شب چمعه است خدای من تو را به بزرگیت قسم قرین رحمتش بفرما :icon_gol: 7
پاییزان 3604 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 ساده لوحانند که فانوس آبی را از نسیم می ترسانند خون می سوزانم و شعله می کشم می مانم ..... هر چند افتخار آشنایی با این دوست عزیز رو نداشتم اما مطمئنم که به معنای واقعی انسان بوده و درست انسان بوده چون تنها انسان های درست هستن که می تونند چنین ماندگار بشن که حتی افرادی که اونا رو نمی شناختن تاسف بخورن .....تاسف از نبودنشون ......از دیر رسیدن خودشون ....از .....از.... نمی دونم چی بگم .... تنها می تونم بگم روحت شاد و قرین رحمت الهی.... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 یه بار اینجا رو دیدم فکر کردم کسی خواسته یه کس دیگرو که بینمون هست و یاد کنه اماااااااااااا وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم 3-4روز از ذهنم پاک نمیشد ار اون روز به بعد هر موقع این تاپیک و میدیدم خودمو به ندیدن میزدم اما امروز دوباره اومدم خواستم بگم خدا رحمتتون کنه آرزو مکنم جاتون خیلی خوب باشه خیلی خوشبختین که دوستاتون همیشه یادتون میکنن اللهم صل علی محمد و آل محمد:icon_gol::icon_gol: 8
ارسال های توصیه شده