Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا حالم بد شد ....... چیزی برای گفتن ندارم و نمیشناختم این عزیز رو ولی برای یک ربعی فقط پروفایلشو خوندم به هم ریختم ..... خدا رحمتش کنه ...... فاتحه بهترین هدیه ایه که میتونم بهت بدم کامیار 16 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا این پستم حذف شد ولی باز نوشتم وای خدای من ,من از دو روز پیش تو شوکم دورادور میشناختمش متاسفانه دیر متوجه شدم خیلی ناراحت شدم ایکاش هیچ وقت این دوستیها و وابسطگی ها ایجاد نمیشد ... روحش شاد باشه وغرق رحمت بیکران الهی 12 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من از نزديك افتخار آشنايي با ايشون رو ندارم ولي دورادور پستاش رو دنبال ميكردم...ايشالا هر جا كه هستن موفق و سلامت باشن به قول شقي كاش اين وابستگيها ايجاد نميشد. 11 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol:روحش شاد و یادش گرامی . :icon_gol::icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ روحت شاد . . . . . . حرفام یادت نره رفیق 10 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی متاثر شدم... روحش شاد... ..:w74: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ mibinamet zode zode zod:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ :ws44: وقتی یک جوون با اطلاع میمیره من دلم میگیره.............. الان یک هفته هست نمی دونم چرا همش تاپیک ها و اسم ایشون و میبینم........ روحت شاد ........ خدا بیامرزی میطلبه............. 10 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ من الان دوباره یادم افتاد یخ کردم کاش هیچ وقت هیچ کس نمیمرد هیچ وقت نتونستم با این قضیه کنار بیام 10 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ من الان دوباره یادم افتاد یخ کردمکاش هیچ وقت هیچ کس نمیمرد هیچ وقت نتونستم با این قضیه کنار بیام منم همینطور 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اخیییییییییی.....هر وقت میرم توو پروفش محاله با گریه نبندش..... ای کاش به زمان زنده بودنش میرسیدم............من همیشه به یادشم.....مخصوصا هر وقت میام اینجا... روحش شاد و غرین رحمت 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک 4 دیواری رو یه سر بزنید... پیجهای اول همش کامیار بوده... یه پست داره توش میگه میخوام روح بشم از این به بعد مثل روح بیام انجمن... روحش شاااد... 14 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ منم متاسفانه افتخار آشنايي با هاش رو نداشتم ولي از حرفاي دوستان معلومه كه چه گل نازنيني رو از دست داديم . روحش شاد الفاتحه مع الصلوات با اجازه دوستان من امضاشو بر ميدارم خيلي قشنگه 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ محاله برم تو پیجش و اشکم در نیاد.... روحش شاد 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ یاد ها فراموش نخواهند شد حتی با اجبار و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا همه چیز اجباره نمیدونم خودتم میخاستی بری یا نه اما من میخام و نمیتونم کاش زودتر نوبت منم بشه خسته ام از بی معرفتیا و خنجرای از پشت خسته ام از اعتمادای اشتباه خسته ام از... 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ Architect نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه ها هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز تو به آیینه نه آیینه به تو خیره شده ست تو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید و اگر بغض کنی آه از آیینه که چه ها خواهد کرد 12 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ منم متاسفانه باایشون آشنا نبودم ولی واقعا متاثر شدم روحش شاد و حیف که اینطور جوونای خوبی رو خیلی زود از دست میدیم امسال کم نبود خبرهایی از این قبیل رو که شنیدم مخصوصا یه سریهاش که خیلی دردناک بودن 8 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ چه حس غریبیه رفتنش و چه حس قشنگیه که یکسال بعد از رفتنش هم اینجوری بیادش هستید و چه حس قشنگتریه: ذولت جاوید یافت، ان که نکو نام زیست کز عقبش ذکر نام(خیر)، زنده کند یاد را... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده