bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ همیشه شیرینی :) غافل از اینکه فرهاد طعم دیگری چشیده است! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ شادی همیشه سهم خودت غم غنیمت است شادی ، اگر زیاد اگر کم غنیمت است معشوق شعرهای کهن گرچه بی وفاست گاه خبر بگیرد از آدم غنیمت است ای خنده ات شکوفه ی زیتون رودبار خرمای چشمان تو در بم غنیمت است چشمان تو غنائم جنگی ست بی گمان با من کمی بجنگ که این هم غنیمت است شیرین قصه را به کلاغان نمی دهند یک... یک چای تلخ با تو عزیزم، غنیمت است 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ انگشتان تازه میخواهم ، تا طور دیگری بنویسم. میخواهم الفبایی کشف کنم برای تو ، متفاوت با الفبای تمام زبانها ؛ که در آن چیزی از هارمونی باران باشد ، از غبار هاله ی ماه ، اندوه ابرهای خاکستری ، درد برگهای بید. میخواهم جنگی از کلمات به تو هدیه کنم ؛ که هیچکس هدیه نگرفته باشد. میخواهم تو را به خودم تبدیل کنم. میخواهم تو را به خود زبان های مهم دنیا ترجمه کنم. تو هر کجا باشی عشق همانجاست. میخواهم تو را به عشق ترجمه کنم 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ بدهکار هیچ کس نیستم جز همین ماه که از پشت میله ها می گذرد که می توانستاز اینجا نگذرد و جایی دیگر مثلآ در وسط دریایی خیال انگیز بچسبد به شیشه کابین یک تاجر پول دار بدهکار هیچ کس نیستم جز همین ماه که تو را به یادم می آورد 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ در پس این پرده هیچ نیست جز هیچ! از هیچستان آمده این دل...هیچ ندارد درونش... پرده می شود طبل توخالی... در پس رمز آنکه هست یا نیست؟..کسی نمی فهمد.. نیست که نیست! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ آن روزها که با تو بودن برایم آرزو بود تمام شد ! امروز با تو بودن یا نبودن فرقی ندارد... سیگار باشد یک خیابان و برگهای زرد پاییزی... من میروم تا دود کنم هستی ام را ....!!! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ בر مـَـטּ "احســآس مُــرבه است" !! اینجـــا بـﮧ مـَرز بـے تـَفـاوُتـے هـا رسیـבه ام בلـَــم را בیگــر هیـــچ نمـے لرزانــב!! בر مـَـטּ دلهـُــره…. בر مـَـטּ تـــرس…. בر مـَـטּ "احســآس مُــرבه است" !! ایـטּ روزهـآ بــے خـیـآل خیـالـَم شـُבه ام مـُنتظرَم בنــیـا تـَمـام شـَوב...! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ פَــواســــَـت را جـــَمع کـُלּ ...! פּ مـَـלּ مــے مــــانــَـ ґَ ، کـﮧ چــِـگونـﮧ جـَــمعـش کـــُــنـ ґَ ! פּقــــتـے .. تَمـامَش .. پیــش ِ تـــפســــت !!! اَگـہ بــازَم בِلت פֿـواســت بــبــیــنـے مَنـــــــو نـــہ مَــــטּ בیــگــه نـیـسـتـم ، مِـثلــہ قَبلَنــو مَـטּ عَـــوض شُـــבم ،از تـــو رَב شُـבمـ تو בروغ گفتیو ، مَـטּ بَلـב شُـבمــــ ... بــبـیـنم نیستـم مثلـہ قَـבیــم فِکرتم בیگـہ از سَر پَریـב 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ در به درِ دل که شدی...محرم و نامحرم یکی می شه... اونوقت که دیگه پرده نمی خواد دلت... باز بزار دل رو.. تا دنیا بدونن..تو رو چه باک... ترس بزرگ این روزا دلداده شدنه...وقتی دلداده شدی...پرده ها رو بنداز... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرام از کوچه می آید پنجره را باز می کندو سرش را روی بالشم می گذارد چه معشوقه ای می شد این باد اگر هرجایی نبود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ پرده که بیافتد... می بینند که به جای دل...مجسمه حفره ای خالی دارد... اما همان حفره جایگاه یک جفت مرغ عشق است... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ پرده ها را شکافتند... به امید "دل " دیدن و اهدا کردن... نمیدانستند من "دلم" را به "تو" اهدا کرده ام... +تمنا 94/1/18 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ نشنو از نی نی حصیری بی نواست بشنو از دل دل حریم کبریاست نی بسوزد خاک و خاکستر شود دل بسوزد خانه ی دلبر شود......... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به قـلـبم آنـکه سـوا کرده بودم چاقو زد................ مرا به یاد تو انداخت "هندوانه فروش"......... 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ناگهان بین من و تو انقدر فاصله افتاد که نامش را میتوانی سفر بگذاری ... / 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سینه ی بی دل پرده نمی خواهد... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده