آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ دوست جونم به خدا بگو من منتظرم نوبت منو بندازه جلوتر از همه :rose: 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ به خدا بگو کمکم کنه! راه درستو نشونم بده نمی دونم چیکار کنم! روحت شاد! 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ دوست جونم به خدا بگو من منتظرم نوبت منو بندازه جلوتر از همه :rose: :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ به حرف امیر گوش نده دوستم ،به مرگه خودم من اماده ام 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ دروخ میگه. من میشناسمش.:vahidrk: جوونای این دوره ان دیگه میشناسیشون. شما گوش نکن. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ دوست جونم به خدا بگو من منتظرم نوبت منو بندازه جلوتر از همه :rose: که چی مثلا؟ 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ دروخ میگه. من میشناسمش.:vahidrk:جوونای این دوره ان دیگه میشناسیشون. شما گوش نکن. که چی مثلا؟ دوستان اولا : :w420:بیاین پروفم دوما : صلاح مملکت خویش خسروان دانند :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ به خدا میگی واسه یه بار هم که شده فقط یه بار ، حرف منو بشنوه و کمکم کنه ؟ بهش میگی؟ 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ عععع..22 صفحه رفته...از تاریخ 02-04-2011:ws37: دمشون گرم...یادت رو زنده نگه داشتن ها....البته حتما به یاد آوردنی بودی که یادت کردن... البته می دونی که ما جماعت انسانی گاهی به بهانه ی خودمون می آییم اینجا یادی می کنیم ازت... خودم رو می گم عزیز...روی حرفم با خودمه... دیدم سر درش نوشته کاربر همیشه ماندگار..یادم اومد که چقد این دنیا کوچیکه... اومدم چند تا واژه بندازم اینجا....هر قوت آپ شدم یادم بیاد...و یادم نره که دنیا خیلی کوچیکه... روحت غرق آرامش... 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ کاش تو حداقل شاد و آروم باشی دوستی 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تو این دنیای مجازی دوستانی دارم دوستان ندیده و نشنیده دوستان خواندنی دوستان شناخته شده به قلم ...... دوستی بر پایه خود و او و خواستن برای هم نه برای مقام مال منزلت .... دوستی از نوع دوستی اما تو .... دوست ندیده ، نشنیده ، نخوانده اما.... نشناخته ....نه که شناخته شدی به دوستی های ساده و بی چشم داشت دوستان که شناخته شدی حتی بی قلم که نشناخته ها رفتنی اند نه ماندنی و تو.... کابر همیشه ماندگار این دنیای مجازی دور دوست داشتنی .... روحت در آغوش سراسر مهر الهی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده