Nightingale 10531 ارسال شده در 3 تیر، 2011 واقعا حالم بد شد ....... چیزی برای گفتن ندارم و نمیشناختم این عزیز رو ولی برای یک ربعی فقط پروفایلشو خوندم به هم ریختم ..... خدا رحمتش کنه ...... فاتحه بهترین هدیه ایه که میتونم بهت بدم کامیار 16
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 تیر، 2011 نمیدونم چرا این پستم حذف شد ولی باز نوشتم وای خدای من ,من از دو روز پیش تو شوکم دورادور میشناختمش متاسفانه دیر متوجه شدم خیلی ناراحت شدم ایکاش هیچ وقت این دوستیها و وابسطگی ها ایجاد نمیشد ... روحش شاد باشه وغرق رحمت بیکران الهی 12
mohsen 88 10106 ارسال شده در 4 تیر، 2011 من از نزديك افتخار آشنايي با ايشون رو ندارم ولي دورادور پستاش رو دنبال ميكردم...ايشالا هر جا كه هستن موفق و سلامت باشن به قول شقي كاش اين وابستگيها ايجاد نميشد. 11
ملیساا 5015 ارسال شده در 26 تیر، 2011 :icon_gol::icon_gol:روحش شاد و یادش گرامی . :icon_gol::icon_gol: 10
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 :ws44: وقتی یک جوون با اطلاع میمیره من دلم میگیره.............. الان یک هفته هست نمی دونم چرا همش تاپیک ها و اسم ایشون و میبینم........ روحت شاد ........ خدا بیامرزی میطلبه............. 10
royan aria 2423 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 من الان دوباره یادم افتاد یخ کردم کاش هیچ وقت هیچ کس نمیمرد هیچ وقت نتونستم با این قضیه کنار بیام 10
FrnzT 18194 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 من الان دوباره یادم افتاد یخ کردمکاش هیچ وقت هیچ کس نمیمرد هیچ وقت نتونستم با این قضیه کنار بیام منم همینطور 7
*mini* 37778 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 اخیییییییییی.....هر وقت میرم توو پروفش محاله با گریه نبندش..... ای کاش به زمان زنده بودنش میرسیدم............من همیشه به یادشم.....مخصوصا هر وقت میام اینجا... روحش شاد و غرین رحمت 9
from_hell 10964 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 تاپیک 4 دیواری رو یه سر بزنید... پیجهای اول همش کامیار بوده... یه پست داره توش میگه میخوام روح بشم از این به بعد مثل روح بیام انجمن... روحش شاااد... 14
Hazhir 513 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 منم متاسفانه افتخار آشنايي با هاش رو نداشتم ولي از حرفاي دوستان معلومه كه چه گل نازنيني رو از دست داديم . روحش شاد الفاتحه مع الصلوات با اجازه دوستان من امضاشو بر ميدارم خيلي قشنگه 11
*sepid* 9772 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 یاد ها فراموش نخواهند شد حتی با اجبار و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت 6
hilda 13376 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 نمیدونم چرا همه چیز اجباره نمیدونم خودتم میخاستی بری یا نه اما من میخام و نمیتونم کاش زودتر نوبت منم بشه خسته ام از بی معرفتیا و خنجرای از پشت خسته ام از اعتمادای اشتباه خسته ام از... 7
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2011 Architect نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه ها هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز تو به آیینه نه آیینه به تو خیره شده ست تو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید و اگر بغض کنی آه از آیینه که چه ها خواهد کرد 12
نسترن 2411 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 منم متاسفانه باایشون آشنا نبودم ولی واقعا متاثر شدم روحش شاد و حیف که اینطور جوونای خوبی رو خیلی زود از دست میدیم امسال کم نبود خبرهایی از این قبیل رو که شنیدم مخصوصا یه سریهاش که خیلی دردناک بودن 8
saray89 3064 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 چه حس غریبیه رفتنش و چه حس قشنگیه که یکسال بعد از رفتنش هم اینجوری بیادش هستید و چه حس قشنگتریه: ذولت جاوید یافت، ان که نکو نام زیست کز عقبش ذکر نام(خیر)، زنده کند یاد را... 9
ارسال های توصیه شده